Вечерята с Путин донесе на Орнела Мути 8 месеца затвор

Известната италианска актриса Орнела Мути беше осъдена на 8 месеца затвор и глоба от 600 евро за неявяване на сцената.

Обратно в новината

Коментари - Вечерята с Путин донесе на Орнела Мути 8 месеца затвор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като чуете Путин и някои ги хваща бяс. Що тъй? Пичага е човека, нормален, не е с чорапки на патенца, ама нейсе, и с костюма става

Шило

Дир, това не е ли старичко?

Да ядете на Путин дългия хй, а на Орнела дългата птка!

Ако Путин е пич да отиде да постои 8 месеца в италиянския затвор

morskikaval!

Ей, кретен, не плачи на чужд гроб бе,малоумник! Сери си в кенефа на двора!

Se taia

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАНИПУЛАТИВНО И ПОДВЕЖДАЩО ЗАГЛАВИЕ!!!! За кой ли път копаете дъното "журналистите"? Къде в статията пише, че точно вечерята с Путин е причината за глобата, а не това, че фустата имала договор и не се е явила на сцена? Или просто гледаме да сложим политически окраски на всичко, а? Няма да се оправим, ей!!! от такива напъни да се подмажем на жужето, доникъде няма да я докараме!!!!

Как ще е манипулативно??? Осем месеца затвор за неявяване на сцената? Или за фалшиво медицинско? Това си е чиста политическа присъда!

Путин май остана един от малкото истински МЪЖЕ - дори само защото защитава своята страна и народ. И много жени биха дали и повече , за да вечерят с него! А пък , ако бях на негово място - бих насъскал двама трима адвокати да ви разкажат играта дето за щяло и нещяло му намъквате името !

Ако беше на вечеря с Меркел или Обама нямаше да има глоба -нямаха да смеят,но за Путин може. НЯма търпение да се разпада западната кочина. Римската империя се разпадна дето владееше целия свят, та тези ли....

Se taia

Абе Сульо, не четеш ли и съдържанието, а не само заглавието? Не се е явила на концерт, за който и е било платено преди това и се оправдала с фалшив документ. Това с кой е била на вечеря през това време няма значение май, А? Само дето джурналята от дира се напъват по русофилистически да се натегнат на жужето от масква, току виж някоя друга копейка изпаднала повечко... АМАН!!!

Ей, кретен, не плачи на чужд гроб бе,малоумник! Сери си в кенефа на двора!

Ако е вярна статията ? В Италия имат закони а тука всичко се продава за пари .Даже в съседна Гърция си ги спазват .Ако тука продължава така няма да се казва БЪЛХАРИЯ а ПАРЦАЛИЯ !!!!

няма измама, само щото е на вечеря не значи, че не е болна и че болничния е фалшив, за сцена се изисква едно състояние, за вечеря - друго, а съдията слага дори по-голямо наказание от което иска прокуратурата и е ясно че наказанието е по политически причини.

Мути на Пути. Компанионка.

Господата от Дир. бг отказаха коментар и просто изтриха питането ми. Свобода на словото и печата.... Нали?

"Написаното от "редакторката" е Абсолютен шедьовър". Да си го напечата на хартиен носител и може и на Флаш да си го турне. Но хартиеният носител "в рамка" е най-подходящ.

Путин е виновен !

Заглавието ви е подвеждащо ! Нищо няма таково !

Не е прав проф. Иво Христов. Не са 80% дебилите. С теб стават точно 92,3% ..... Боже що си не прибираш овреме вересийте?!

Бах маа му, ако за една фалшива медицинска бележка дават по 8 месеца пандела на готините мацки, нашите десетокласнички ще трябва да държат матура в кафеза,,,

престъпник е баща ти, че те е заченал на литър ракия менте и объркал дупките!!! роден си през кафявата дупка и за това умирисваш форума, дебиле!!;))

Това е обяснението на "не престъпниците" за двойните аршини навсякъде!

Тая новина е Измама. Орнела трябва да стои в затвора, щото е излъгалла и е фалшифицирала медицинско, а не защото е била при Путин.

ако беше на вечеря с Обама щяха да я похвалят и да я наградят с 30 000!

За Мути мога да пиша за Гришо не мога! Та Гришо бил болен, ама болен по български така по-по-цигански, а не като болните спортисти, които напоследък печелят всички състезания..Ккато го бие и 1112 пак да се обадите

Tози, който е съченил и писал тази статия, да попита майка си, дали не е ходила на вечеря с путин!!?? Eга ти, журналистите, а тези които им плащат, за написаните лайняни статии са най големите дебили!!;))

италианскят съд е справедлив като булгаристанския - мигрантите, дето убиват и изнасилват ги пускат, а на Орнела за това ужасно престъпление само 8 месеца затвор!!!

?

беше отишла на вечеря с нашият "бат, бойко", курнелия нинова щеше да плати вечерята, а цацата, щеше да и свали обвиненията поради "липса на доказателства"!!;)) xaxaxa..

Цацата може да и свали обвиненията, но не може да и свали бикините, а и да намери кои да ги свали, той не може да вдига...

Много е обидно предположението ти за Орнела Мути!(Тя не обича филии с мас, тлъсти шкембета и не се казва свинетка павлова)

Иванка и Мелани Тръмп също желаят да вечерят с Путин. Заедно, или по отделно ... Дядо Тръмп въобще няма да разбере

25 февр. 2015 година - новина ОТПРЕДИ 3 (ТРИ) години! Италианската актриса Орнела Мути беше осъдена на 8 месеца затвор и глоба от 600 евро, защото не се е явила на представление в Театър Верди в Порденоне, съобщава Il Giornale. Присъдата на италианските магистрати се оказа по-строга дори от искането на прокуратурата. Единствената възможност за Мути да избегне затвора е да плати 30 000 евро на Театър Верди. През 2010 г., вместо да е на сцената в уречения ден и час, актрисата вечеряла в Санкт Петербург с тогавашния премиер на Русия Владимир Путин и американската звезда Кевин Костнър. КОЙТО НЕ ВЯРВА, ДА ПРОВЕРИ В ГУГЪЛ! дата 25.02.2015

въпрос към ДИРА: Пак ли са я осъдили - втори път за същото, или просто до вас новините закъсняват с години!?

Паисий

"по време на "болничните" Мути била в Русия на благотворителна вечеря с президента Владимир Путин." ОСВЕН ТОВА ПРЕЗ 2010 ПУТИН БЕШЕ ПРЕМИЕР, а не президент! За вас тези неща (подробности) обаче явно не са важни.

... не намирам подходящи думи, за да ковнеш такова заглавие. И в крайна сметка това си е лично нейна работа къде, защо и как и за кого да пее. И срещу колко. Както е казал Шаляпин - "Безплатно пеят само птичетата". Без връзка с горното: Шакира пък е платила на испанските данъчни 20 милиона евро, е и какво от това? Кеф й е било да бъде с испанския футболист Жерар Пике от 2010 до 2017 година - и си е платила жената. Това между другото.

обърках я с певица... ами още по-смешно, моля извинете, на фона на заглавието се вписах в тренда, направо ставам за член на екипа надир.... ха-ха-ха... върхът сте.

Ак вместо да представя фалшив болничен, беше показала фалшива епруветка с ОМП в ООН - нямаше да я осъдят. Напротив, щяха да я наградят!

Иначе заглавието на Дира пак е ФЕЙК. Не Путин е виновен, нито вечерята с него, а фалшив болничен. Затова са я осъдили. Но друго е да обвиниш Путин, макар и само в заглавието. Дано ви плащат добре за тази пропаганда - поне да не умрете като просяци.

Само като чуят Путин и краварите в ДИРБГ се насират. Извратен джендърски оргазъм.

Орнелка да е била на вечерята с Путин и да е била болничка..??!!Болничния се дава да не ходиш на работа, не да не ходиш на вечеря!

Разбира се. На една вечеря си стоиш на стола и се усмихваш. Може и да хапнеш нещо. На сцената трябва да говориш силно, да се движиш, да хабиш сили и ако си болен, това е мъчително. Така че може и да е била болна!

са за Орнела Пути 30 хиляди евра? И с Путин ще отиде ами с кого друг?!

Който се е хванал с Путин все е закъсал

Обонго Тропикал Мънки ли? Или бабуля Меркел Фередже хабиб?:)

Ей, пичkа ,та дрънkа!

За неявяване на работа на артисти дори Сталин не е изпращал в затвора. И не разбрах какво общо има Путин, или просто за вдигане на тиража в заглавието са сложили Путин.

просто за вдигане на тиража в заглавието са сложили Путин.

След прочитане на искрящо жълтата статия, става ясно, че НЕ ВЕЧЕРЯТА С ПУТИН Е ДОВЕЛА ДО НАКАЗАНИЕТО Инак заглавието си точно в стил "Работническо Дело" и в по-ново време "Дойче Зеле" .

Не, просто Орнела е взела един пари от Путин, които са били мнооооого повече от парите от другото мероприятие. А парите дадени на тази са взети от парите на бените мужици, получаващи по 50 долара заплата....

Присъдата е от февруари две и петнайста ...