Ралица Паскалева обяви, че е бременна

Актрисата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева потвърди пред Гала, че очаква дете.

Обратно в новината

Коментари - Ралица Паскалева обяви, че е бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обявила била, че е бременна. А в "Държавен вестник" обнародвано ли е вече? Само излагате жената с тая простащина.

Ами аз ... като не гледам бълг. филми, как ще се радвам на непознатата за мен актриса? В крайна сметка всяка здрава и нормална жена в определен момент от живота си ражда .... по няколко пъти. Но това едва ли е новина, а естествен процес на любовта.

Ауууу каква новина ! РАзплетох си чорапите от мъка (радост - зачеркни излишното)

А преди години разправяше, че Бойка е мечтата му за жена, с която да направи семейство. Опита, но ... Вече иска само наследници.

Млади, готини, успешни, дано да са щастливи.

Бременна? Не може да бъде! Ай, да видиш ти! А коя е Ралица? Смях!

Раличка е готина но нещо е имала яки комплекси щом имаше белези от пиърсинг по лицето...а и как му се е офертирала на тоя клоун от бургас - за съваление изглевда ще бере ядове с него. Докато му гледа детето оня ще пори кифльоците.

О чудо на чудесата как една никому неивестна жена била бременна:)))))Аман от глупостите на дира а някакви плащащи си да им се споменава името..

ТОВА ДА СЕ ЧУВА !!!

Уж много интелигетна и извисена, а ще щрака пръсти по чаготеките с възлюбения си. Или тя не е толкова арт интелектуалка или пък е златотърсачка.

Позна! И двете...Само хубост не стига за изкуство...

Прекрасна новина! Много лека бременност и едно здраво и красиво бебче на финала им желая! Дано е хубаво като майка си :)

Да се готви баба Тодорка. И това внуче ще изгледа.

Дано не съм лош пророк, но са много отскоро заедно. Обикновено хора, които имат дете преди още да се опознали добре бързо се разделят и създават само нещастни деца. Той, ако само след няколко месеца връзка вече иска деца, ясно защо бившата му съпруга е бивша. Важно е човек да узрее за връзката си, да опознае човека до себе си и тогава да мисли трезво. Докато си влюбен и химията е водеща, човек рядко взима правилното решение. Да имаш дете не е като да играеш на кукли или да си осиновиш кученце.

Много са сладки двамата, живи и здрави да са.

Въобще не ме интересува личният и живот,оосвен ако не е крадла или убиица.Не ме интересува добър или злобен човек е.Като артист е супер в този сериал.След Буковска .Какво се ровите,я се вижте вие

Прочетох "За радост на феновете Паскалева напуска сериала". После реших, че много хубаво не е на хубаво и видях и "няма да".

Тази Раличка много пекана и оборотна са скромите си 28 годинки (въпреки,че на необработените си снимки изглежда на доста повече). То за крехката си възраст с кой ли не се е *-ла, то не бяха Башари Рахали и какви ли не още... жена с героично минало-истинска актриса.

Грешка на 29 е 89 набор е

СЪС СЛАБИ АНГЕЛИ.ЩЕ Я ПОСЛЕДВА СЪДБАТА НА БОЙКА.ТОЯ ТИЧА ПО ВСЯКА КУЧКА С ВДИГНАТА ОПАШКА.

Защо ни го съобщава?

кой ли го гледа тоя пасквил?

Ралица Паскалева обяви, че е бременна. Демек се е порила кат риба.

простак си...просто я е заплодил...

Странно че младежа не и е предложил брак...

Дреме ни

Не е достойна жена както котките. Крие се като го прави ,а като дойде време да вика ......трябва всички да я слушаме и цял екип да я гледа и помага !!! Ххах ахахахах Да се крие като ражда ,а не като се пръ.а !!!

Тази мома много лехи с домати ли е прекопала,че трябва да знаем за нея ?

Браво, да е жива и здрава, красива жена

С големите уши.

А, да. Той Ганьо винаги оглежда за недостатъците. Не ти направиха впечатление очите, усмивката, харизмата, таланта...а ушите!