Подарък - звезда в небето е хит за Св. Валентин

За хладилника може и да има криза, но при любовта очевидно няма. Подарък звезда в небето стана хит за Св. Валентин.

Обратно в новината

Коментари - Подарък - звезда в небето е хит за Св. Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това поне е романтичен подарък.А тези, които дават хиляди за еднакви номера на колите и телефоните си какво получават?

Това поне е романтичен подарък.А тези,които дават хиляди за еднакви номера на колите или телефоните си какво получават?

Поредната мрежа за ловене на баламурници. Това ми звучи като да си купиш парцел на Луната, хем си я виждаш всяка вечер и то без телескоп.

По-добре си подарете дърво в гората ,може да се пипа и сече и топли и само пинокио него кръщавайте да не плагиатсвате .или шепа пясък издавам сертификат за нея че е от планетата Земя и е ваша само 5 лв.,или сняг от царигдско не почистен от фъндъкова издавасе сертификат от пирогов +30 дни болнични.

А мойта зуза иска само остров..........

Много правилно :) Не може да се продава нещо, което никога не е било нечие и никога няма да е нечия собственност освен на вселената !

Dokato ima baluci - 6te ima i izmanici. Da im prodavat zvezdi po 1300lv...muhahahaa

Аплодисменти dada

аз продавам парцели на слънцето, ако някой иска да пише

По-голяма простотия не съм чувал!!!Трябва не само да си влюбен,но и моооого загубен за да се занимаваш с това !!!

ееее какви точни думи от dada.И като се има в предвид че човешката глупост е вечна и безкрайна като вселената........

И чия собсвеност са тези звезди че ги продават на тези малоумници

Хубаво си го казал,но да го беше написал на кирилица.Стига с тези изкълчени писания!

tochno taka!

Продавам 2 декара на Луната. Цена по споразумение.

Аз пък ще ви ги подаря всички небесни тела,ако можете дори си ги вземете.Няма да имате проблеми.Само има малкак проблем,трябва всяка година да им направите застраховка-Падаща Звезда,тя е задължителна.

Как можеш да продаваш нещо, което не е твое на първо място?

криза а?

Брово!-точно така.

Iskam zveada na moe ime, plashtam, no iskam da znam kude otivat parie mi...???

Това доказва, какви БАЛЪЦИ има тук.. Все едно да си платят, за да ближат сладолед през стъкло.. Резултата е същия..

6tom ima 6arani 6te ima i ribari :)

ehehehe....i tova 6te se okaje niakoia izmama....kakto mnogo drugi ne6ta..az ne viarvam...kak moje6 da prodava6 ne6to koeto ne ti prenadleji se 4udia az!!!!!

Това пък що за глупост е?

Ми аз от Щатите поръчах за приятелката ми и си дойде пълен пакет, много готино :)

Да, така е! Най-лесно е да продаваш нещо, до което нямаш достъп. Даже може да се направи във всички градове, понеже някой от София няма как да се дублира с някой от Варна. Вероятността да се сблъскат е почти никаква, пък и звезди колкото искаш :) Ще има за целия свят :) Някой да иска да му продам парцел от 28 декара от тъмната страна на луната?

И все пак, ако най - важното в живота ви е хляба и сиренето не подарявайте звезди! Някои неща струват повече от парите.

Много банално.В булгаристан тези търговци на какво ли не са способни, за да печелят.Циганките вдигат до небесата цената на цветята, а сега и тази глупост със звездите;-))) Смех

Аман от балъци

Скъпи граждани на Пазарджик и областта,бригадата ни, специализирала се в областта на строителството,отчет намаляването на разполагаемия Ви потребителски доход и предприе политика на ударно намаляване на цените на строителните услуги!!! Възполвайте се от промоционалното намаление -шпакловка-3,50 лв.кв.м.,гипсокартон лв.кв.м.,фаянс и теракот-12 лв.кв.м.,вътрешна изолация с фибран или стиропор-9 лв.квм.,електроинста и електроуслуги,ВиК услуги,други строителни услуги.Телефон за връзка-0894 299 312.Цените са валидни до 15 март 2010 година.

Кой дава право на мошенници да вземат пари за неща, които всъщност не могат да се направят?! Как ще именуват вече каталогизирани в международен план космически обекти?! Мога ли аз на Сириус например да му викам Спаска?! Или на Венера да й казват Мара?! До тук ли стигна простотията на българина? Не съм горд изобщо с тези неща, това е безочие и профанизъм, а тези ,които се вързват, са големи баламурници!!!

o6te edna tapotiq, koqto pristigna i v BG.

tezi zvezdi mogat da si porucha vseki absolutno BEZPLATNO po neta.Ima sait FreeStar.com kudeto vseki moje sam da si printira sertifikata .Namerili nachin da subirat pari .

Nai veroiatno si 55 godishen pensioner i po dobre ti se struva da se harchat pari za lekarstva ili kiselo zele. Ostavi mladite da se obichat, malko romantika ne e izlisna.

Звездното посолство се намира в гр.Пловдив, в района до пл. Съединение. Докумен издадени от там за небесните тела нямат никаква юридическа стойност! Не знам по какъв закон се определят цените на небесните тела. dada много си права!

хмм... романтично е!

тапаци

ЗАСРАМЕТЕ СЕ - ДА БЯХТЕ ДАЛИ ТЕЗИ ПАРИ НА НЯКОЕ СТАРОПИТАЛИЩЕ , ДЕТСКИ ДОМ, БОЛНИЦА...

За съжаление това е поредната схема за измама. Истината е, че подаръкът е символичен. Тоест получавате сертификат, че звездата е кръстена на дадено име и че името е записано в някакъв регистър. Но истината е, че регистърът е неофициален, и е просто измислен, за да може да се продава идеята за имена на звезда. Ползвайте услугите на сайта freenameastar.com, където ще генерират вместо вас сертификата и ще вкарат в регистрите на сайта името. Безплатно.

Значи прост народ много на тая земя!Подарък звезда!Ха-ха!Егати наивността!Знаят ли тези глупави хора,че има международна космическа агенция и каталози,които наименуват космическите обекти?

Ебати и тъпите хора, как могат да подаряват нещо което не им принадлежи... и никога няма да принадлежи на никого!???

Taia glupost tuk v US ne provurvia, sega iavno se opitvat da tursita balami po cial sviat.

Мойта к..осмукачка иска само остров.........на далавера съм. Иначе секо лято, как ша одим да нагледаме звездата?

Посетете www.iau.org, за да разберете, че всичко това е пълно мошеничество - няма никаква реална юридическа стойност. Но след като има глупаци ...

Moqt muj mi podari zvezda predi 6 godini. Tova ne nishto novo pod slantzeto.

:D :D :D