Кръвта на подрастващите може да подмлади мозъка

Учени от Калифорнийския университет в Сан Франциско установиха, че преливането на кръв от подрастващи организми може да вдъхне нова младост на мозъка.

Обратно в новината

Коментари - Кръвта на подрастващите може да подмлади мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не случайно млад е синоним на нов. Старите трябва да си отидат, а с тях - и старото. Това е една от гаранциите за оцеляване на вида. Описаното очевидно е факт, но прилагането му е мноооого спорно.

За това ли служи младежкото ГЕРБ...

Още баба ми навремето все казваше че на всички държавни глави, политици, богаташи им преливат млада кръв, зада живеят дълго.....

Има разлика между живеене и съществуване. Каква е ползата да съществува, като живеенето е приключило отдавна.Какво като му подмладят мозъка на плъха, а го е ударила болест на костите или на половата система. А? Да седи и с млад мозък да гледа младите как живеят и да се ядосва.... Па той ще умре от мъка... Природата не може да се излъже и всичко си има срок на годност.Травестит не може да стане жена- колкото и да му преправят органите... Това с кръвта е същото.Той нека има стеснени или разширени кръвоносни съдове, пък нека тече и кръв от ламя...

Ох, ужас!

Това е скандално. И аморално. И опасно. Няма да обяснявам защо.

На стара кола, колкото и хубаво гориво да наливаш няма да стане като нова. Когато от фитилът е останало малко- няма значение какво е маслото. Дори и светеното не може да помогне.

Но пък не пречи да се пробва. Броят на сърдечните трансплантации на Рокфелер, например, е впечатляващ. При това са били успешни!

Не е така. Това е същото като постенето. Защо трябва да се задръстиш и преяждаш, а после постиш. Има толкова примамливи неща с обещания за лек, дълголетие и красота за наивници... Мирише на пари и... ужасни неща.

Учените са се загрижили за живота на хората! Само дето в случая трябва да източват кръвта на деца (бедни), за да поддържат здравето на стари вампири (много богати).

Само че допреди 100-тина години не са им я преливали, ами са я пиели. Колко такива истории има!

Дам, преди няколко дни даваха филм за кървавата графиня Батори, която с кръвта на девици се е опитвала да запази младостта си през 16-17 век.

И какво от това- няма нито един от пиещите кръв жив. Всичко е въпрос на ген и начин на живот. Останалото е шарлатанство и няма доказателства , ако ще и в барокамера да се затвори и само амбозия да пие. Нещата са шарени- не са само черно- бели. А има и енергийни вампири.

през Втората Световна Война е имало специални концентрационни лагери за деца, източвали са им кръвта и са я преливали на немски войници. Деца от завладените територии - в Украйна и Полша.