Китайци пържат жива риба, ядат я, докато още диша

Китайски майстор-готвачи са измислили техника, с която да запазят рибата жива, докато я пържат, съобщи в. „Дейли телеграф". Видеоклип в YouTube пък показва как така пострадала риба все още диша, докато група ентусиасти ядат месото й с клечки и се забавляват на „реакциите" й, пише Труд.

Обратно в новината

Коментари - Китайци пържат жива риба, ядат я, докато още диша | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

IZRODI JULTI,MAMKA VI DRUPNATA V USTATA

IZRODI JULTI,MAMKA VI DRUPNATA V USTATA

Жив садизъм! Отврат, гнусно! Болни мозъци!

Да ядат абортираните бебета! http://www.medicalbg мюМоля редактора да не изтрива линка!

Те, китайците, ако става за въпрос си похапват и лястовичи гнезда за десерт...

да живее победата

Ще повърна.. Човекът е най-гадното и жестоко животно :(

няма много саааа ще ни претопят

Нищо учудващо. Азиатски изроди.

Ходете в Корея, Китай и Япония, да видите как ресторантите с екзотични храни се пръскат по шевовете от бели... Един обикновен жител на тези страни не яде такива неща...те са залъгалки за белите варвари!

Аз съм ужасена, след като видях снимките! http://

Хубаво е да опознаваме китайската култура от всичките й страни.

ПО ОТВРАТИТЕЛНО НЕЩО НЕ БЙХ ЧЕЛА,РИБИТЕ СА ТОЛКОВА БЕСЗАЩИТНИ,А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЩЕ ПОДДЪРЖАТ ЖИВИ ДОКАТО ГИ ПЪРЖАТТ--ИЗВРАТЕНО Е ТОВА И НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО

ДА МУ ЗАВИЯТ ГЛАВАТА НА ТОЗИ КОЙТО ГО Е ИЗМИСЛИЛ И ПРЕДЛОЖИЛ, ТА ГО И ПОПЪРЖАТ, ПСИХАРИ ГНУСНИ

УРОДИ, МРЪСНИ ТВАРИ, ГРЪМ ДА ГИ УДАРИ, ДАНО!

Пълни извратеняци

naistina e otvratitelno :(

NE KUPUVAYTE NI6TO KITAYSKO!!!!!TOVA NE SA HORA A IZRODI!

На драго сърце бих сложил някоя от тия жълти китайски маймуни в по-голям казан,при това жива,да видят колко е приятно!

Това определено е супер извратена история, но пък възмущението на някои от вас ме учудва. Сигурно 99% от хората в БГ ядем месо, но едва ли мислите какво се случва с тези житовни и как се умъртвяват. Да не говорим за селските истории с ножа и прасето....

Това е изключително извратено и жестоко. За майнумнския мозък няма какво да се каже...да убиваш животни, които така или иначе са изклютиелно застрашени от изчезване с цел да задоволиш гнусното кулинарно любопитство на хората.

Horata zatova imat MOZUK (povecheto ot nas), i znaiat kakvo e jestokost. Jivotnite niamat podoben kapacitet. Vie reshete koi kum koia grupa se chisli.. Ko6mar.

Боже,опази ме от срещата с подобни индивиди наричащи себе си Човеци.Сори,пич,ама май си сбъркал адреса.Твоето място е навън в гората да тичаш гол и да разкъсваш със зъбки всяко животно,което ти се изпречи на пътя.Коментарът ти направо ме застреля.Не мога да повярвам,че в 21 век съществуват още хора с интелекта и мисловната дейност на пещерняци.Не,миличък не сме повече от животните.Ние струваме много по-малко от тях,защото ако те притежаваха нашия мозък и нашите възможности сега на земята щеше да бъде рай.Глупавите са хората,защото Бог ги е дарил с много по-бързо развиваща се мисловна дейност от тези на останалите живи същества,но ние не умеем да я използваме в пълния й потенциал точно заради нискоинтелигентни хора като теб,които дърпат с все сили развитието на човешкият интелект назад.

тея са егати садистите

Zashto ne mu publikuvate komentara??????????

Човека е най-жестокото същество създавано някога

Живял съм в Китай близо 2 години и това не ме учудва. Ял съм и кучешко в Корея ресторант, и живи стриди в Париж ... И?? Не можах само да свикна с ембрионите в яйцата на кокошки във Филипините, но според мен беше въпрос на време. Вижте, нека не гледаме постоянно сламката в окото на другия, а да гледаме гредата в собственото. До скоро ядяхме палмово масло с тебешир вместо сирене, счукани тухли вместо червен пипер. продължаваме да ядем кремвирши и пастет с месо от моргата ... Хайде да оставим китайците и да се вгледаме в лта в собствената ни чиния.

Азиятците са най-жестоката нация по отношение им към живота като цяло. Гледали сте в интернет пространството как им доставя удоволствие да дерат живи всякакви животни - кучета, котета и пр. или ги държат по 20 в една клетна, в която те дори не могат да мръднат и ритат клетката. Това е поредната гадост, но със същата сила те и се самоуницожават - имат закон за намяляването на населението им когато още в начална форма на зародиша установяват какъв е пола и мисля, че женския плод го унищожават. ИЗРОДИ!!!

А ако знаете китайците как са отвратени от нас като ядем пача, свински уши и прочие карантии. Даже са забранили достъпа до vbox7.

Отвратена и потресена съм от прочетеното.Не мога да повярвам,че има хора,които са способни на подобни жестокости.Поредното доказателство,че хората са извратени и отвратителни създания и трябва да бъдат изтребени до крак.Не говоря само за китайците,а за целия човешки род-така както преди милиарди години са изчезнали динозаврите.Мисля,че нашето време също дойде,защото ние сме срам и позор и не заслужаваме да живеем на такова прекрасно и чисто място като земята.

Ами не са луди китайчетата просто са по извратени.Има по света и други националности които могат да те шокират в кулинарията.А ние като слагаме машинно масло в прясното мляко и го предаваме в пухктовете за изкупуване на мляко това е с цел по-голяма плътност.Ами тоалетната хартия в колбасите...и нишестето в киселото мляко въпреки че,бактерията от която се получава хубавото мляко е българско откритие.Да споменавам ли стъклата в хляба и мишките в бозата айде няма че,много ще стане.

Tva e ujasno i izvrateno dano bade zabraneno po nqkav nachin! Palni nenormalnici!

Ептен се е чалнала тая. Аз пък да и покажа ламината в спалнята.

Предупреждавам ви да не гледате клипа че ще ви останат трайни поражения върху психиката

Я па требим пръчове! Ако че не съм китаец.

Отношението към животните говори много за степента на култура на дадена нация. Това за рибата е адски гадно.Мъчно ми е за животните.

Китайците(може би не само те) могат да изпържат и жив човек и да го ядат докато още диша.

izrodi - dobur poligon za iranskite iadreni raketi

Тук в БГ даже не ни завиват главите, ами ни печат и ядът от правителството сурови

След канибализма това е следващото по гадост нещо. Направо ми се сгади...Трябва да си много кух в главата за да се забавляваш. То тези китайци са направо безмозъчни примати

Чакам китайците да открият полезните съставки в човешкото месо и да започнат да се ядат един друг, и без това са многолюдни, няма им броим пъжолите:)

Относно коментара на АЗ, който се чуди дали няма кой да гръмне близо 2 000 000 000 души...Предполагам симпатията ти към рибите се дължи на сходните ви интелектуални възможности... А дишащата пържена риба...има нещо сбъркано тук :)

даже змиите първо убиват а после гълтат-тея са за линчуване

ИЗВРАТЕНЯЦИ!

Потресаващо!Това не са хора а изроди!Да, човека унижава природата -с всичко живо се гаври и се има за Бог, но то ще се се върне - няма начин! Според мен, трябва да има Харта за правата и на животните - стига с тази безумна агресия.

направо останах без думи, потресена съм и ми е страшно гадно, развали ми се настроението

ИЗВРАТЕНЯЦИ !!!

Уважаеми г-н аз от 12:57ч. същата идея е за Бербатов. По- добре да гръмне жена си още сега, отколко да я кара сама да гледа дете, да му готви, пере, чисти. До сватбата ще прилича на тези риби та и по- зле. Бум!