Венета: Не съм правила секс от раздялата с Тишо

Венета Райкова сподели за интензивността на сексуалния си живот в ефира на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Венета: Не съм правила секс от раздялата с Тишо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май си търси някой да я опъне.

освен, че е много проста е и изключително неприятна, не е грозна и въпреки това е отблъскваща. Вярвам че Тишо черпи наляво и надясно, че се е оттървал от това същество

коква простотия

Тя, Венета е с атлантически понятия, в апогея на Венетината полова зрялост, широка известност намери дефиницията на Клинтън: "Свирката не е секс".

Ще я поздравим с песента за половата система, дето хванала паяжина!

Сигурно си е купила вибратор.

Трябваше малко по-завоалирано да го каже, например: вече забравих рецептата за кекс...или, нямам продукти за кекс, или не съм консумирала кекс от раздялата с Тишо, или след развода не съм пъхала кекс във фурната, или напоследък няма на кой да направя кекс и т.н.

ама в ушите.

Някак ми е малко странно възрастна да обсъжда пред публика наличието или липсата на секс. Въпрос на възпитание е някак си.

Това е закодирана информация !! Търси се някой с тризъбеца(триглав) на Нептун да си навакса Разпорети.ата !!

Редактор: Нели Делчева Вие доказвате теорията на Айнщайн !! Човешката ви глупост да пишете такива елементарни и порн.графски селски статиики ......НЯМА ГРАНИЦА . Не сте само ВИе .....цялата ви редакто гилдия и пишман журналистика е тиня !!!

Тази една от Медиините модели на посредственост. Стотици хиляди я последваха да следват журналистик . Причината е защото видяха как проста овца кото Райковска може да е постояннно по - екраните на родното ни Тв.

то от толкоз въздържание - ш' земе да зарастне отдолу - ко ше я прайм

Венета би вечеряла на една маса с Луцифер, въпреки, че се прави на толкова набожна и суеверна, на тази жена нямам абсолютно никакво доверие, защото продаде душата си на всички ТВ в БГ без да й мигне окото ... От такъв човек - симпатичен или не - какво можеш да очакваш ?!

Купи си вибратор.

Тази новина от рубриката Звезди е изключително важна и трябва да мине на първа страница! Не бива да остане българин непосветен в интензивността на интимния живот на Венета Райкова!

Абе, хора, това ли са ви новините? Отворете си един бутон за кифли, плеймейтки, мутри и всякаква подобна измет и който иска да чете, да си влиза там и да чете

Ами като прочетох какво е казала, се сетих за вица: Влиза една мацка в сексшоп, продавача я пита: - С какво да помогна? - Ами дайте ми онзи там долу, вляво, червения. - Съжалявам, ама пожарогасителя не се продава :)))

Днес както си се държах в трамвая и един ме опъна! К'во да правя сега??

можеш вече да се пущиш

Дали е вярно е все едно, но умее да привлича внимание с ей такива нелепи изказвания от време на време и си прави самореклама.... А за секса.....май наистина не е правила, защото тя май не обича секса, поне такава представа е създала за себе си през годините...

Сега остава да си признае, че е още девствена...Ей, това ще е новина.

А аз току що правих кекс-кекс-кекс..

Да изтърси такова самопризнание точно пред Блажко, си е направо не намек, ми натвърдане! Може да й се "отвори парашута" да се облажи.

Препоръчвам и да мастурбира или да си купи секс играчки!

Тъпото си е тъпо

По цял ден ни заливат с прости новини . Кой се интересува от тая Венета?

Значи, да чакаме следваща новина: Венета: "Снощи правих секс, за първи път след раздялата с Тишо!"

Други са правили с теб

Много сме далече от Бг-новинарници.

Шилo

Няма мераклии явно. Одъртя Венетка.

Предлагам да направите електронен календар и всеки желаещ да се разписва в него кога, с кого си ляга, става, яде и ....няма нужда от напъни и изхабен ресурс за "статии" , даже може да бъде приложение със снимки!

Е добре де, дирници скапани, може ли това да е новина? Може ли това изобщо да е нещо, за което да се пише освен в жълтурниците, дето ги продават на гарата? Ама то вие станахте по-скапани и от тези жълтурници. И такава пасмина като вас седи на топло в офиси, а хората за стотинки строят сгради зиме и лете. Пфу! Парцали!

Тази невеста какво си мисли-у нас коли и жени 33-та ръка колкото искаш.Проблема е , че тези ,които я интересуват/тия с парите/ искат НОВО,а не многократно употребявано.

за неволите на венета.

Нещо имам спомен че с такива приказки излъга и Тишо преди време защото и тогава се вайкаше колко е ''самотна''...Дали ще има друг ''шаран'' да и се хване та да лапне още парици тая дето така и не проумява че това което я вълнува не я НЕ вълнува никой нормален..

Ами тя и плевню,жена му не е правила секс,от както се събра с тоя!!!

Това си е твой проблем!

А от кога не е ходила по голяма нужда и кога е изпуснала газове?

Ааа, тя тези работи ги прави в ефир редовно.

Сигурно има защо, пък и на кой му пука?

венета хвали ли се, или се жали?

Търси

Като тяло е ОК. Но като си отвори устата, и ако не е пълна...

Това покана за наддаване ли е?!

..едно нЯщо не ми дава мира: Това обява ли е или костатация..? ;))

Ще правиш и още как,но явно не се е появил подходящия баламурник-чичко паричко! Ако това стане има да се чудя кой е закъсал толкова много,че да го вре там,където много ВИПове са го пъхали!?

Голямо ''геройство'' е извършила Венетка !? На някои им хлопа само по една дъска , но на други , и над 5,6 .... С такива ли ''новини'' ще успее България ?

Много важно,простотия след простотия...ами купи си вибратор и действай...!!!!

ми ти кво мислиш ,че не си е купила