Илиана потопи феновете си в настроението от рождения си ден

Илиана Раева, която миналата седмица навърши 55 години, показа снимки от партито и от празничния ден.

Обратно в новината

Коментари - Илиана потопи феновете си в настроението от рождения си ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самозвана долна. Като е минало доста време смяташ, че сме забравили куха лейка беше.

Жива и здрава да бъде но големите жени и хора са скромни и не се натрапват на останалите, това благоденствие не е хубаво да го изтъкваш, демонстрациите се връщат в живота ти с лошо

Да е жива и здрава, но цялото семейство са доста неприятни. Нека да си спомняме за тях само за времето, когато бяха млади, красиви и победители.

Ох, баба в кожени гащи не е никак естетично за гледане. По-скоро гротеска! Да е жива и здрава, ама малко по-обективна самооценка да си даде, гледам, че доста се надценява във всички насоки.

освен феновете, дано и тя се потопи за малко, че аман от досадното й присъствие. Освен роднините и материално заинтересованите, на никой не му дреме за тази фитка.

Отвратително същество.

На тази оособа бръчките са повече от броя на цветята! Наско си сади,тя пък опъва. Отврат!!!

Да е жива и здрава, но не разбирам защо през ден се пише за нея и семейството й. Това, че е от поколението на "златните момичета" го знаем, но освен нея има и други спортисти, донесли слава и златни медали за България, които не се афишират непрекъснато по медиите и социалните мрежи. Неприятно е и дразни, когато човек започне да прекалява с чувството си на превъзходство над другите и мания непрекъснато да е в светлината на прожекторите. Малко повече дискретност за личния живот никога не е излишна, въпрос на възпитание и култура...

Респект и оважение за тази оникална спортиска само това мога да кажа. Стига писахте за цветята само.

Уважение се пише! Само за инфо!

Респект към броя на правописните ти грешки, допуснати само в едно изречение!

Уважение се пише разбрах. Къде видя други грешки ти пък?

Старата приказка за краставите магарите дето се подушват през девет баира. Двете сте еднакво тъпи и неграмотни.

Мери ли си , Мара или Маринка--- Вземи научи правописа ! " Уважение " " Уникална " !!!Пък и защо коментираш ! Не се излагай---

бълг. - уважение

И ти като нея си ОНИКАЛЕН и УБРАЗОВАН. Моите ОВАЖЕНИЯ...

Ако не беше Нешка, къде ли сега щеше да бъде? Като треньор хич не е добра. А и визията и не е добра.

Г-жо Раева, " звездите са звезди, защото са ВИСОКО", дано ме разбирате!!!

едва ли

Адски неприятна особа е тази....

да е жива и здрава, но прекалихте с празника й, още повече,че тя се появява постоянно и заформя скандали, недопустимо поведение за заемания пост, непоносимо е врякането й, да врещи пред Наско, въобще пресолихте манджата с нея

Нещо в повече ми идват позите на тази жена. За много велика се е помислила. Иначе поздравления за страхотния външен вид и за успехите като ръководител на федерацията!

Е хайде махнете тази новина вече...байгън ни е вече от нея, мъжа и и всички от семейството и

Цветята са прекрасни..Не съм фен на Раева ,но много ми хареса настроението и цветята

Цветята са съсипани, а тя гледа като отровена. Класа, стил и щастие не се купуват с пари.

Направо върхът на кича и простотията...

да е жива и здрава. преди да пишете злобни коментарии, погледнете купите и медалите на една от снимките. успяла жена, а вие си злобеeте на воля.

България има много по-достойни и успели гимнастички от Раева, госпожо, жалко, че не сте се интересували. Най-високото отличие до което е стигала е европейска шампионка, има 5 златни медала в кариерата си. За справка България има две трикратни Световни шампионки, Мария Петрова например е абсолютна шампионка, която за три години печели максимума титли - три световни титли, три европейски титли и носителка на Европейската купа. Реално погледнато от нашите златни момичета Раева е една от най-посредствените, но за сметка на това твърде нахална. И тя както Б.Михайлов вечен шех на БФС, така и Раева няма изместване посмъртно. Не и желая злото, но чисто човешки е адски антипатично същество, мислещо се за компетентно по всички въпроси. Малко скромност повече би и отивала!

Какво да им гледаме на купите и медалите, това е била работата й. Лекарите да им броим ли спасените животи и изродените деца от акушерките, или написаните книги от писателите и изиграните роли от артистите. За всичко ѝ е било платено , даже в излишък.

... тя беше пръвата от тях...

Първата беше Мария Гигова - световна шампионка при това, Раева не може да и се намаже на малкото пръстче!

Аз пък навърших малко преди нея 60 години! Не ме отразиха в dir.bg, но и не искам! С много по-малка заплата поканих около 40 най-близки приятели. Голям купон с песни, танциииии, а цветята бяха повече от нейните и от сърце...И знам че няма да го отразите, защото не съм нея и хиляди има като мен, дето с малкото правят купони с душа!

Вярно че златни медали е печелила за Бъллатни медали , България. Ама не е само тя от поколението на "златните момичета". Златни медали, златни медали, излязоха ни на носа на цяла България сега да я гледаме по цял ден да се перчи. Уфф аман!!

Аз видях само пепелника до лигавника! Как може да има все още хора, които пушат вътре, в присъствието на деца. Нали уж са видели свят тия Випове. Но тяхна си работа. Само че тровят собственото си дете...

Тази жена няма край, няма почивка, няма умора да се изтъква. По-нахално бабе от това няма, толкова е напориста и безпардонна, толкова обича да се изтъква, че сигурно ще кандидатства за паметник да й изтигнат до тези на Левси и Ботев! голяма досадница

само да те подсетя, тя дотам стигна, че на предните избори обикаляше студията като луда да квичи, че щяла да се кандидатира за президен!!??? боже до какво безумие води менопаузата!!;)) за съжеление е горката!!;))

Толкова злоба като вашата не може да си представи човек. За нея пишат и и поместват снимките, защото и ги крадат от фейса, където тя може да пише и качва снимки без да и пука от такива завистливи елементи като вас! Разбрахте ли! Ако имате гънки на мозъка, ще разберете, въпреки че се съмнявам!

Ехааа прекрасен букет

Юникално чудо

"Аааа, момичета! Ние спорта само го миришем! Субсидиите, субсидиите са важни!"

Честит рожеден ден. Една змия я поздравили за празника десетки други жени. На Наско Сираков трябва да му направят празник за безмерен героизъм и стоицизъм под знамената. пп: Какво стана с щерката? Още ли се площи с рома-порноактьор от Лом?

Оникално зла жена, много лицемерна на момент ми се струва че страда от шизофрения . Жива и здрава да е , пожелавам и по-малко медийни изяви , че ми дотегна от злоба лицемерие и наддмено поведение.

Тая сама си е купила розите , за да се снима. На клипа хората на масата са отегчени, Наско стои до нея с изпит поглед зад очила, едва седи там според мен. Просто тази жена би могла да докаже на България колко млада и достойно остаряваща е само ако престане да пуска платена реклама за себе си, Никой толкова не се интересува от нея. Има и достоен начин човек да остарее. Поне според мен.

Забравихте ли момичето което се хвърли от балкона заради нея!!!!!!!!!! Много е противна и лицемерна. Плюва ББ докато и даде пари сега по-добър ор него няма. Много противна!!!!!!!!!!!!!!

Брей, 55 ли станаха ... Няма ли кой да й подари един парфюм "Новичок"?

Оникално коха леика. На фсяка манжа мирудийъ. Миндилл некъф страшенн. Яфно сий найела ПийАР, за да четем глупости за празния живот на една дърта българска кифла! Похлон пет таз бълхарска развалинъ!

Дърто чукало...

Оххх, търпение не ми остана да чакам снимки от партито на тази нахална и досадна лелка! Благодаря ви! Утре ако може да пуснете снимки от афтърпартито, а вдругиден снимки от афтър афтърпартито. Най-късно в понеделник да пуснете интервю с Илияна по въпросите на глобалното затопляне и относно поправките на автомобилните радиатори, понеже тя е компетентна по всички въпроси. Благодаря!

Коментарите кАртят ,хахахахаха Със Сираков са ми рядко противна двойка, но благородно й завиждам за пълния с букети автомобил. Да е жива и здрава!

Стига вече с тази чавка Илиана бе! От 10 дни все за нея пишете. Не виждате ли, че жената кара тежка критическа възраст и съвсем е луднала. Цяло чудо е, че и днес не се е сетила за Нешка Робева- колко я обича и мрази едновременно.

Да е жива и здрава жената! На някои от снимките толкова много си приличат с Дарина Павлова, че се заблудих първоначално. Може да се дължи на козметичните корекции.

дарина павлова поне е хубава

Много хубава жена е, спор няма! Да е жива и здрава!

Оникален спортис!

не само О-никален е грешно, спортисТ се пише с Т ..............тъпако!

Не думай!

ОООникална жена?И коментарите Оникални, както и жената. И правописа ООникален, и всичко.И почитателите ООникални.Смях.

Мда-а. Вече търсех правописния речник, да проверя как се пише Оникален или Уникален. Щото по мое време като ги учихме тия работи беше с "у". Ама знам ли? Боже, пази ни от такива идиоти, дето стават все повече и повече.

Какво имате на в предвид? неразбрах, какво общо има това с новината?

в предвид? И аз неразбрах.

Баба ти Илиана най-обича черните градински маркучи, ама нема вече!! Дано някой е подарил гумен!

Изключително класен спортист! Трябва да се гордеем с нея! Изскрени поздравления!!

И от мене изскрени поздравления!!

Видно е тук, че една и съща персона драще многократно. иЗСкрено се посмях!

Илианче , да намалиш яденето ! Минаваш само на черен шоколад . О.К. ??

papion

Тая торта няма да я яде, а само ще я помирише! Да е жива и здрава!

Щеми се всички българки да имаха такава визия на 55 год.

Допада ми с това че винаги е супер естествена! ЧРД!

Добър спортис иначе голяма мераклиика но без покритие !!

Вие тука всичките от едно котило ли сте, отгоре си написал спортист, а отдолу спортис без т накрая, във ВИФ ли го учите тоя правопис не зная.

Оникална визия на всички снимки! Респект!

Респект и оважение. Оникална е.

Наско, пише се уважение и уникален, но явно тука е пълно с уникуми.

Винаги като пишат за нея ми прави впечетление на супер изискана дама и щедър човек! Нека й честитим празникът и да й пожелаем дълго да радва почитателите си!!

Винаги ми прави впечатление,че коментира теми, с които е тотално незапознат по примитивен и просташки начин.Много проста жена.Да е жива и здрава.