Джейн Сиймор се снима отново за Playboy на 67

67-годишната актриса се появява за трети път на страниците на мъжката библия - Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Джейн Сиймор се снима отново за Playboy на 67 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше една английска комедия, в която бабите... упс, възрастните дами от едно село бяха решили да издадат календар с голи снимки заради не помня вече каква благородна кауза. Беше направено с финес и чувство за хумор. Накрая снимките бяха закачливи и очарователни. Но нито една от тези жени не криеше възрастта си, нито пък фотографът правеше това. Там е разликата - весела и палава дама в третата възраст или изкуствена и фотошопирана с претензции, че не остарява. Аз съм за първото заради куража, второто ми се струва по-скоро жалба за младост. Уви, животът върви само в една посока...

Онези бяха трета възраст, Джейн е още втора :) Има разлика между баш безформени, запуснати тела и тържествуваща женственост. В този случай бабите наистина нямаше как да минат без хумор.

Да, всичко е точно, до момента с измъкването от насилника, който е положил ръка на коляното и, и си е поискал услуга за услуга. Е, нищо не е станало, но трябва да го разкаже, както и други, досетили се след години, че са насилвани по някакъв начин. Преекспонираха тази тема.

Поредните американски перверзии! Да беше си облякла кожух!

Виждал съм 50 годишни с вид на 30, както и 20 с вид на 40, ама 67 годишни секси мацки не съм виждал

Времената се менят. Само от 2000 г. насам средната продължителност на живота в почти всички дъжрави се увеличи с 5 години. Това значи 5 г. отложена старост. А за 60 години живот, занапред ще се получи изоставяне с 20 години спрямо старостта. Разбира се, че и дума не може да става за сравнение между 67 годишни през миналия век и 67 годишни сега. Видът на хората е преди всичко "натрупване на грешка" - и когато няма голямо натрупване, виждаме зрелите хора в нормалния им вид, а не съсипани и деформирани, което поради преобладаване е прието за норма.

FuckTheEU

А Лили Иванова кога?

Пропуснал си броя

Да бе, да - кой знае колко пищофа и кесии е изцедила, ама се прави на дева - не на нас тея моля :)

Супер е баба ми?

При днешното ниво на техниката даже няма нужда да я снимат. Могат да си я фотошопират както си искат дори от снимка на Силвестър Сталоун. Какво се мъчат да докажат тези бабишкери? Че още имат дупка между краката? Това ние много добре го знаем, само дето както на мен вече не ми дават, така на тях отдавна никой не им иска, ако ще да се надупят насред Уолстриийт.

Дядка, да не си взел да пририпкваш? Или, не дай си Боже да баялдисваш? Последните дни си подозрително активен. Като твой фен(почитател) се притеснявам тази активност да не е зов за помощ?

Дядото

Споко, всичко ми е точно! Харесвах Сиймор. Нищо особено като актриса - под средното ниво, но иначе симпатична жена, със семейство и, не помня, 5-6 деца. Извинявай, но НИКОЯ нормална жена не би се снимала за Плейбой, най-малко когато определено вече не е за снимки. Да не би да искате да ми кажете, че изглежда като на снимките? Ако пък си вярва, че още е на 20, значи чичо Алцхаймер здраво я е гепил. Знам, че в последните години не остана човешко извращение, което вече да не се приема за нещо нормално, но това не означава, че трябва да се съгласявам с това или да мълча.

Дядото

Забравих да ти кажа. Активността ми се дължи основно на сезонен спад в работата. Като се върна пак в режим 10-11 часа дневно на компютъра, сигурно ще прескачам по някоя "новина".

Очевидно Playboy се цели в мъжете, които са 70+. Само те биха се захласнали по жена която е на 67.

Явно си малък моето момче. Мъжете и на 15 и на 150 харесват 16-18 годишни момичета. Всичко друго е компромис. Освен това, ако на един 16 годишен хлапак може да му рипне коня само като види катеричка, на 70 годишния му трябва нещо наистина сексапилно за д аму събуди магарето и това определено не са жени над 39.

Ти още ли си женен? Или само предусещаш.

Айде, нема нужда!

време й беше вече да се снима за плейбой, но е млада и има доста време пред нея, сигурна съм че ще видим още горещи снимки и с времето ще стават по-горещи

Ееее. То не беше леъри, но не беше блър и пак леъри...съвсем за мезе ни взеха

С фотошоп вече и 100 годишни спокойно могат да се снимат за Playboy.

Нито една грозна кикимора миска и чалгаджийка не изглежда добре - със или без фотошоп. Аз също се опитах да си представя Джейн по-сбръчкана, каквата вероятно е, и си дадох сметка, че красотата й е свързана с изражението и въобще излъчването, а не с текстурата.

резил

БАБИНИ ДЕВЕТИНИ

Моля гледлите сериала да кажат честно,не е ли променено лицето на Джейн до неузнаваемост. На снимката с децата от2001 все още е тя. На снимката по бански са я докарали да прилича на Елизабет Хърли.

Обратното -една от малкото напълно НЕпроменени знаменитости. Пу, да не й е уроки, удивителна е! Жена без възраст.

Разгледах Инстаграма й - силно съм впечатлена! Оказва се, че е страхотна!

Искам д-р Куин Лечителката да ми е личен лекар ;)

Нещо много облякана се е снимала... Тва списание не беше ли за голи жени!?!

Вече не

Екстра милфка!! Само за кинки геронтофили!! Баба Лили пасти да яде!

Както е писал един "фронтмен" по-долу - пояснявай термините, които употребяваш, че всички ги знаят! Какво е "милф" (от английски: майка, коятто....), какво е геронтофил (от гръцки: филос - обичам и ....), какво е кинки (англ.: сексуално покварен, перверзен) и т.н.

Ама и аз пиша едни глупости! Исках да кажа, че НЕ всички ги знаят! ;-)

Скъпи приятели, макар че егн-то ми сочи, че съм на 71 години, с удоволствие бих се снимал в женско списание списание с всички мои дадености. Може би много баби ще си купят това списание, а аз ще стана известен и богат, което не съумях да сторя досега.

Брра-во!

Е това снимки за Плейбой ли са? Ни цица, ни кате*рица. На къде отива това списание........

повечето мъже го купували заради статиите

Да бе, така е. Щом е Джейн Сиймор за нея времето е спрело. Мое да я пуснат пак и на 84 години! Пак като секссимвол! А виш мама Бошка и след 40 никой не я брой за жива!

Екстра бабурана, бих я посетил няколко пъти

Имаше един термин-геронтофилия... Не зная сега дали запознават с него младежта...

става вече за писане на мемоари

Меракът умира последен. А стига вече, че не е педагогично за правнуците.

Добре , че го измислиха тоя фотошоп ...

Много Photoshop, много нещо. Има чертите, ОК, ама все пак годините са си години, никой не може да избяга от тях. То и на мен ми харесва да остарявам... отначало не ми харесваше, ама като видях че не спирам да остарявам, викам, поне да ми харесва...:)

Ако "77" значи година на раждане 1977, значи не си навлязъл много навътре в остаряването още :D

естет

40 години за България са много. Всички те смятат за чиче, за жените е още по-зле :) На Запад на тази възраст започват да живеят, ама тук манталитета е друг

Е, колко пък да си секси на 67!?! Много са ми смешни такива, дето не искат да приемат, че вече са остарели и започват да убеждават другите и най-вече себе си, как животът тепърва започвал и всичко хъбаво тепърва предстои!

Много ограничено разсъждаваш! :)) Все пак това е Дж.Сиймор, а ти кой си?! Има хора, които не се чувстват , че живеят цял живот, така че спрете с тази завист към хора, които успяват да бъдат щастливи и секси и на тази възраст :)) Вземете пример от тях, вместо да се сбръчквате от завист още на младини хахаха