Емилия показа годежния си пръстен

Емилия показа годежния си пръстен от новия си партньор в "Папараци", което ще бъде излъчено в неделя по bTV.

Обратно в новината

Коментари - Емилия показа годежния си пръстен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жорж Башур е свикнал да върти по няколко дами на веднъж.Докато бил женен за красива рускиня, той си имал мини- харем.Любовните му афери са известния на цяла София.А последната му актуална любовница била миската със спорна слава Галена Димова. Нещо повече! Говори се, че той все още я издържал, въпреки връзката си с Емилия.Арабски Коко Динев с поредната чалгарка.

арабин,с харем,то им е от религията и във възпитанието. Емилия, както и всичките на опашката с нея,би следвало да си го знаят това и да нямат претенции. Въпрос на просперитет-колкото повече,толкова по-богат.

е,това верно си е новина за първа страница,ц,ц,ц

Мдааа...бившата на Коко Динев....каква загуба за клана Диневил Част от която е и Изнасилвачът Наско от Свети Влас. за когото няма да има друто правосъдие ,освен божието...Интересно, дали ще ми пуснат коментара

Ще и се порадва и този малко, и до там - следващият да заповяда. Толкова празнота и душевен тормоз има около тези певачки, че само те си знаят колко страдат като останат сами със себе си. Не знам защо, обаче се опитват да парадират обратното. Почти нито една от тях не завъртя истинско семейство, и това малко по малко ги опустушава душевно...и намира изблик в пените им естественно. Дете от този, дете от онзи, постоянно да се доказва на следващият пореден...докато дойде разочарованието и от него, или той й се насити и я замени с друга (все пак те все с възможности си ги изибират)... мъка, много мъка и празнота, но явно такава им е средата и начина на живот. Да са живи и здрави, но не са за завиждане.

така е. те са си виновни като турсят определени муже. на мен тяхната музика ама вуобще не ми харесва но такива бяха времената и това се слушаше *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

онзи богатия кудето ходеха с него не ги заслуява. видяла е че не я обича. да е жива и здрава жената *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на мен ми харесва тоъи футболен бос не ги заслуяваше тези красиви жени с талант *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Глейте сега! Животът си е нейн,шун--та си е нейна.... Ако иска ще я гръмне, ако иска ще я раздава! то щото тука само моралисти и непорочни драскат!

Важно в случая е КОЙ плаща за с нищо незаслужена реклама на всякакви подобни провинциални пръчки.

Емито си е кралица на баладите. Другите работи няма какво да ги обсъждате.

Боже ,боже биволски ли са тия сърца, та всеки ден могат да се влюбват........и щастливи само с "бизнесмени" ,впрочем, а те не се ли свършиха вече ,или всеки ден се раждат и раждат нови!!!!!!

Ти пък,..... нито се свършват, нито се раждат нови. Едни и същи си връткат пак едни и същи красавици и умници! Кръговратът е основна здвижеща сила на......, сещайте се!

А котката показа ли? Казвам котка а не коте защото отдавна е дръта котка.:)))

Не им ли писна на тия певачки все са си показват туй онуй. Няма ли по-стойностни хора или тук останаха само мурви "бизнесмени" циганя и разбира се крадливи джендъри политици

Много добра певица. колко пъти се жении развежда си е нейна работа.

Tази, колко пъти е забременявала и колко раждала, бре??? Mалееее, кой знае, каква е кофа отдолу, Hеща, я!!;))

... същата, като ти отзад...

искаш да ме ближеш там ли??... или... отпред??

Тази е претоплена манджа вече, било каквото било... имаше някакъв шанс и талант в началото да направи нещо друго с кариерата си, но чалгата на никой не прощава. Напишете нещо за Сузанита, стига с тия лачени чанти.

Няма да изкара дълго и с тоя! Но той ще остави още поне 2 деца!

Може това да й е целта - децата на много богат баща винаги ще са добре осигурени, а покрай тях и тя.

ужас... това пак ще се жени

ЗА ТАЯ ВЕЧЕ.СТАРИТЕ ХОРА ИМАХА ЕДНА ДРУГА ДУМА - ЧИНГИЯ, ЗА ТАКИВА РАЗПОРЕТИНИ.

Ама едно закостеняло мислене-имала 5 мъже в живота си и я анатемосахте!Какво-ако не й е провървяло с някого,да остане без мъж до края ли?Всеки има право на щастие!

Милата...винаги е признавала,че е селско момиче и това си и личи. Не отричам,че е талантлива, но това раждане от всеки следващ мъж и след това оставяне на децята. при бавачки явно е някаква нова мода.

болиме фара за тая какво има

Дайте микроскопа да го видим!