Защо синът на Памела и Томи Лий наби баща си

В понеделник полицията посети дома на рок музиканта Томи Лий по сигнал, че е бил пребит. Той обясни, че синът му Брендън от Памела Андерсън му е посегнал.

Обратно в новината

Коментари - Защо синът на Памела и Томи Лий наби баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно защото на баща му, му е по-голям.

Личният пример възпитава. Насилието поражда насилие. Биеш го като малко, като порасне теб те бие.

Тия цялото семейството не са много нормални! Бащата е ясно, че е наркоман и пияница, майката е луда, защото обича да я бият, а синът е типичното дете на известни родители, което се е взело много насериозно за велика работа!

А да не би някой от родителите му да е отделял време за възпитанието на детето? Да задоволяваш отрочето си с всички възможни материални глезотии няма нищо общо с това.

Искам да разбия една лъжа. Те я, че когато Томи Ли е тормозел или биел Памела Андерсън, тя е страдала. Напротив. Тя се е радвала. Преди да давате палци надолу поразровете интервютата с нея ако знаете английски. Тя самата твърди, че така им почвал най-хубавия секс. Първо се връща в тях пиян и злобен, набива й един шамар у муцуната и това я възбужда след което сваля дрехите и си отваря краката.

защото е наследил буйната му рокаджийска кръв!!!

Този Томи Лий е егати гнусния наркоман! Браво на сина му, че го е набил.

който го е създавал чалга поколението да му бере гайлето. изроди подчовеци-говната милениуми.

Баща си бил, а майка си какво е правил? ... :))))) Ако не е още - да почва! Това е в американската ценостна система! Или поне това ни показват постоянно !!!!!!!!!!!

Разглезени копеленцаУтре ще пребие и гаджето си .Да не вярваш на никой мъж .

На Лий ще му мухляса ноздрата от тая обица!

Дан земе да найбе майка си. мадъфакър както са казва на книжовен английски.

американски мангали

Щото Томи Лий както обикновено е бил пиян като гъз. Иначе малкия лигльо щеше да ходи с насинен гъз един месец - баща му нямаше да му посегне по лицето, но добре щеше да го нарита. Щеше да го скъса от шутове. Мотли Крю Форевър!

боклуци...

Сиганите са си сигани, дори когато са мултимилионери ???

Бил го е защото не дава пари.

По принцип Томи Лий заслужава много бой, и то от сина си- като всеки изрод, който бие майката на сина си. Но синковеца не го е бил по правилния повод.

Красив живот водят тези хора ;-) Но пък задоволен материално ...

Томи Лий винаги е бил изпаднал наркоман и пиянде. Всеизвестно е че е тормозил Памела, така че сега просто му се връща.

Ааааа ши ги Упроскам и тримцата.

Аман от сбърканяци. А па тея са ВИП-а на ВИП-а. И ги тикат за подражание на лево и на десно. АМАН!

Звездно семейство, за чудо и приказ... Не ща да съм на тяхното място...

този е упражнявал системен сексуален тормоз върху г-жа Адерсон за това е и бит

Има нещо сбъркано в човечеството. размножаването например. Не можеш да си осиновиш куче току, така но можеш да направиш дете или пет или десет. няма проблеми. Мнозина живеят ей тъй на автопилот и така се размножават и така живеят и така умират. в училищата вместо безумни глупости и сухи данни без смисъл би трябвало да се изучават неща смислени и имащи общо с живота. Никога не ми потрябва дължината на Дон, или площа на амазонската джунгла. Би трябвало да се учат на отношение един към друг, на това как се вземат кредити или как да мислим преди да се размножаваме. еднадълга тема и всеобщо човешка

Тия дето се размножават експоненциално не посещават училище т.е. дали ще се учи дължина на р.Дон или на р.Мисисипи практически няма значение.

Но знам такива които са ходили на училище и не са прочели договора с които са се заробили за ипотека на 30 години

Защото е гледал клипа на майка си, затва.

Крушата не пада по-далеч от тоягата...

Е възпитано момче, кой ли го е възпитавал...

Така е - можеш да им дадеш всичко, откоето ще имат нужда и да не ги възпиташ. Томи Лий явно е нямал нужда от възпитание и си го е спестил.

и що се жали стареца, ...кой знае какъв чепат нрав има и колко им е пилил нервите и пребивал системно и памалата и синъ та сега видиш ли като го шляпнал малкия и рев до небесата устните му били подути сърцето му било разбито - обзалагам се че не веднъж е подувал памелата че и малкия

"синът му Брендън му от Памела Андерсън му" Муууу... :D

ти с това опусумско име не се заяждай че да не отнесеш някой тукат у джуките ;) тогава и на теб ше се Оплете правоговора

Чак сега го е пребил? Това момче има много здрава нервна система.