Марая Кери признa: Имам биполярно разстройство

Марая Кери довери, че вече не живее в изолация, след като е потърсила лекарска помощ за биполярното си разстройство.

Обратно в новината

Коментари - Марая Кери признa: Имам биполярно разстройство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм така като се напия или дрогирам. Едни биполярни разстройства се почват, много е трудно :D Но виж, като съм трезва и не се разстройвам и разчетворвам толкова.

Море некоя дебела гьостерица, всичкото биполярно ще ти избие от главата.....

Ако това е истина, не й завиждам на Марая, независимо от милионите й.

Абе, имала, глупости. Спомням си клипа на sweet fantasy, какво хубаво и талантливо момиче беше. Как се превърна в тази отвратителна пача не е истина!

Напълняването никога не се случва току-така. Най-малкото произтича от някакви травми и тежки изпитания, които неминуемо влияят на психиката. Чак тогава започва напълняването, то е само следствие. От един момент нататък състоянието обаче става трудно обратимо, човек не може сам да се справи. Затлъстяването /което е тежка форма на напълняване/ скоро ще бъде класифицирано като психично заболяване и ще бъде лекувано само и единствено от психиатри. Такива са последните новини в медицината, аз пък ще им кажа - доброутро! сега ли се сетихте....

Luna0102

Много противна жена, въобразила си е че е неотразима. Опитва се да се държи като някакво нежно девойче, а не се вижда, че прилича на танк.

Просто е болна, затова се деформира и неприятно остарява. Да не те стига, чукай на дърво.

papion

Значи затова онова младо милиардерче избяга от нея. А тя дали му върна годежният пръстен за милиони?

Трябва да е ника ти!"Младото", според кривия ти акъл, милиардерче наскоро слезе от всичките си постове и влезе в психиатрична клиника със сериозна психиатрична диагноза, ма ти отде ше знаеш- разчиташ на дир-а за новини , след които да плюеш по хора, пред които си нищо!

Аз пък имам чревно. На кого трябва да кажа, за да ме пишат по сайтовете?

Има тя... мързел и похотливи желания...

простакесоо, в такива случаи се казва Да пази Господ! а не да се подиграваш. Аман в бг от невежи тетки с мнение

Бившата ми имаше такова чудо: Половин година се опитваше да се самоубива, другата половин година се превръщаше в нещо без капчица задръжки и морал, лъжеше и хойкаше ...

И накрая квоо??

"Накрая" се разбира от първата дума "бившата". А тя все тъй си е... иначе се старае да изглежда нормална за пред хората. А то канарчета много - след мен поне още 3-ма, за "несериозните" идея си нямам но и не ме интересува...

Само че не си уловил кое е причината и кое следствието. Първо е хойкането и лъженето, после следва депресия и чувство за поквара.

Аз с моето най-обикновено разстройство какво да кажа ...

Хахахахаххахахаха

Ами ходи на български доктор да ти го направи необикновено. Те са специалисти по това....