Селена събра негативни коментари с плажни снимки

Селена Гомес бе подложена на унищожителни критики, след като папараци я заснеха на яхта по бански.

Обратно в новината

Коментари - Селена събра негативни коментари с плажни снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Девойката си изглежда абсолютно нормално. Да не говорим, че е претърпяла неколкократни операци и тн и все пак си изглежда супер. Това, че някой БОЛЕН хомосексуален налага за стандарт за красота, жените да изглеждат като излезнали от лагер по времето на ВСВ е извращение за мен. на 32 години съм и смятам, че това момиче изглежда абсолютно нормално. А списвача на "сзтатийката" да ме прощава ма да беше прочел оригиналният текс. Хората не втрещени, че е напълняла а именно че изглежда супер след преживените неволи.

Добре им е отговорила! Да си гледа здравето!

Даже изглежда много добре! Това е фигура на нормален човек на тези години. Щом няма корем да виси или броящи се ребра значи всичко е добре. 100% от недоволните от нея биха дали бъбрек да са на нейното място!

Вчера написаха, че Селена вероятно е бременна.

Много си е добре женицата ,тези които харесват дръгливи анорестички да не я гледат...

А, на колко години е?

Много си е харно девойчето!!

Много си е хубава жената. Тези закачалки - манекенките не струват нищо, само кокали и то криви. Както казва радио Ереван- Една жена трябва да има къде да я хванеш и къде да я плеснеш.

Става, не е станала екстра сайз модел още. Но тя винаги си е била склонна към напълняване. Ако се запази така, ще е добре

глупаци с малки пишки това е пу..... вода да пиеш от нея

Най после заприличва на човек.

Как е преставена новината във вестник TheSun и как е представена в дир. Оригиналната публикация е : "Selena showed off her amazing figure in a mismatched bikini consisting of a red top and black bottoms on the yacht." Публикацията в Дир преписана и преведена по диагонал звучи така : Селена събра негативни коментари за тялото си. За тези, които не разбират английски оригиналната публикация е : Селена показа невероятна фигура в бикини и червен топ на яхта. По-нататък оригиналната статия обяснява белега на крака на Селена и че е можела да умре, тъй като освен трансплантация е била оперирана и за увредена артерия на бедрото, също така казват, че изглежда добре след толкова тежки операции и имуносупресна терапия и с новия бъбрек се чувства значително по-здрава. И няма нито един критичен коментар какво е тялото и и дали е напълняла - чудо е, че въобще е жива. А вижте дир какво пишат. Просто искам да ви кажа, че достоверността на новините в дир и изобщо в българските медии клони към кръгла нула. Хубаво е да се проверяват оригиналните статии, преди да се публикуват в национални медии, но явно нашите журналисти не желаят да си правят този труд.

То попринцип трябва да си супер-наивен, да вярваш на западни медии... пък на българските още-по...

Добре казано, и да е жива и здрава девойката, а пък на dir-а майната им!

някои да ви пита щоето красота а многознайковци джендьри и полово немощни коментират

Слънце грее, няма я луната Пуша си самотен под дъжда Режа си ноктите на краката И се питам, де е любовта

Много си е хубава момата даже.

Да, викат - негативи, па тя все позитиви, при това в повечко показва.

няма ли го фотошопа, става манекенка за Родопа...

О, Селена Ооооох, Селена, ти си цяла вселена! Под тези бански на райета Ще трябва да обърна 5-6 питиета!

Абе я гледай какви вимета е отпрала. Нищо и няма. Е, не е манекенка, но вече не е на 15 години, нормално е да заприлича на жена.Вие сякаш сте идеални... Ядете семки и коментирате като на футболен мач...

Мацата се е наляла и вече има за какво да е хванеш. Стига кощрамби и кльощави манекенки с призрачни и наркомански изражения!!!

А сега де! Коя е истинската статия и коя е fake?

Много си е хубава дори, сладка и най-вече от нея струи доброта! Налагат ни някакви стереотипи за красота, които съсипват младите момичета! Най-вече й желая здраве, защото всичко друго тя си го има - вътрешна красота и добро сърце! УЧЕТЕ СЕ ДЕЦА!

И с Фотошоп и без Фотошоп момата си е леко грозновата... много са занижени критериите на днешната младеж!

разбира се..., много ти разбира точно на теб злобната и проста тиква

да бъде показано два пъти.

Явно се опитват да сглобят стерео изображение за по-обемно възприятие.

Мда бе, "папарашки", пак си личи, че се е барнала в муцуната за снимките. Иначе на истинска папарашка снимка не можеш да я познаеш без чупката, грима, осветлението и ъгъла на снимане.

Коя е прехвалената цоца, че нещо ми бяга и трябва ли да и обръщам внимание?

Супер си е жената, ши я джасам няма да ми мигне окото

Чета и коментарите и си мисля че всички , които плюят са идеални във всякакво отношение. Може ли толкова злъч и негативни приказки. Заемете се със себе си хора.Нека всеки живее живота си

Имах познат тъпанар с високи претенции,който твърдеше,че мацката е супер патенце,а аз съм пълна! Е,сега виждам,сме се уеднаквили с нея! Не виждам нищо нередно в нея,но в него-да!

Не ти е вързал, а? Е, не си го слагай на сърцето :)

кофти е да си папарак! при тези форми е по гот да си по близо, по възможност интимно близо!

Царя-Слънце, дето го записаха в тоалетната ли визираш?

Селега, не ги слушай.

Снимка No 4 е особено естетична :)

Аааааааааа, хубаво...ами хич.

много прост минуса

Нещо не й вярвам. Къде е белега от операция на бъбрек. А и стана модерно звездите да страдат от лупус. Последно беше лейди Гага, преди това още две три. Като че ли тези звезди правят пропаганда на определени проблеми в обществото чрез собствения си живот. И им е платено добре за тази цел. Няма нищо свято за тях, щом ще изкарат добри пари.

Това вероятно са стари снимки, няма никакъв белег от операция. А как ще изглежда си е неин проблем, тя е милионерка в долари, успяла и доказала се вече, като е решила да си гледа здравето и спокойствието вече, си е нейна работа, много е гнусно да се снимат хората по този начин.

Трябва да се забрани със закон на медиите да публикуват снимки на публичните личности не преминали през фотошоп. Така всички ще са доволни - и "звездите" и ч..иджиите.

Женицата разпуска някъде с приятели, има това право, и лешояди- папараци, я издебнали, навлеци, бъркащи се в личния живот. И тя душица носи, не ни навира сланините в очите като Гери- Соп, Никол де суджуците.

Както е написал един наш Класик - "Като хванеш и малко да хъртиса". Бомба си е Мацето, а не "аспержи на слънце"...

отнасям я кат куцо пиле домат или кат прасе мазен вестник. Нищо и няма, по-скоро всичко си има момата....

сочна, сочна и млекодайна!

С нея и аз ще стана млекодаен.

Особено ако наистина е след трансплантация, а и предвид заболяването. Но е странно за толкова скоро трансплантиран човек да не се пази, което ме кара да се съмнявам. От една страна лупусът е автоимунно заболяване, от друго трансплантираните взимат медикаменти потискащи имунната система, за да не се отхвъри съответния орган. Ако е истина положението й никак не е оптимистично и това как изглежда й е най-малкия проблем. Не се вижда и белег от трансплантацията, толкова ли бързо са го заличили?

На четвъртата снимка, на десния крак има голям белег.

Направили са й бъбречна трансплантация през бедрото ли? Точно прочетох, че белегът на бедрото е заради това, че спешно се е наложило да й вземат артерия, заради усложнение при трансплантацията. Може белегът от трансплантацията да е от другата страна, а не от тази, от която са я снимали странично. Горкото момиче, горкото момиче, да не му идва на човек на главата нейното! Пък нека аудиторията обсъжда колко е дебела и дали става за млеконадой!

ако е с лупос е забранено сланце,както виждам това не е така

Какво и е,бе! Така си изглежда една нормална жена-без грим,токчета,стегнато бельо и фотошоп.