Диляна Попова отслабна от тренировките във VIP Dance

"Не съм се мерила, това не е било моята цел, когато се захванах с този проект. Но наистина усещам, че съм отслабнала. Тренировките ни са много натоварени, всеки ден танцуваме поне 7-8 часа. Непрекъснато ходя по анцуг и не мога да преценя дали дрехите ще ми паднат" - заяви манекенката Диляна Попова в интервю за в. Труд.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова отслабна от тренировките във VIP Dance | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tozi Bobi e mnogo gotin kato man

Prekrasno momiche e - darena e s vanshna krasota pritejavashti q malcina, a ochite i izdavat ne po-malko krasivata i dusha!!

Финна матрьошка! Боби травестита е идеалният избор за партньор! Браво на селекционерите!

Много харесвам Диляна като жена, много е фина и естественна.Чудесно е, че се занимава и с танци освен да дефилира по модните подиуми. А най-хубавото е,че си има и човек до себе си.Аз лично не ми харесваше като половинка на Дичо, чисто физически не си подхождат.

Много чаровна и сладка е Диляна!

Tazi e gotina ,,,za razlika ot selskite folk velichia hahahaha

Диляна е много хубаво,интелигентно и безспорно красиво момиче:)

Напомни ми за моя студентска бригада в консервна фабрика. Там ходехме с широко работно облекло. След 1 месец, можех да вляза само в панталон на ластик в талията. Турих се на овесени ядки 2-3 месеца и се оправих. Спре ли Дили ще се възстанови.

мило момиче ти си толкова хубава, че да ти се чуди човек какво си правила при този смешен мъник Дичо...Вярно ли е че хубаните ябълки ги ядат прасетата...Не допускай това! Знай си цената момиче!

Бе някой цел живот са вундеркинди

Тя дори не ходи на дискотека от началото на VIP Dance. - Мисля че това е най-тъжната новина която съм чувал от години насам!!! :D

A koga tova predavane?

Всички набедени ВИП икони, поради големите си неизчерпаеми таланти и мястото където да ги приложат, започват да създават мода, която никой не оценява по достойнство. Още не са се изхарчили парцалите на Бакалова и Раева вече нова ножица си точи остриетата : ))))

Тази лОканка ще е вече доста постна и безвкусна:)))