Гаджето на Неймар се съблече в Инстаграм

Страстната половинка на футболната звезда Неймар - актрисата Бруна Маркезине публикува голи снимки в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на Неймар се съблече в Инстаграм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая италианка трябва да си припомни как италианците са убивали Картагенски маимуни, а англичани и испанци убиваха араби, негри и индианци и им взимаха златото до 1960 г.

Не се ли усеща, че само го използват като име да се доберат по-нагоре? Една даже се изпусна, че бил неочаквано...посредствен като величина. А на бай "Естет77" да му кажа, че само с гледане може да закрият АГ-тата. Дела трябват, дела и пак дела, но не за попечителство и бащинство.Побързайте, че токът поскъпва, а и водата трябва да се пести. У нас има далеч по-изкусителни, но понеже се подвизават по надупчените тротоари и подземни заведения, никой не ги знае. Назад към природата, да преоткрием естественото и да чуем неподправени вопли, а не все едно обигран монотонен запис като си останим тарифата на нощното шкафче.

Или си пиян или имаш пмс

Ех да беше жена, пък да завиеш за поредно бебе срещу някой нерез...ммм

Такъв манго, пък с такова гадже.

след четвъртата ракия, и циганките ми се виждат студентки!!;))

Абе тя хубаво се е съблякла, ама ние нищо не видяхме. Иначе си е типичната латино красавица. Аз какви перуанки съм виждал, не е истина. Някаква смесица между европейските гени и индианските им черти, убийствено красиви мелези.

Имам приятел, които има снаха перуанка. Като ми показа снимките онемях - такава красота!!! Синът заминал с нея за Перу.

... перуанки само по перушина...