Златка, Маги и Камелия заедно на Playboy партито

Playboy организира грандиозно парти в столичен клуб.

Обратно в новината

Коментари - Златка, Маги и Камелия заедно на Playboy партито | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нов бардак с стари

Мегз коскоджамити дизайнер, диван чапраз при голите.

И тия одъртяха. Пишете за нещо по-младо!

Добре, че ги има такива "хубавици", че да ми се повдигне самочувствието! Мама на двама разбойника съм! На 37, без силикон и успяла да откърми по средно една година всяко! Т.е. цицте ми са си свършили работата! Като гледам съм и с поне 2 глави по-висока от момите на снимките. Не се гримирам с тонове мазилки и съм под 60 кг, с дълги и прави крака! Добре, че ги има и такива момичета, че ние дъртите да се почувстваме по-млади и привлекателни! Искрено се забавлявах на фотосите!

Браво:)))

Брей, каква хубава реклама си дръпна :) Сега ако си дадеш и Инстаграма или Фейса да те видим, цена няма да имаш. Ама това да си с 2 глави над Златка, да речем, ми бие вече на 190 минимум поне :) А циците не са ли ти увиснали? Щото една моя позната и тя с две деца и горе-долу твоя възраст си сложи силикон, ама само заради естетиката, че бяха провиснали, сега са и супер. Не ги увеличи, само ги повдигна :)

Долу-горе си прав, ама според мен не точно. Не ми звучи като реклама, а като възмущение. Пък и какво лошо има в това човек да острява достойно. В крайна сметка и на твоята майка са "увсинали" защото те е изхранила. А и като гледам първите коментари, то май всички са ужасени от пошлостта на снимките. Някакви жени на 20-30 полуголи и тотално покрити с пластики. Те това е реклама, с ясното послание- ползвай ме срещу заплащане. Не знам, дали лекарите които са ги оперирали са им разяснили каква е вредата най-малкото от количеството пълни упойки върху организма им и с колко години си съкращват живот- БУКВАЛНО! Има ред проучвания в тази насока. Винаги съм си мислела, че ако се прибявга към пластики по собствено желание, то трявба да е заради някаъв физически или душевен недъг. Да речен пртърпяни мастектомии или дълбоки депресии. Другото е игра със собственото здраве и яко болки заради и аз не си обяснявам какво. Освен това се чудя, кои са тези родители които са възпитали жени и мъже в такъв публичен разврат??? Плейбой явно звучи престижно. Как седят на една маса с бащите си, аз просто не го разбирам. наистина, не виждам нищо лошо човек да остарява достойно, а не зорлем да променя визията си. В крайан сметка, ако имат деца те ще приличат на оргиналният вид на родителите си- дълги носове и просташко поведение. Кой каквото вложи в детето си- това събира като плодове. Явно техните родители не са се старали много! Скромно мнеие , на жена под 30! И аз да си направя реклама.. :D P.S. : Чалгата ви е изпила акъла на всички! Като го гледам и Дилов е на "черешата" :D

Наясно ли сте, че когато пишете за човекът наречен 100-те манекенки, всъщност пишете за един ДС-агент, забогатял незнайно как с каталози за манекенки уж за износ в Италия, лежал в затвора за убийство и на много места се писа за второ убийство, което е причинил при катастрофа-успешно потулено. Вие това за ВИП ли ни го представяте???

Маги гони 50-те, Камелия почти ги е стигнала, Златка Райкова гони 40, освен това е брутално променена от толкова пластики, а беше красавица някога. До кога ще ни облъчвате с тези стари чанти? Не стига, че не им прилича да се обличат и показват така, грам не са мръднали от 20 години на акъл, само дето телата и лицата им са толкова остарели и омръзнали на всички.

Ами то всеки гони нещо, никой не е останал вечно млад, освен ако, нали се сещаш. Който казва на 30-годишна жена стара чанта е извратен чичак с педофилски наклонности

Така и така се е събрал контингента,поне едно филмче за възрастни да бяха направили защото тези там само за това стават.А Сираков и Дилов-син са достойни заместители на Митьо Пищова.

За тази простотия и елитните боклуци. Срамувам се,че съм българка.погледнете ги кои са там. Нито една, уважаваща себе си жена няма и да се доближи до оня с кокошо дупе на лицето т.е. Сираков. А кой би искал да е с МИС крокодил,,или МИС нос на акула, тъпата Златка,травестита Маги. Тя даже има проблем като говори. С това съскане кой я е взел да работи в телевизията е некадърен ръководител. Но като знаем,че пожарникар управлява кочината всичко е ясно.

Парти на труженичките.

Шиле до шиле, овца до овца и тук там някой дърт пръч.

УЖАС И БЕЗУМИЕЕЕ.... Разпоретина до разпоретина, мила моя майно ле....и между тях по някой нерез, а за черешка на сбирщината - Любчо Дилов-син и "Мис Крокодил" - Антония Петрова, гордо изпъчила прясно напомпаните си ц...и!!! И това, ако са "знаменитости" и родният ни "хайлайф", аз трябва да съм минимум Мелания Тръмп! Ай сиктир бе....:D:D:D

Помня Камелия като младо момиче - беше умопомрачителна. Ако не си беше слагала силикон и сега тази дивотия със зъбите, щеше да е най-красивата жена в България. Пак е красива, но нямаше нужда от корекциите. А на всичкото отгоре може и да пее и има усет за шоу.

Момичета, с изключение на Камелия, изглеждате потресаващо зле! Погледнете се в огледалото - еднакво плашещи сте всички.

Боже, мили!От толкова силикон и филъри приличат на травестити!!Гротеска!!

Какъв хайлайф, какво чудо

Златка всъщност е доста талантлива, не знам защо не се вземе на сериозно и не направи нещо по-смислено с живота си.

Докато има чичковци -паричковци що да се поти!!

започнал сезонът на дините

Какви са тия силиконови караконджули.....да се нацепи човек от смях..., ако това са българските хубави жени... много скоро българските мъже ще обърнат резбата...и то ще е съвсем разбираемо. Тия чудеса са с пластове макиаж, ами като ги изкараш от банята.....малииииии

Мъка, мъкааа.

тези дропли ако ги изкъпе човек, на какво ли ще приличат, колко време им отнема да се натантаравят тези, ужас, нищо естествено и нищо интересно, ако дира държи толкова да занимава хората с такива, а най-вероятно им се плаща яко, отворете си порно сайт!

Толкова е долнопробно всичко по тези снимки!

ГРОЗНА гледка !!! Яко зидария и шпакловка !!!

са много по хубави!

Не ми харесва. Помия и простащина. Да ходят богатите чичковци да ударят нещо, което е навито за пари.

Мисля че тази новина не е за рубриката "Лайф". Би трябвало да направите един нов раздел - "Порно" и там да помествате новини за разни кифли и боклуци!

ако не на баш събитието им?!?

Поредната среща на Миндили !! Ако не се търсят един друг им е скучен живота .

Грозно, пошло и вулгарно държание на повечето снимки...явно цупенето на устни , силикон в гърдите и ужасен грим са примера за красотата...нямам думи...

Това ли са най-хубавите българки, току що повърнах!

щом я нямаше черната златка и николета може да се каже, че не са били там най-грозните

Кокошка до кокошка, мила моя, майно льо ......

След подобни снимки и събития , самочувствието ми се вдига особено много !!!

Какви маймуни!

Егати калко пластмасови играчки и кукли барби е имало на това парти...да си бях завел децата да си изберат нещо ;)

кой им е майсторът на тези парцали? Джуките им еднакви, като трътка на кокошка? Циците им еднакви, като на дойна крава? Особено някои от снимките могат спокойно да уплашат дете, ако изведнъж му ги покажеш!

"Гледам ги, начервени и прочие..."

спаси ни от тази отврат! Ако тези тунинговани и предизвикващи презрение фръцли са ВИП, то накъде отива България...

А на мен ми е жал, чак ми се плаче.

И във въздуха прелитаха дамски буби от цвят на цвят!!! И т.н. и т.н.

Тази Нора Недкова изключително пошло и ограничено същество. Как не ги е гнус мъжете от нея....?!? А Златка наистина ли си е очертала устата с тъмен молив в стил началото на 90-те?!?

Че то няма да си рецитираме Шексир, пък и секса не е повод за запознанство -:)))

абе секса си е баш повод за запознанство

Леле, тая Златка не прилича на себе си вече! Честно, едвам я познах! A отделен въпрос е защо ни навирате в очите целия тоя к*рволяк?

Ама никой не ти го навира бе, Педро. Като не искаш такива новини, подминаваш без да влизаш и коментираш. Ей там има една новина за Мика, дето си облякла детето с народна носия, ходи там да коментираш