Бременната Лили продължава да тренира

Бременната с първо дете Лиляна Ангелова не спира да тренира и да пътува.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Лили продължава да тренира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е от класата на Джулиана Гана. Проста, необразована, интелектуално плитка, отпадък.

Чие ''добро име'' накърнява коментара 79 че аз не видях такова нещо?????? Написаното се говори от много години ама като ги гледам въобще не им прави впечатление на тия чието ''добро име'' защитавате па макар и с материални подбуди.. Стига с тази цензора и то за неща дето се говорят повсеместно

Тая куха лейка може да тренира за палец/гънка на мозък евентуално :))

Доста голям корем за 6-ти месец! И все пак това са подробности. Да мине безпроблемно всичко. Няма по-голяма радост от децата.

За ей такива като тая децата са начин за задоволяване на материалните им капризи че работа като хората няма как да подхванат поради природната липса на умения извън ''чичко паричко''

Леле такъв корем имах към осмия месец някъде.

Като дигне сто от лежанка и клекне с двеста в седмия месец пак да пишете.

А па аз си помислих, че Лили Иванова е бременна като прочетох заглавието.

Ох, много е антипатична, търси само мъже с пари, на чийто гръб да живее.Кой ли е този,на които ще се му налага да и търпи лигавщините?

Chefo77

Тъпа, лигава, с малоумна физиономия и доволно грозна. За капак - пластичният хирург си направи гавра с нея, като И сложи зърната малко под мишниците. Не виждам нито една причина тази да бъде обект на интерес от страна на хора на средна възраст с финансови възможности. То няма с какво да се похвалиш по нея ...

Kalin

Кой е тоя дето като му споделят нещо и веднага го изтипосва тук че даже и на тотално неизвестни хорица.

Първо едва забременява, сега пък продължава да тренира, вероятно с цел да отхвърли бебето ?! Защото трениране в една напреднала бременност води точно до това. Явно няма много акъл, добре е че има кой да и дава пари явно..

Извинете ,но коя е тази дама ,за да я публикувате по този начин.За мен е неизвестна и се учудвам на нахалството да се пише с презумцията ,че няма нужда да ни се обяснява .Или запълвате пространство и по -необезпокоявано да си пиете кафетата.

Тренирай и пътувай Лили. Ти си нашето вдъхновение. Какво постижение само инсеминация по естествен път. О, Лили. Детето как ще кръстите. Ще му отиват поне 4 имена комбинация (като Холивудските звезди). Например за момиче - Дженифър-Моника-Кристиана-Анджела. Момче - Джеймс-Артър-Уилиям-Кристофър. Красива Лили, красиво бебе.

Забрави Патрик и Марая, моля!

Майчинството е тайнство, не шоу !

Ясно, подсигурява спонсора.

Нищо лошо, но не разбирам как човек, който е преминал през доста перипетии и трудности, за да забременее - може да рискува по този начин, дори и рискът да е минимален.

4-5 месец??? Аз мислех по снимката, че вече ще ражда..

Тренира или позира?

Някои само за това ходят до фитнеса-да си щракнат едно селфи

Аз не виждам да тренира...