Българският сумист Котоошу се ожени в Токио

Най-известният български сумист Калоян Махлянов-Котоошу се ожени на 14 февруари за японката Асако Андо.

Обратно в новината

Коментари - Българският сумист Котоошу се ожени в Токио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави, и да имат щастлив брак и много дълъг живот. Много си е хубава японката даже. Напълно съм съгласен че жените от тази монголоидна раса жени са най верните и най преданите които уважават мъжа. Вече 3 години живея в Сиан ( старата столица на Китай ) със китайка и мога да потвърдя това че е вярно, и даже скоро и ние ще се женим. Разводите тук в Китай са рядкост както и изневерите. Тук е друг свят, друга психика и друго мислене. Семейството го имат за свещенно тези хора. Дразни ме само това че българската селяния се е показала чак в Япония. Абе тези хора имат ли акъл бре да посрещнат японката със бай-ганьовския обичай с хляб и сол ? Да бяха омесили питка или баница поне, има толкова хубави български традиционни менюта ? Направо излагация, кой знае какво си е казала жената че и японското обкръжение там. Иначе виното - това е добре. Разбира се че и на моята сватба ще приготвим българско вино и ракия, но в никакъв случай хляб и сол, а питка и баница по традиционна българска рецепта. Успех на Калоян и жена му, и да са щастливи до края на дните си, както и Благословени.

Жена му е чудесна!

дълъг семеен живот имного дечица много хубава японка си е избрал котуошу

Много се радвам за тях:))))Да са много щастливи и много успехи на Клоян:))Честито.

zlobar mrasen,ti kato iskash vzemi si bulgarka s dalgi kraka da ti iska samo pari i ako niamash shte ti slaga ROGA postoianno,tova go zapomni.

ZA PRAV PAT FORUM SAMO S POLOJITELNI KOMENTARI:):):)E TOVA VECHE E RADVASHTO,ZNACHI OSHTE IMA DOBRO U NAS:)DA SA JIVI I ZDRAVI!!!

Да са живи, здрави и много родовити и да идват повечко в България да им се радваме и ние

E visero felici e contenti........ Ha nazdrave!

Каквото повикало - такова се обадило. Българският мъж напълно заслужава днешната меркантилна българска жена. Ако толкова ти се иска подчинение, може да се запътиш към арабският свят, но в по-нецивилизованата му част. Колкото до отсрамването на българките от японската съпруга, явно изобщо не си в час за стандарта, на който японките са свикнали. Това, което за българката е лукс, за японката е обикновена необходимост в ежедневието. Не е лошо да си свериш часовника преди да пишеш обидни - и погрешни - обобщения.

Да живее!!!!!!!!!

догодина йокозуна и люлка:) много здраве и успехи, а и малко късмет не вреди. жив и здрав, дълго още да ти се радваме на спортните успехи!

Имах уникалната възможност да се запозная лично с Калоян Махлянов - Котоошу, преди 4 години в гр. Фокуока - Япония. Никога няма да забравя тази среща и впечатлението, което остави у мен той - изключително възпитан, земен, с много положително излъчване човек. Тогава той ми даде автограф и се снима заедно с мен. Искрено се радвам за него и от цялото си сърце му желая дълъг и щастлив семеен живот!!!

Да са здрави и щастливи !!!Като се изредили новини в дир.бг за някакви измислени български звезди новини и разни такива.Ето за първи път истинска НОВИНА за светска двойка а не тея измислени сополивци дето всеки ден ги пише начело с тоя убитак Евгени Минчев.И ви гарантирам че това сумистче не се бута да ходи по светски събития а сами си го канят.И е от село и не е селяк като повечето родни знаменитости израснали по градовете.И най хубавото е че си е сменил името.Да си взема семейството и да не се вясва повече тука.Че ако се похвали някъде че е българин ,другите цигании направени от българи само ше хвърлят сянка върху него.Щото НЕМА такава личност дето да хвърли толкова светлиная 1е да затъмни всякаквите тъпотии извършени от българи.Българин имислил компютъра.Измислил го е българин -ташаци.Ако го беше измислил в Бг разни Бойковци ,царе и шайки бизнесмени щяха да са го продали на някой друг за 2 кирливи долара както практиката показва.Гордейте се че сте българи и гладувайте.Иначе света е вече село и само жадни за власт идиоти оше държат да има граници за да печелят от омразата между хората.а на Калоянчо му ожелавам щастие и искренно се надявам да се прослави още толкова и дано го направи като Японец.Щото ако беше остнал тука щеше да види колко много го обичат българите.Той май и за това е драснал де!

Пенсионере,когато и българските мъже заочнат да заработват като японските,тогава и ще получат същото уважение.Сигурна съм че се чешеш цял ден зад врата и чакаш на бабичката си заплатата.

hey kaloiane vzemi mi prati i na men edna japonka po speedy...

Да са живи и здрави, много се радвам за тях!!! поздравления!!!!!

Живи и Здрави и много лубов им желая!!! Много са симпатични и позитивни.

Тая грозна японка е кинта и 50 без капка красота.И тези малки дръпнати очички...бляяя

Калоян е най-якия фен на Етър. Буквално. ,Кала Ще се видим на лято.

Честито!!!!!!Много се радвам и им желая любов и щастие до дълбоки старини!!!!!

много здраве, успех и късмет.

Чудесно :) да са живи и здрави, дано дойдат да се порадват на сватбата си и в България!

Чудесно :) да са живи и здрави, дано дойдат да се порадват на сватбата си и в България!

Много хубава двойка. Дано бъдат щастливи!

Пожелавам им всичко най-хубаво! Признавам си, че за пръв път чух за него от един японец, мой познат :) В Япония хаесват Калоян и му се радват, нищо че е чужденец :)

Много ми е приятно да чета такива и подобни новини... Желая им щастлив и дълъг живот + много дечица !!!

Нещо лошо няма ли да кажете бе? Вие направо не приличате на себе си. Споко, ето,че ди се заяждаш така че, можеш да бъдеш спокойна, че не всички са с положителна настройка.

Bravo. Jena mu e mnogo krasiva, prili4a na Lucy Liu :)

Много са готини, да са живи и здрави, даимат щастливи хармоничен семеен живат.

Напълно съм съгласен с теб!За да изглежда като жена българката се гримира,боядисва,епи с индустриални материали/силикон/ и мрази да ражда.Предпочита да има власт,да я дават по радиото и телевизията и да ОБИЧА САМО СЕБЕ СИ /З.Фройд,1907/

честито!много здраве, щастие и любов!

КАК МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ?-РАЗБИРАСЕ САМО ХУБАВО.КАЛОЯН Е ИМАЛ ШАНСА ДА СЕ ДОКАЖЕ ТАМ КЪДЕТО ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ. БРАВО!КЪСМЕ И ЗА НАПРЕД.

Koi li ot dvamata e ot gore :)

да са много щастливи заедно много красива японка,а нашето момче -българина също е много симпатичен и готин!да са здрави ида се радват дълги години на хубаво семейство!

jelaq vi edno edni4ko vinagi yspex vav vsi4ko badete mnogo 6tastlivi

ааааахахаха..как само ме разсмя! дяволски си права!!! не приличат на себе си, не! :D :D

Калоян е умен, че си е взел японка. Нашите българки са вечно недоволни и неблагодарни. Японските съпруги са най правилните. Те са научени още от малки да уважават мъжа. Мъжете им при това положение също ги уважават и им се отблагодаряват. Браво на японската жена, която отсрамва землянките!

ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА ИМАТ ХУБАВИ И ДОБРИ ДЕЦА! НА МНОГАЯ ЛЕТА!

браво юначе...

evala

една хубава новина и не се стърпяхте да я омаскарите като споменахте нашия недостоен и омърсен президент

Браво ! Топли хора, топли чувства , скъпи спомени , дълъг живот, добро поколение !

Честито! Да са живи и здрави. Много малки сумисчета и от мен :)

Много щастие .

Честито! Щастлив семеен живот!

愛 色気

Не мога да повярвам, че тук има само свестни хора! Никой не плюва и не завижда, а има само позитивност. Браво. Младите да са живи и здрави и да се обичат, а ние с каквото можем ще помагаме. Хубава седмица на всчки. Бъдете все така позитивни.

Много щастие и късмет и на двамата.