Здравко и Христина се сдобиха с втора дъщеричка

Победителят от първия "Биг брадър" Здравко посрещна Новата година с бебе на ръце, съобщи Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Здравко и Христина се сдобиха с втора дъщеричка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам съмнения, че тези двамата са предвидили да роди Христина по това време та да може да взече и наградата за бебе на годината. Тези хора не се спряха и съвсем скоро ги очаквайте в друг конкурс да спечелят лесни пари- сигурно сега в детските формати ще участват децата им и пр.

Честито!

Да им е живо и здраво бебето!

кой го интересува за тея

О -о- о, прекрасни са. С удоволствие бих извъртяла нещо шведско с тях.

Познавам Здравко от много години и ви казвам пича направи показно как трябва да се държи човек на който му се е случило нещо толкова уникално като Биг брадър. Живее си скромно в Приморско , ходи на работа, кара нормална кола и е учтив с всеки. Това ,че му се е родило детенце е чудесно и не виждам защо злобеете?! P.S. до колкото съм запознат дори не е искал тази новина да стига до медиите!

Познавам Здравко от много години и ви казвам пича направи показно как трябва да се държи човек на който му се е случило нещо толкова уникално като Биг брадър. Живее си скромно в Приморско , ходи на работа, кара нормална кола и е учтив с всеки. Това ,че му се е родило детенце е чудесно и не виждам защо злобеете?! P.S. до колкото съм запознат дори не е искал тази новина да стига до медиите!

Koi sa tezi ?

МНОГО СТЕ ПРОСТ НАРОД.ДАЖЕ НЕ УМЕЕТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ И НА ХУБАВИТЕ НОВИНИ.ЗДРАВКО БИЛ ТАКЪВ,ХРИСТИНА БИЛА НЕЗНАМ КАКВА.ДОБРЕ ДЕ, ТЕ НЕ СА ХУБАВИ И НЕ ГИ ХАРЕСВАТЕ АМИ ВИЕ КАКВИ СТЕ?ЗАДАВАЛИ ЛИ СТЕ СИ ВЪПРОСА ДАЛИ НЯКОЙ ВАС ВИ ХАРЕСВА?ГОЛЕМИ ОТВОРКОВЦИ СТЕ КАТО СМЕ АНОНИМНИ.АМА ИНАЧЕ СТЕ ПО-НИСКИ И ОТ ТРЕВАТА.

Аз пък имам думи. И то много. Та вземи си трай, че да не те нахраня хубавко. Аре марш на село! И не е никаква новина, че на некви чесняци им се е родило дете. Така се множат идиотите в държавата.

Защо ни се натрапват тези селяндури едва ли не като символ на обикновените хора в България. Здравко и Христина са пример за селска простотия и нахалство. Има толкова наистина готини хора в България, които обаче нямат връзките и безочието да се навират в медийното пространство. Изобщо не ме интересува, че простакесата и простакът се били размножили за пореден път. По-добре да се скрият обратно в дупките, от където изпълзяха и медиите да престанат да се занимават с олигофрени като тях. Всички знаем как спечелиха Биг Брадър - с фалшифициране на вота и манипулации. Аман от пошлост!

Мале какво ли ще прави гларуса с този духов оркестър?

Като са глупости и не те интересува, за какво четеш и коментираш? А като нямаш думи и дори не знаеш как да ги наречеш тия неща - вземи си мълчи и не се изказвай неподготвен/а/

Явно е вярно, че най-големите женкари правят предимно момичета.

като се има впредвид този какъв женкар е, горката Христина, скъса си нервите с него, ама ето резултата бебе, да е живо и здраво, а тя дано да има силички да го гледа

като се има впредвид този какъв женкар е, горката Христина, скъса си нервите с него, ама ето резултата бебе, да е живо и здраво, а тя дано да има силички да го гледа

Да е живо и здраво бебето! Дано не са го кръстили Есмералда или Изаура, според манталитета на сливенския инкубатор. За интересуващите се - таз семейка са протежета на Нико Потурев - там се разигра някаква задкулисна машинация с изпирането на известни парици, обявени като награда за всенародна любов! Нищо лично.

И аз имам заслуга за това радостно за България събитие. Бебето досущ прилича на мен и на татко си. Красиво е като мен, а се накензва, като баща си. Има и други звездни двойки които съм ощастливил.

а бе на кой - го интересува

И кво от тва? Работя 5 години вече в Телелинк и немога да си изхраня мойте деца, защо пишете тези новини.

Ама кои са тези?

Хей, мили хора, малко милост! Какво ни интерисуват световно неизвестните Здравко и Христина с какво са се сдобили. Кой им е помогнал да се сдобият. Здравко вземал ли е Виагра. И други такива простотии. Кога най после ще разберете, че тези грешки на природата само за себе си са звезди. Хаиде стига вече!

pojelavam da sa jivi i zdravi i mn kysmet v jivota,i da slu6ka mnogo mama i tate

golqmi sladuri sa

На цялото семейство пожелавам много здраве,щастие и късмет.

Кои бяха пък тези Здравко и Христина?! Певци, артисти, поети, писатели, манекени ??

Честито!Хубаво име сте избрали!Яница и 3орница звучaT много добре!

Да са живи и здрави всички! Здравко да порасне най-после и да стане по-отговорен!

Абе, тия боклуци пак ми ги навирате в очите

да го духат бе. Ебати и простите и ограничени помияри

Да са живи и здрави!Свалям шапка на Христина!Тя показа как трябва да се държи една българска жена.Много упорито,стъпка по стъпка изгражда щастието си и въпреки провинциалния си произход,сложи в джоба си целият еснафски хайлайф в лицето на Катето Евро,Маги и тем подобни фукли.Пожелавам им да са много щастливи,защото си го заслужиха!

Много красиви имена избират за децата си. Да са жив и издрави, и много щастливи.

На най-големия коцкар Господ даде две дъщери!Винаги така става!Да са им живи и здрави!

А бе какво ни интерисуват Христина и Здравко? Защо ни занимавате с глупости? Защо не пишете нашите родители , които са работили по 40 години иполечават пенсия 132 лв???? Престанете да ни занимавате с такива не маловажни, ами .....не знам какви да ги нарека неща!!!!!

Тук пак се развоня на чесън и пръдня!

ВИПари...

да е живо и здраво бебенцето,ама тия пяк какви ВИП ове са че не мога да се сетя.Виповете не са от село Приморско и манга от Сливенско. Това че нова тв изпра пари чрез тях не значи че се ВИП

Bravo na semeistvoto! No tatko Zdravko da si sedne nai-posle na zadnika i da gi gleda tia tri jeni,4e......ne se znae sadbata kakvo my kroi.

vaob6te ne ni interesuvat tiq. kvo ni zanimavate s tqh???

dreme mi na KURA

dreme mi na KURA

Здравко,пожелавам ви много радост и щастие покрай двете деца!Да сте живи и здрави всички.И един въпрос ако разрешиш: ще ги пускаме ли да скачат с парашут или ще се гмуркат?А може и двете!Радвам се за вас! Е.Е.

Честито на Здравко и Христина! Да им е жива и здрава дъщеричката и много да ги радва!

Кои са пък тия? Много насериозно са се взели.ВИП?!

И повече чехкини в Приморско!

Да им е честита,жива и здрава!По традиция хубавите мъже са женски бащи. При Здравко е изключение,но сега поне има още един кандидат за Б.Брадър...

Tatarstan si e.

4estito i vsi4ko nai-dobro!

Da im e jiwo i zdrawo beb4eto Zornica!