Емилия на романтично пътешествие в Ню Йорк

Фолк певицата е на крилете на любовта с новата си половинка.

Обратно в новината

Коментари - Емилия на романтично пътешествие в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ориенталска певачка сега на крилете на любовта с ориенталец.После да не реве по медийте като варненската докторка родила две арабски деца на йордански палестинец който я прелъгва да заминат за Йордания бие и шута и и взима децата.

Да и имам вкуса за мъже на тази... Като вземеш Коко Диневия, после пък този...все отбор УбАвЦи! И да я питаш, защо ли въобще роди второ дете на Кокито, като след раждането тръгна да се развежда...

Еваларка, поне вие не сте в Дубай. Пак е странно, че са чували за NY.

Абе, мма т и урва! Що си не избра стругар или шИфьор...?!!?! Меркантилен рус *оклук.

А защо да избере?

Романтично и Ню Йорк в едно изречение!? Града е огромен, забързан, шумен, стряскащ, впечатляващ, подтискащ - какъв ли не. Само "романтичен" не ми се връзва.

Ром-античното пътешествие аз го разбирам да пиеш отлежал ром на някой карибски плаж.

Така е, ама за това си иска интелект. Някои намират романтиката в бетон, стъклопакет, виртуални забавления, Дубай и т.н.

Гущеровица на романтично пътешествие, тая на романтично пътешествие... Няма ли някоя на неромантично пътешествие. На някое туристическо пътешествие, така. пп: Жени, които спят с Коко Динев и Хрисито и романтика как ги тикате в едно изречение - не знам!

Сега разбрах, как се пишат статиите тук. Явно има приложение, което нарежда по случаен начин следните няколко ключови думи: - романтичен - екзотичен - почивка - разпивка - секси - известен - красавицата - певицата - почитатели - снимки - Инстаграм - Фейсбук - любов - връзка - драма - сподели - разголи - рокля - бельо - бизнесмен - цветя - плаж и май е това. Остава само да се добавят имена, също от определен списък - преобладават тези от типа "Х на У", да се добавят местоположения - там преобладават Дубай, тайно място или например Ново село се прекръства на Ню Йорк. Версията на приложението, обаче, още е бъгава и изобилстват правописните грешки. Очакваме това да се пооправи в по-новите версии, но като че ли разработката е замряла.

като те вкара в харема ще те пори цалата рода.

Ако е възможно , тя да си остане там завинаги , тризначките в Лондон и Лай Но в Дубай !

хубава жена и невероятна певица!личният и избор не коментирам! данож е щастлива! Всеки има право да търси щастието си!

беше хубава,сега е неузнаваема. Незнам защо и трябваха корекции по лицето, а някога наистина много ми харесваше......

По неромантичен от Ню-Йорк е само Берлин !

Ах, щастие ли е да го опишеш. Първо Хрисито/Светлана, сега Емиту/Жоржи. Толкова са щастливи. На Жорж колко деца ще раждаме, да ощастливим и него?

Приятелят и е ливанец, не сириец! И арабите са хиляди пъти по-секси и галантни мъже от българските вмирани и комплексирани ганьовци! Имате много хляб да ядете докато стигнете арабите!

Поне в България никой никого не насилва да харесва българи, араби, цигани, индийци, индианци, аборигени или каквито си искаш. Само недей с глобалните заключения, както и недей после да се оплакваш, какво ти се е случило в Сирия, Ливан, Йордания, Египет . . . .

Ами защо не си в Ливан, за да им се радваш на галантноста а седиш във вмирисаната България?

E па жени се за арабела, надевай бурката и бъди щастлива! Чувал съм да казват, че по арабския свят да не си магаре и жена! И не на последно място не бъркай к*рвалъка с брака!!!!

Арабите имат традиция, булката да бъде прекарана през мъжката част от роднините на зетя. Може би това ти харесва най много при арабските мъже.

Плашиш куче със салам. ;)

Прочети статията от днес "Дъщерята на арабски емир изчезна при бягство от ОАЕ".

Нито е дебела, нито е грозна , но пък изглежда щастлива..И как няма да е след като се е оттървала от повсеместният осеменител Коко на чалгаджийките ..Buon viaggio!!

И тая вече се мръщи на русенско варено. Предпочита разградско рязано или сирийско кълцано.

Той е много симпатичен мъж и освен това са хубава двойка. Не защо й трябваше да си сменя носа. Беше супер специфична и хубава преди. Дано са щастливи. Харесва ми е това, че има нормално телосложение с някое килце повече тук и там. :-)

....букет от 116 рози..?!?! Това е чифт и е на умирачка ве! Кви ги дрънкате....емито трябва да се пази от арабина терорис

Грозна след поредната пластика на носа. При това е и дебела. Все е на борба с килограмите тая лелка.

Да, не е толкова финна и скоклива, колкото беше на 20. Но да я наречете дебела, е безобразие! Емилия винаги е била много хубава жена. А на живо и без сценичен грим, е още по-хубава. Виж, колко е умна, не се наемам да коментирам. Има една поговорка - хубавите ябълки - свинете ги ядат!

Само две от всички снимки са на Емилия в Ню Йорк. Останалите какво рекламират?

суета и показност

защо всички веднага започват да се показват

Пълна липса на стил...

кой и гледа бебето, докато си вее пръднята насам - натам ?? Сега и на тоя фес ще му роди едно, че да си върже гащите за издръжка. С право наричат чалгаджийките златотърсачки.

Разбирам. С развята пръдня към феса.

ето така ще се справим бежанците, хихихи!

papion

Чакаме снимка и с фередже, като на Джанет Джексън.

Сирийците, преди да им сринат странта до основи, бяха хора като нас, консрвативни колкото нас и с леко по-високо ниво на образование от нас. Със СА ли ги сбъркахте?

Да внимава какво опакова в куфара на връщане от тези "романтични" воаяжи.

Да се чете: "Емилия на ремонт в Ню Йорк"

Защо фолк певица? Тя не пее ли чалга? Нека да наричаме нещата с истинските им имена. Редакторът има ли представа какво е "фолк"?

Права е Luna0102.

Изглежда като клоун! Никой не ходи така облечен в Ню Йорк!

Може да има нещо хубаво вътре в нея.

:) :) :)

Ако искат и на Марс да идат, не ме интересува Емилия и БаХур!

Е що четеш тогава новината? Не те интересува, ама си прочел и даже си си направил труда да изкоментираш!

Защото постоянно ми ги навират пред лицето тези чалгарки и служат за модел да младото поколение.

Et tu, Еми ?

О, небеса!