Барбра: Носът ми ме спаси от секс тормоз

75-годишната Барбра Стрейзънд разкри, че никога не е била жертва на сексуален тормоз, както много нейни колежки.

Обратно в новината

Коментари - Барбра: Носът ми ме спаси от секс тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е талантлива, но не пропуска да спомене носа си всеки път.

Една честна жена... НЕ ковра и златотърсачка...

Без да искам да засягам истинските жертви на сексуално насилие, но има доста млади дами, нито много красиви, нито много талантливи, но достатъчно амбициозни и напористи ... и готови да минават през легла и всякакви козметични корекции, за да станат известни и богати. А Барбара Стрейзънт е наистина талантлива и не носът и я е спалил, тя просто не се е опитвала със сексапил, кокетство и женски хитрости да се домогне до нещо, за което не става. Явно е много силен характер, защото съм чела, че от киноиндустрията са и оказвали доста силен натиск да си оперира носа. Но когато си знаеш силните страни, работиш усърдно и не разчиташ само на визуален ефект ... един нос не е никакъв проблем!!!

с тая Me Too мода жените вече се чувстват длъжни да се оправдават защо не са били подложени на секс тормоз

много просто: тя е талантлива, и не е било нужно да минава през чужди легла, за кариера.

няма за какво да се оплаква. разровете и намерете порното и от младите и години. по- вероятно е някои да се оплаче от тормоз от неина страна.

На крив нос сексът му крив.

"Аз, не че съм ена, но да се изкажа..."

в случая тормозът е бил за мъжете.

И през ум не не ми е минавало да посегна на тази клюнестата.

Не е носът, а грозотата.

Ама га беше на 50+ гнявеше младия А. Агаси и му го лигавеше...Трай си, че да не започне той да се жалва от секстормоз

Трябва да съм си намразил много онази работа, че да посегна на тази.

Истинска жена. Намирам я за много чаровна. Всъщност мъжете се влюбват в такива жени най-силно

Хаха това е добър виц. Наскоро зарязах една клюнеста...

Влюбват се в душевност, така ли?

А Жизел Бюндхен с подобен нос е най-високо платеният модел. Не е до нос а до цялостно излъчване!

сега всяка баба почна да дава отчет дали е била тормозена, обаче и се искаше нали. ама няма вече свърши.

Американска му работа...Тези, които са били обект на "настойчиво" внимание, пищят до небесата. Тези, които не са били обект на "настойчиво внимание, се чувстват пренебрегнати и започват да се обясняват...Най-добре е всички американки да се обявят за изнасилени, а всички американци - за изнасилвачи. Дано тогава настане мир и спрат тези простотии.

Не можеш ли да четеш - тя е доволна, хвали се.

с тоя нос вероятността да те изкорми преди да го е лапнала е 99%

Естествено че е така, жената има талант и е крайно симпатична. Пластиката лесно може да направи всеки в кукла тип барби, аз харесвам Стрейзанд такава каквато е и като външност и като излъчване и като талант и успехи.

ми стой си незадоволена тогава цял живот

Чак толкова, колкото теб няма да е незадоволена. Аре бегай да си играеш.

Ха-ха-ха! :D

ТАЯ ГРОЗОТИЯ СЕ ОЛЯ НА ДЪРТИ ГОДИНИ

Тая "грозотия" е невероятна певица и актриса, изключително интелигентна. А според мен е много чаровна и запомняща се. А ти си ... ДЕБИЛ. ;)

Еми като е талантлива певица - да пее, да не се вре в А група без топка.

Тя това и прави - пее и играе.

Пак да повторя - нека САМО да играе и пее, няма нужда да коментира теми, които, по очевидни причини са й чужди. Никой не иска да пита Лили Иванова за последните открития на квантовата механика. Те не че са много де...

Грозни думи за една невероятна личност, която ще остане в историята на изкуството - актриса, певица....Ти, човеко, не можеш дори праха от стъпките й да дишаш, а камо ли да даваш определения... Идват светли празници, смирете се хора

Какъв пропуск, а са можели да я опънат у носа

Айде де носа я бил спасил от секс турмоз... на баба и фърчилото.....няма кого да излъжи заштото ние си знайми че на женити с големи носове криви зъби и жабешки ости трябва само да им са сложи една възглавница на върху лицето и сичко си идва на местото.... кефа е същия. друг начин да правим секс с такиви жени е да се напийми с твръд алкоол.

За жените -лесно, ама ти с какво ще заместиш малкия си пенис!!!!

из-по-на-сра-ха-се. почвам да си мисля, че всякакви артисти са толкова лесно манипулируеми, че не бива да им се обърща внимание по политкаузи и агитки. или просто са си прости, това, че имат глас, нищо не значи...като спре да се прехласва човек.

Къв глас? уж за актриси говориш, пък... Или а тебе в главата ти е само едно, пък те дали играят или пеят, или танцуват, все ти е тая.

Вие, цъкащите хамстери, познавате ли въобще като творец Барбара Стрейзънд? Гледали филм-филм и половина, и си мислят, че 1) я познават 2) е компетентна в областта на сексуалното насилие и измамите с такова. ПС "Барбара Стрейзънд е най-продаваната изпълнителка за всички времена и единствената жена във вечната класация Топ 10 на най-продаваните артисти с над 72 милиона копия. Стрейзънд е единственият звукозаписен артист с #1 албуми в 5 последователни десетилетия и притежава 51 златни албума, 30 платинени и 13 мултиплатинени. "