Мелания и съпругата на Нетаняху в бледосиньо

Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания посрещнаха преди дни израелският премиер Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара.

Обратно в новината

Коментари - Мелания и съпругата на Нетаняху в бледосиньо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубави обувки на Мелания!

Не само обувките. Невероятна Мелания ! Класа !

На днешно време, сичко мое, особено с малко фотошоп. Не се заяждайте с мелания, жената не е имала пари да си купи чурапогашник. И двете ми аресвът по неочакван начин. Не е лесно да си дама в условията на текиви съпрузи. Спомнете си колко трудно беше на Джаки, да харчи хамериканските данъци за Президентството и за раскош. Ас харесвъм Сара като външност, нищо че е пълничка. Тук подминавам характер, интелигентноЗ, образувание, и прочие личносЗни характеристики. За Сара знам със сигурност, че е високоинтелигентна дама, щом мое да узапти Нетаняху и да стои до него толко години. Другото, което ме чепетлева безусловно е че и двете дами излъчвът женственоЗ. Не си пропилевайте женствеността, дами. Това е единствения ви коЗ да си фанете и задържите един свестен и истински мъЖ.

"Двете дами се бяха спрели на тоалети в бледосиньо..." СПИРАТ се кобили или крави да пикаят. Когато става дума за ДАМИ има по-подходящи изрази, Нелче..., освен ако не си останал на селския плет или на пейката пред панелката

Обувките на Мелания са класически елегантен стил, нищо извънредно по тях. Обути на бос крак, но с палто. Ебаси модата е това, ама мода. Явно експертите по протокол координират облеклото, никога не е случайно и не е съвпадение. Ако иска да покаже повече приятелство, да вземе да скъси тока, а да не стърчи глава и половина над женицата.

Не е на босо, има чорапогащник, телесен цвят. Колкото нещата са по изчистени и семпли толкова е по стилно и елегантно. Относно високият ток, Мелания си има собствен стил, и не е нужно да го променя според ръста на гостите им.

Не мога да приема, че е много елегантно да си с палто и боси крака.

Обувките на Мелания са класически елегантен стил, нищо извънредно по тях. Обути на бос крак, но с палто. Ебаси модата е това, ама мода. Явно експертите по протокол координират облеклото, никога не е случайно и не е съвпадение. Ако иска да покаже повече приятелство, да вземе да скъси тока, а да не стърчи глава и половина над женицата.

Като медицински сестри от болница, само белите шапчици с червеното кръстче им липсват...

Нашите бяха тръгнали за......

Съпругата на Нетаняху досега не я бяхме виждали,добре че се срещна с Мелания,че да я видим.

деца с онколгични заболявания преживели холокоста - с машина на времето ли ходи да им помага?

От превода е - веднъж проблем с английския, после и българския език. И липсата на ясна мисъл в главата. Не е за първи път... Иначе изречението би следвало да се конструира така: деца с онкологични заболявания, преживелиТЕ холокоста....Така е като нито четат какво пишат, нито ползват коректор.

Съпругите на Идиот Номер 1 и Идиот Номер 3 се срещнали. Няма лошо, но щеше да е още по-добре ако там беше и Съпругата на Идиот Номер 2 (Ердоганица).

Тя сигурно щеше да си омотае главата със син конски чул. Нали все ходи закачулена като нинджа, иначе мъжа и ще я набие вкъщи.

А не, там не се случват такива неща, нали са приели Истанбулската конвенция! Иначе, Мелания е много-много кисела на снимките.

Значи, ако Йотова и Радева са облечени в една тоналност е голям скандал, но щом са гжа Тръмп и гжа Нетаняху няма проблеми? Видяхте ли, колко сте жалки? Не виждам разликата от комунизЪма и демУкрацията! Роба си остава РОБ

Булгаристанецът си е злобен и завистлив, независимо кой го управлява. То си е от време оно.

А да виждаш да са се накичили като коледни елхи като нашите тетки? И двете излъчват класа, а нашите кич и селяния!

Разликата е, че тези двете са облечени подходящо за случая и елегантно. А нашенките бяха точно обратното.

Ей папагал от веСНик недялкоф, поводите са РАЗЛИЧНИ! Простотията ви се отнасяше до облекло на ВЕЧЕРЕН прием. Престанете да се лигавите с тая стилност!