”Мис България Вселена” се появи чисто гола

Броени дни след като стана ясно, че короната на "Мис България Вселена" 2017 Николета Тодорова ще бъде отнета, се появиха голи снимки на красавицата.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една хубава Мис да имаме и баш тя да ви урони...това дето го нямате.... само дето тя и без вашата коронка ще продължи да е красива, а вие ще коронясате поредния заплатен кро-ко-дил и остави това , ами ще го помъкнете и по света да го показвате , като цвета на българската женственост и красота... Браво Николета!

Я,естествена хубавица-това е чудо по сегашните ни КОН-КУРси за КРАС(о)ТА...

nip

обикновен ,тунингован курвандел

Има 1-2 хубави снимки, на останалите е като сестра на Пиги... А тези "голите" - смех, бате... Толкова измислена "новина" прото няма - засрамете се...

какъв престиж,какви пет лева - момичето явно поддържа мнението на болшинството българи, които не гледат с добро око на разни миски и спонсорирани от мутри конкурсчета - и още нещо - не може да се урони престижът, който липсва - единици са свестните момичета, които се навиват да берат срама по т. нар. конкурси - относно момичето, явно някой я е натопил заради истината, която тя се осмели да потвърди и която е обществена тайна

Възможно ли е да има свестни момичета на такъв конкурс? Не мисля. Глупавите не ги броя свестни.

Това ли са скандалните снимки..? Че пошлото чекнене на Николета Лозанова, Сузанита, Гери-Никол и останалите са в пъти по-грозна история!

Тази "статия" си е чиста проба clickbait. Момичето на тези "голи" не се е появявало никъде, до колко се вижда позира за снимка на плажа пред приятел/приятелка (най-вероятно е с бански).

приятеля и има късмет

По-скоро не не ми харесва тая

Аз не видях нито циц нито п*?? Това ли е чисто голото?

Още едно потвърждение ,че когато си умен и красив в тая страна неможеш да прогресираш Ами блазе на приятеля и че има готино и умно гадже.

хайде, хайде това че си красив въобше не е твоя заслуга, а си е чиста проба късмет. Стига сте плюли срещу държавата.

По-скоро средно грозна и тъпа е от колкото готина и умна

На на външен вид не е кой знае какво ако тя е миска значи в едно кафене от 10 жени 7/8 стават за миски

Точно така тук я изкараха най-красивата на света а не е по различна от всяка друга по улицата кафене университет и тнт.Да не е грозна но чак красавица не е всеки ден виждаме по-красиви от нея

И все пак на фона всички останали е най-доброто до сега !

Това е твое мнение на мен мис софия 2018 ми харесва повече от тая

Напомня ми една велика личност, която не се съобразява с нищо, когато говори истината - Христо Стоичков. В Южна Африка взе отбор от втора лига и щеше да го направи шампион, ако не бяха далаверите във футбола там. Изправи се срещу футболната мафия, заплю ги и си тръгна. Майната им на короните. Тръгни си с високо вдигнато чело, защото все някой трабва да каже истината. Честта е твоя.

Мило момиче, самият факт, че всячески се опитват да те очернят е показателен за това което правиш. На прав път си ! Фактът, че дори и тук под статията всички те подкрепяме и смятаме, че последните 10 години не е имало интелигентно и естетически красиво момиче освен теб е показателен. Когато обикновенният човек е обединен в кауза която не е спонсорирана от пари а от нрав и чувство за справедливост то тогава е права ! Продължавай така а ние ще сме с теб !

Казала истината, позволила си, може и да мисли, не се продава - наритали я естествено - там такива не виреят!

Пуснете си канала с чалгата и ще видите повече голота.

Говори абсолютни истини за конкурсите. Ако ще "на чеверме" да я покажат някъде, това не променя фактите: 1. Конкурсите са платени 2. Миските са всъщност жрици, на които титлата вдига тарифата.

Подкрепям Николета Тодорова ! Освен , че наистина е красива , явно е и умна дама . Колкото до някакъв си престиж , оронват го най-вече платените върколаци , разни тамари/златки/ шматки/нилопатки и прочие пластмасов плейотпадък :))) Успех , Николета !

Правилно са ѝ отнели короната. Това е първата миска,в последно време,която наистина хваща окото и няма за какво да ѝ се запънеш,пък и,явно и акъл има,щом си позволява така да говори за "безпристрастните" конкурси. А "голите" снимки,са потресаващи. Толкоз "голота" и в собствената си баня не съм виждала

Тъкмо избраха момиче, което има някаква хубост.....

Какви са тези порнографски снимки които сте показали, имайте малко срам!

Luna0102

Нали и аз се отвратих. Тези снимки са направени за порноиндустрията, при това за тези с големи извращения. Представи си, че си купиш снимките опаковани, а на опаковката пише, че не са за хора със слаби сърца, отваряш ги в къщи и това което виждаш направо ти разхлопва сърцето- то на улицата да излезеш посред зима повече има да плакнеш окото от тези снимки. Даже и богато въбражение не помага- млада жена на плаж, даже и пръстите на краката не се виждат, иначе гола била, ми то и аз съм гола под дрехите.

Къде се появи? На стълбите пред парламента, с раперени ръце и всичко на показ ли? Или и вие (ДИР) сте получили нареждане, да я очерняте за истината, която е казала???

статията чете ли или очакваш историята да се изчерпа със заглавието?

Luna0102

Бря, разврати ми се очото! Бива ли такава разкикерчена да показвате?!

Медийната кампания срещу момичето доказва, че е права за това което казва! А и всички знаем че всичко в България е корупция и нагласено! Няма изненадани!Просто истината боли-за това сега гледат да я омаскарят! Голяма работа за снимките-нищо не се вижда за съжаление!

Момичето е много по-красиво от другите миски, избирани наскоро, А относно мнението ѝ за конкурсите е напълно права.

поне една цица да бяха показали

Gal1974

Право е момичето. Виждаме какви Миски избират в последно време. Не виждам защо трябва да и отнемат титлата. А и е хубавица.

Е, да се поразкрачи малко, пък и да разпери ръце. На тия снимки си е като облечена с кожух.