Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага

Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.

Обратно в новината

Коментари - Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С жълтата рокля прилича на еклер :)

Рисковано е да бъдеш себе си. Човек трябва да се съобразява с какво ли не. Дали няма да я засенча, де не се разстрои, да не я обидя, да не ни обявят война или да не сключат еди коя си сделка с нас. Дали съм гостоприемна, как се чувстват гостите. За да бъде себе си човек трябва да бъде също и в добра компания, компания на ниво. Това си е изпитание и за едните и другите. Много хубави тоалети, и също много й отиват. Рания също е много елегантна, макар и сдържана.

Леле къф е тоя дирек с фантифлюшки

Максима все едно се загърнала с перде. Роклята на Рания е класи над над това "жълто перде".

Рания е в пъти по-класна от жълтото нещо.

Най-важното е, че всички рокли са ДОЗЕМИ.

А вие се подигравате на костюмчетата на Радева, я вижте какви по-тежки случаи има. Нашата е цвете в сравнение с тая жълта торта.

Тези одежди не ги разбирам. Протоколните официални тоалети на Летисия Испанска и Мери Датска са прекрасни, но тези - съжалявам...

Малиии, ако нашата Деси Радева беше облечена така в жълто, щяха да я обезкостят....

Паразитчета, дето работата им е само да се фръцкат по коктейли.

Стил, класа, красота - отнася се за всички дами, без изключение!

Ох, да им имам проблемите на всички в жълто,черно,червено,резедаво кралски особи!

ще се огранича с коментар на роклята на Рания. Няма да оспорвам нейния финес...той е безспорен. В тази рокля има един излишен елемент - цветния волан долу - скъсява фигурата. Вероятно умишлено решение на дизайнера...

Ще се изкажа по-приемливо, за да не изтрият коментара. " Нека вечно "усмихнатата" английска "кралска" особа да гледа и да се учи от Рания какво означава красота, стил и достойнство!

Хехе хе, чел недочел, пък се исказал! Къде видя АНГЛИЙСКА особа!??

Става въпрос за Кейт бе, човек!

Рания е недостижима от десетилетия, но тя има рядката комбинация от потекло, образование, природен интелект, красота и финансови средства:) При нея всичко е висша класа и гардеробът и е ужасно скъп! Максима има добри моменти в последните години и това е един от тях, и двата тоалета са невероятни и в този случай определено засенчва Рания :)

И с какво точно я засенчва?! Със сателитната чиния на главата си ли?

Вярно, че е леко негостоприемно да засенчваш гостенката си. За щастие Рания няма комплекс за малоценност и не се отдава на съмнения в собствената си стойност, която разбира се, е висока. Т.е. случва се. Човек не трябва да проваля момента, заради безкористния ентусиазъм на отсрещната страна.

Това,че е жълта не е проблем,проблема са воланчетата и етажите. Като жълта торта на етажи.

Супер весело ! ПРилича на жълта коледна елха !

Беатрикс не е принцеса, а кралицата, която абдикира в полза на сина си. Между другото, ако Десислава Радева се бе облякла с жълта рокля, като пилето от улица Сезам, щеше де бъде оплюта от главата до петите, начаса.

Вероятно защото ярко жълтото няма да и подхожда,така както не и поджожда и бебешко -синя дантела със цветчета и панделки.

кюлотите и не се прави на принцеса

Деса не е нито принцеса,нито кралици,нито първа дама.Тя е само назначената втора съпруга на Радев изпълняващ представителната фунция -президент на парламентарна република.Тези са кралски династии.

Като не знаете, не се обаждайте! Беатрикс БЕШЕ кралица, сега е синът й крал, а тя ПРИЕ титлата принцеса!!