Диляна заведе Борил на брега на океана

Диляна Попова се наслаждава на екзотична и слънчева почивка с любимото си момче - Борил.

Обратно в новината

Коментари - Диляна заведе Борил на брега на океана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от малкото естествено красиви известни българки. Като повечето красиви жени съдбата й не е лека. Ако беше хитра златотърсачка, за каквато някои я мислят, щеше да си подреди живота много по-добре.

Много си е красива мацката. Дай боже повечето жени да имат нейното излъчване и чар.

Красива е!, но това е въпрос на вкус... Още повече ѝ се възхищавам, че никога не съм прочел или чул в интервю да се оплаква от ж ивота си, от избора си и тн... И Да мисля, че изглежда щастлива със сина си, запазила е човешки отношения с баща му... Колко от вас могат да се похвалят със същото? така че хайде стига сте "плакали на чужд гроб" или животът ви става по-лесен ако си повтаряте колко нещастна е тя:)

И като е красива кво? Може пък да е вещица като характер?

Красива, умна и добра и спяща с обвързани мъже, леле! Не че Асен Блатечки не е виновен, ама... по/далеч от такива!

Като ьащитаваш Диляна и се изживявааш във висша хармония с морала и в съгласие с "опорните точки " на Истанбулската конвенция, защо се нахвърляш върху другите хора? Знаеш ли кой в каква ситуация е , защо поддържа или не поддържа връзки> Защо злобееш спрямо хората, джен дърчо нещастен?

1. Няма как да зашитавам Диляна, без да знам в какво е обвинена. 2. Далеч съм от идеята да проповядвам морал или да съдя нечий чужд, но да- в хармния съм със собствените си действия относно морал. 3. Не съм запознат с "Истанбулската конвенция" 4. Задал съм два въпроса- защо ги възприемате като "нахвърляне върху другите хора" 5. За някои хора знам в каква ситуация са, за други не. Ако ще ви олекне, споделете вашата ситуация и връзките, които поддържате или не. Интуитивно бих заложил, че точно тук е разковничето за коментара ви- хаотичен, засягащ много теми, нападателен... 6. Може би да- малко злобея срещу определени хора. На въпросът защо- защото ми харесва провокацията когато някой се опита да сложи петно/клеймо да го попитам как е неговото положение в този аспект 7. Не знам какво е "джен дърчо" :)

Прав сте! Аз също съм гледала доста интервюта с нея. Винаги е откоровена, земна, говори с душата си. Няма стойки и лицемерие. В никакъв случай не е глупава. Приятен събеседник е. Много е борбена, а за изпитанията в живота казва: "Първо идва изпита, после урокът". Има излъчване на добър и широко скроен човек Желая й здраве и щастие!

Пожелавам й повече лично щастие!

На кого ли е кръстен Борил? Това е име на цар с много неуспехи, оженил се за жената на цар Калоян, куманката, която е вероятно да има пръст в смъртта на цар Калоян... Това е цар предател и за Асеневци и за интересите на българския народ... а бащата на детето се казва Асен. Случайност или ненавистта на една жена, която си е вярвала, че Блатечки ще остане с нея? Детето не е виновно за простотията й, но със селските хубавици е така, нямат мярка.

На снимка зад нея се вижда надпис Caipirinha - а това е национална напитка на Бразилия...може би е в Бразилия с детето ?? Въпроса е кой чичко-паричко плаща масрафа ?!

Има дълги но отвратени крака! Ако се загледате в увисналия прасец ще забележите ясното очертание на костта...ужас!

Друго си е да висят сланини, нали...

Впрочем,тази простакела в стремежа си да се продава непрекъснато ,изобщо не може да си представи какво пичинява на детето си за в бъдеще.......ама багаж , какво да се прави...????

Язък..детенцето има потресаващо грозното лице на баща си! Диляно, да беше избрала по читав баща на сина си!!! Имаш ли акъл?

Чудя се какво й харесват-бездушно излъчване,много слабо тяло,преправена уста.На едни снимки има гърди,на други-хич-пак чудна работа.....Не завиждам,не злобея :)

Това с гърдите наистина е странно - и не само при нея, а изобщо за такива жени на снимки. Ту са плоски като дъски, а когато са с рокли с голямо деколте- гърдите им не се побират от големите си размери.

Какво толкова бе една разгонена жена се врътнала покрай един мъжкар и си надушили хомоните.Как няма да се нае.... Вече нататъка сложностите...но пък мисли ли някой за глупости когато го е треснал хормона и му се такова , та две не види

Ама пък дълги крака има MILF-чето бе. Заслужава едно европейско Ашькоолсун бе!

Мене ми е през шмайзера!

Ама нас какво ни касае това? Не са само те дето ходят до океана

Касае те това, че се намираш в секция лайф на дира

Добре, че са тези социални мрежи, иначе децата им нямаше да видят море или океан. Нали трябва да се снимат и да ги качат там! Пфу .... вече няма нищо естествено, ни почивки, ни снимки, ни целувки, всичко е режисирано. И тази дама ми беше приятна, но вече с тези заучени пози и снимки взе да се изтърква.

Тази джагодия на хранилка при дирчето ли е >?? тъкмо бяхмя я забравили влялата и фигура и хоп ,,,, кой му дреме за баталите в булгаристан ??? Този балтечки явно му е все тази с каква си ляга ??

Хубава жена, но грешката и с оная гняс блатечки и свали малко цената

Защо го няма Бонд с мнение по въпроса :))))

Госпожица Попова е хубавица, но според мен тя си изпати от типичната грешка на красивите жени. Реши, че няма мъж, който да й откаже (особено при една бременност). Красотата не винаги е гаранция за щастие. Дори в повечето случаи по-невзрачните жени правят по-добър избор на мъже и са по-щастливи от красавиците, по които се прехласват всички мъже.

естет

Разбирам те идеално и си прав. Всъщност красивите жени са по-нещастни в живота, лично наблюдение

Много режисирани снимки, но поне да бяха махнали целувката уста в уста. Природата и детето добре, но майката и общото излъчване са просташки. Съжалявам Блатечки, че се прецака с такава използвачка!

да бе Белтечки е цвете за мирисане

Красавица е!

креватна грозотия и една от тия. искам и аз да отида на остров с фотограф.

Никога не съм я намирал за красавица, но сега вече е и супер захабена и сбръчкана вратът й на 4 та и 6 та снимка особено зле. Добре изглежда само на снимките с филтър отдалеч.

Да бе :)! Ако я видиш наживо и имаш шанс, ще се изненадаш как хората се самозаблуждаваме.

Иво, просто е много слаба. Ако качи някое килце под пергамента, става убиец. Тя никога не е била толкова слаба, дори когато беше активен модел. Беше прекрасна, сега е кльощава. Това, което виждаш са вените й. Нейните вени се виждат през кожата, защото са изпъкнали на кокалестото й тяло. Явно несгодите в личния живот й се отразиха. След раждането много отслабна, преди не беше така.

Аман от тая диляна,тя пък не спря да се продава......

Kalin

Ми....добре изглежда но това е валидно за още хиляди българки.Друг е въпроса че си легна с който трябва че сега и дете роди от него та......чат пат се появява и в жълтите....

Отива на "тайно" място и си взима фотограф да я снима и да пуска снимки в социални мрежи. На това му се вика скрита реклама, ама кой ли плаща? А възрастен да целува дете в устата е перверзно и нехигиенично (като се има предвид какво си "лапал" преди това).

Ами като работи важни и отговорни работи ще си почива.То не е лесна и нейната.Ха ха

Според мен е кофти за един мъж първата целувка да е била с майка му. Моралът ѝ не ми се коментира нищо, че може да се определи с една дума.

поредното мамино синче

За твое съжаление 99% от мъжете и жените са получили първата си целувка от майките си.

Става въпрос за първа целувка по устните, а не изобщо. За мен е неприемливо да се целува дете по устните и никога не съм го правила с никое дете, дори със собствените ми.

Това с почивката е чудесно. Само мляскането по устата е кофти.

Това, че вие го приемате непременно като нещо сексуално, не значи непременно, че е такова. Децата не приемат нещата по този начин.

никой със сигурност не го е приел като сексуално а като хигиенично. децата са податливи на болести а устата на човека е по-мръсна и от дупето му, така че целуването на дето по устните може да поведе куп заболявания. ама...

това селско,необразовано момиче има средства,да се развява по екзотични острови.Какво работи?Като каква я представяте на публиката,нещо като много значима ли ? Престанете да опростачавате младите с цел подражание на креватните хубавици.Засрамете се

Всичко има край с изключение на безграничната българска завист, злоба и простотия. Ганьо, не гледай в чуждото канче, опитай се и ти да спечелиш. Тя снима фотосесии, играе във филми, бащата на момчета вероятно помага с нещо, на теб ли трябва да се отчитаме всички. Типичен Ганю, виси по форумите, вместо да работи, за да може да хвърля слюнки по всеки, особено по жени, щото е известно, че тия дето плюете не ви бива много,- ни за работа, ни за оня работа. Сал една злоба ви остава. Нещастник.

въпросът опира до възпитание на младите, а не завист или злоба. На такива "чанти" не се завижда.

Хайде сега!? Завиждали сме били... Ма как бе момче?! Как мога да завиждам за нещо, за което съм плащал?!

Коя е тази Диляна и кой е този Борил?

но защо ни ги натрапвате тези работи. Всеки ходи на почивки.

от толкова много шмъркане е станала кожи и кости! Жалко за детето....

Кой е чичкото с харема на сн. 9?

Диляна вече става смешна с тия почивки. Хайде веднъж за разнообразие да пусне нещо за своите усилни делници, в които заработва паричките за брега на океана. Иначе излиза, че работи "отпускарка".

Аман от Марии-Антоанети.

умре да демонстрира хайлайф с елементарни екскурзийки по екзотични места, като връх на стандарта им ??? Моите деца, които от двадесет години са малко над средната класа на ЩАТИТЕ и Германия, регулярно обикалят тия екзотики ???

Блатешки изкара некой хонорар и Дилянчето оп на морски ваканции през зимата :) Не е луд тош дето яде зелника, ама горката му жена на оня кво и причинява, а и тя що не му бие шута?

Малкият много прилича на татко си! Да са живи и здрави всички, но мисля ... че няма щастливи в тази история: Диляна, съпругата, дъщерята, малкия Борил - също ще търпи несгоди, дори самият Блатечки. И всичко това, защото един мъж на средна възраст ... не може да пребори егото си, не може да приеме - че остарява или ме може да контролира нагона си?!? Две жени и две деца са жертви на безотговорно поведение ... не знам, защо го търпят ... може би заради пари?!?

Бориле, Борилеее - ако знаеш какво стои пред теб, мойто момче! по-добре да не знаеш

И моите деца ги заведох на брега на океана и кво? Разходка и се върнахме без да се тагваме насам натам.

И двамата са прекрасни ,но това една майка да целува детето си в устата не мога да го приема за нормално!

да винаги ми е изглеждало много грозно,дори между жени ,да не кажа педофилско

Много е грозно как го целува по устата, според мен не е проява на любов, а на лош вкус. Това е детето й, не партньора и в живота.

Не се знае, може да развие едипов комплекс...

Какво работи тая женица та да си позволи тия ваканции?

Явно нещо ''доходно''!

кльощавелка е по-важно или вече и е зараснала.

Тъкмо няма да й се налага да плаща на д-р Енчев за вагинопластика!

Връзката майка - син е много силна и е нещо невероятно! Да са живи, здрави и много щастливи. Изглеждат прекрасно!

Връзката майка-син е прекрасна, когато е здравословна. Ако премине границите на нормалното, се превръща в патология и води до грозни последствия, най-вече за детето и бъдещите му партньорки!

И какво , да не се е удавил малкия.

детето е сладур, но тя на лице се е разгрозила

Разгрозила??? Бихте ли пояснили, какво сте се опитали да кажете?

ще знаеш и ще потърсиш да разбереш какво е, Хайтов в книгата си Вълшебното огледало е казал , че един език е богат когато освен литературни има и диалектни и чуждици и мръсни думи и изрази. Така, че се обагати сам

знаеш и ползваш разни чужди думи насадили се в нашия език, а не си правиш труда да изучиш хубавите и точни диалектни думи. Така си отива нашия език и се насаждат чуждите думи, а езика ни е толкова богат с една диалектна дума се замества 5

Извинете, но на мен ми е достатъчно, че тази дума я няма в тълковния речник, дори и в правописния! ;) Ограничена съм, явно, до книжновния български! ;) Но най-вероятно, майка ви и баба ви, биха ви разбрали, ако ме разбирате! ;)

Вече не гаджето или съпружеството, а самотният ти родител ще те води на романтични пътешествия...

Той родителя не е самотен. Но пък този с когото е не е за снимане ....