Антония Петрова: ”Мис Свят” е машина за политика и пари

"В Лондон четох, че напоследък се е нажежил спорът за Гибралтар между Англия и Испания. И британците натиснаха организаторите, които са им сънародници, да спечели гибралтарката, за да се затвърди убеждението, че е английска територия, която няма да отстъпят. Със сигурност “Мис Свят” не е конкурс за красота, а частна фирма, машина за политика и пари. На последно място е красотата" - коментира Антония Петрова пред в. Труд.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова: ”Мис Свят” е машина за политика и пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

грозотия до шия плюс нахалство

nie balgarite zatova nqma nikoga da se opravim kadeto i v kakvito i sauzi da ni priemat.i v evropa i zad evropa da vlezem sa6tata rabota,dokato ne izcelim taq zarodena ot neznam kade zloba i zavist i dokato ne vijdame krasivoto u seki i vsi4ko takaa 6te ni e darjavata za6toto takiva sme i nie.opomnete se hora.badete dobri.ne obi4ate li drugite zna4i ne obi4ate i samite sebe si!kasmet Antoniq!

K'VO STANA S VAJNATA KRASOTATA NE E VAN6NA??? Na men devoi4eto mi haresva kak se darji i kakvo e svar6ila do sega,kato miss Bulgaria! Moje da ne e parva krasavica,no i predi6nite ne byaha! Antonia pone ima klasa,koito samo ako si prost nyama da moje6 da vidi6!!!

Не мога да разбера що за хора сте вие! Какви са тия обиди, тия махленски простотии!? Какво ви е направило момичето? Мис България не се става ей така. Това българина е такова завистливо и злобно животно! Форумни плъхове - освен да плюят, нищо друго не знаят. целият ви живот ще мине така - плюейки по форумите... А ти Антония просто ги отмини - като стъпкани фасове.

http://www.antonia-p

тя понеже е глупава, затова не може да разбере, че е и грозна.чудя се на руснака, уж са пичове руските мафиоти, а не си е намерил някое хубаво момиче.

Поредното изказване доказа че АНТОНИЯ ПЕТРОВА е не само с купена корона , а и с купени ВИШИТА.Това е изказване на лигла а не на интелигентно момиче.До ZZ Ние и снимките да си покажем пак ще сме по-хубави от тая / че и по умни / въпреки че не сме хукнали по конкурси за красота.

тва извънземно кво образование има?килиино училище сигур а?

Травестита пак излезе ве,нямали да се УСЕТИ тая,че не става за мис

Благодарим ти, че помагаш на България с отсъствието си. Патриот! За съжаление има още много говеда тук. Дано да се изселят в Щатите или на майната си и да не се връщат, белким прокопсаме.

Скъпа Антония, моля те престани аз съм жена на 50 години и сигурно ако ни снимат двете ще изглеждам по-добре от теб. Стига си се правила на интересна, крайно време е да разбереш, че си грозна и много глупава, защото ако си толкова умна колкото се правиш ще се скриеш и никъде няма да се показваш и да правиш коментари.

Хайде жени се и се скрий някъде и не плаши децата вече

Nai-tapata i grozna MISKA kadeto moje da sa6testvuva.Otvrat,d mi kato q vidi se pla6i.

Вижте и действително сайта, да видите какви супер неща е направила за благотворителност. Била събрала над 5 млн. евро! Първото и велико постижение е участието и във ВИП Брадър, където чудеса е направила... Нямах нерви да слушам какво още е лъгала. Тя е лъгала за неща, които бяха пред очите на цяла България, че няма да послъже за великите си научни постежения например... или каквото и да било друго.

крогодила пак се обажда неподготвен

Тая не е добре. Ти го плюеш, то мисли че росица роси.

Аз не мога да разбера защо мис България Антония Петрова прави тези коментари, като и нейната корона беше уредена и платена. Това с гласуването беше за заблуда на хората. Приятелят на Антония и плати короната.Кой ще избере тоя крокодил

Ами да.Не е зоопакр или терариум даже най би и харесало предполагам..

Как може да е толкова нагло това грозно и дърто животно

Ако и там На последно място е красотата нали пак щеше да спечелиш бре госпожо :(

Тази Тоца е направо гениална - тя почти откри топлата вода.

Тази Тоца е направо гениална - тя почти откри топлата вода.

А бе стига с тия глупости бе! Момичето си е хубаво и проблеми няма. Като сте много хубави, защо не си покажете снимките? Между другото тя е една от най-хубавите миски досега, може би другата е Росица Иванова. Жени е хубава, но не чак толкова! Като гледам каква грозотия избраха за мис Свят, нашата е вселенска красавица! Така, че стига с простотии! Не я познавам, но ми харесва! Така, че да не започнете, че съм и приятел! Не се движа в такива среди!

Balgaria se slavi s krasivite si geni,obache izbora na mis poslednata godina beshe goliam rezil

Мило момиче,дано прочетеш всичко написано и си направиш изводите за теб казани от много хора директно. Конкурса за красота е за естествена красота! Ти се яви със силикон ,на 25 години и доста разкрасена от грим. Изкъпи се и се погледни така както майка те е родила и си дай сметка.Гледай си приятеля,намери си работа и си живей живота.Просто не дразни хората.Изглеждаш прилично!благодарени на скъпи бижута и дрехи.Нищо впечатляващо!

Това, че е политика и пари е ясно отдавна, както е ясно, че унас е политика, пари + корупция, за което Антония е живото доказателство.

Имам една молба. Спрете да публикувате снимки на тази коза, защото кучето ми се плаши. Мерне ли я на монитора, вие и настръхва.

Тази от кога разбира от красота? Тя не може да познае красивото, дори да я захапе за гъзЪ...

Ех тази злоба, миличката грозотия а ти машина за какво си? За СТРЕС!!!!

Тоца не може да разбере,че образованието няма нищо общо с титлата мис,която е за красота.хората разбират много добре всичко,но за съжаление имаше много по-красиви от теб.

Със сигурност А.Петрова не е нито умна,нито красива.Това е ясно на всички,ама сега стана ясно и колко е нагла и нахална,а пък какво самочувствие,колко е влюбена в себе си горката.Тая като че е живяла в саксия.Мама и тате и казали,че хубава и умна и я пратили при пластичните хирурзи.Вярно супер изглежда,ама за някой нощен клуб,даже най-ще пасне в клуб за компаньонки.Изобщо тя е една голяма смешка-грешка

Не съм видяла друга толкова грозна жена, а с такова голямо самочувствие.Мис??? Та тя изглежда на възрастта на майка ми, а е горе-долу на моите години!! Не, Не просто нямам думи!!! И това, като всичко останало в тази държава е за смях! ХА-ХА-ХА-ХА

Нищо, че приятелят ми е на 50 лазарника, той не е стар той е богат и изпълнява всичките ми прищявки, дори ме направи мис БГ 2009г....

То си имаме поговорка за този случай: Присмял се хърбел на щърбел. Май Тоца забрави, че нейният Сашко също плати на машината за пари Калканджиева. Иначе щеше да види короната през крив макарон. Малко достойнство трябва да има човек в нейната ситуация!

Антония, на теб Мис Гибралтар харесва ли ти? Защото на мен много!!! Но признавам, че нещата, които казваш не са лишени от логика и смисъл, за разлика, обаче от твоите действия по отношение на конкурса са. Ако конкурса е машина за политика и пари, защо му едно толкова образовано момиче да участва в подобен фарс? Резултатите и от участие в подобен конкурс и във VIP BROTHER трябва да са ясни на едно образовано момиче.

Това, че не разбира доказва колко е тъпа.

Ами - добро утро.

Уважаеми, не си разваляйте настроението в началото на годината с хорската грозота, радвайте се, че вие сте така млади и красиви, жалко, че сте се забили пред тези компютри, а не излизате по улиците, да се порадваме и ние на вашата неустоима привлекателност

Егати нахалството! Това каке наистина се взема на сЮрЮзно. Половинатаот жените в Пернишко са по-красиви от нея, останалата половина - много по-умни. И каузите са им много по-човешки.Да оцеляват и да помагат на близките в тези трудни времена. А тая изглежда на 40, а умът й е като на петокласничка - в този смисъл наистина не е за учудване как е взела висшО (щото образование се получава с учене, а се взема с пари). Със заплахи и шантажи успели да уредят нациолната коронка по-тънко, и тя си мисли че разчупила клишета. Във фирмата майка тия номера от селско-мутренски вечеринки не минали, и сега бизнИменитИТИ около нея(които плащат на служителите си едва по 200 лв) стават бесни. Да, тази година за съжаление в конкурса имаше по-малко красота, ... но това бе за сметка на България. Всички останали си бяха доста добре и се държаха естествено. Затова вече не я пускат и по наши програми - като се появяла и зрителите почвали да се дразнят и да пада рейтинга на медията - като я видят и превключват на друга програма. Така, че появите й в ефир са вече платени, но май скоро и вещите й прудинтци шъ стоплят, че от крокодилска кожа стават само хубави чанти и обувки, и то ако има кой да ги направи добре.

auuuuuuuuuuu , gorkata ! jiva da ne biah , kak moje da ne me oceniat na zapad ! mi tam ne gledat koi kolko moje da caka macka !

МНОГО Е ГРОЗНА ГОРКАТА,НЕ СЕ ЛИ Е ВИДЯЛА НА КАКВО ПРИЛИЧА.КАКВО Е ТОВА САМОЧУВСТВИЕ ВИНАГИ МЕ Е УЧУДВАЛО ТОВА ЧЕ ЛИПСВА ПРЕЦЕНКА ЗА ТОВА-НА КАКВО ПРИЛИЧАШ

PO GROZNA MISKA NE SME IMALI NIKOGA ....................

Така е само в Бг. Бербатов е най-слабия футболист и миската е най-грозна. Все едно никой не е видял чужда миска и чужд футболист. Това си е типично българска черта , завист до дупка и оплюване на всичко българско. Е така скоро никой няма да ни приеме в Европа и Света , бъдете сигурни отворковци ! Пропуснах, красиви и умни отворковци .

Това, че конкурсите за красота са свързани с пари или политика, всички го знаем:САМАТА ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА! Погледни се в огледалото и си помисили дали наистина заслужаваш да представляваш БЪЛГАРИЯ пред света??!!!Как искаш да отразяват медиите това?! И не мога да разбера, какво навсякъде се хвалиш с образованието си, в днешно време всеки има ВИСШЕ образование, по-богатите в чужбина, тези които нямат пари тук, даже си изостанала в това отношение, с парите които разполагаш да си завършила нещо в чужбина, какво си ме хвалиш че си учела тук?!!! А колко красиви момичета има които са много по-хубави от теб и много по-образовани, но останаха на по-задни места, защото не са имали кой да ги спонсорира!?Така че като обобщение, кой каквото си надроби-това ще сърба!!!

че е грозна - факт, ама ние не сме много умни щом и обръщаме внимание

аууу добре че беше тя да ме светне.тези конкурси са печатница за пари и дефиле на сводници и педераси.

sestro...mai te gledaxme v edno predavane s vode6t milen cvetkov.....ta kakvo vika6 e NAP? i koq godina sme prieti v EU??aa??

Е,не си чак толкова грозно моето момиче,я виж нилския крокодил-на него му трябват още 2 операции докато стане като теб,освен това в умствена отношение ти си много близо до приматите-което е положително в твоете развитие и не след дълго(има няма 15-20000 години) ще се доближиш до homo-sapiens-a

qvno i v toq sait ste luzeri

Do vsi4ki luzeri i liserki v toq sit. Gledal sum intervu na momi4eto i bix kazal 4e e dosta inteligenta ai e xubava, neznam zashto taka zavigdate i zlobeete- neshtastnitsi, sigorno nikoga nishto ne ste postignali v givota. Ot 10g giviq v US i zaradi takiva boklutci kato vas nqma da se vurna. Momi4eto ima 2 vishi-vie kolko imate , xubavae , q se pokagete vie da vi vidim kakvi 4udovishta ste. Antonia ne te poznavam li4no i li4no az ne xaresvam silikon no ina4e si mnogo xubava i ne im obrushtai vnimanie na teq luzeri