Как съблазняват Преслава, Емилия и Андреа

Списание „Максимум” през март среща своите читатели с трите поп-фолк певици Преслава, Емилия и Андреа, които се събраха за обща фотосесия, за да издадат своите тайни „от кухнята” и начина, по който съблазняват и са съблазнявани.

Обратно в новината

Коментари - Как съблазняват Преслава, Емилия и Андреа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емче, моите съболезнования. Ти наистина си много далеч от нивото на истинските звезди и като манталитет, и като визия. А от наистина най-хубавите жени на България никога не сме чували подобни изхождания ... пардон ... изказвания като твоите.

А извинявай. Здравословното самоуважение и самочувствие е хубаво нещо, но маниера на изказване на Емилия говори да нисък IQ. А без грим тя не представлява нищо особено, дори и след пластичните операции.

Ama za6to ste tolkova zlobni? Jenite sus samo4uvst bili kompleksirani!!! Bez samo4yvstvie kakvi sa, kato teb, kakvi sa, boje. A mejdy drugoto Emilia e naistina edna ot naj-krasivite, tq i na jivo e mnoooogo hybava!

Ох, горкото Еми, то взело, че си повярвало!

Ама Емче глупаво, като си толкова голяма работа защо Коко ти кръшка с други жени (нямам предвид само Преслава, а и други)? Пак се изложи. Смях, смях, голям смях :-))))))))))))))))))

Spomnjam si gi i trite v nachaloto na karierite im. Dosta material sa minali predi da gi sponsorirat za plastichnata hirurgija. Da jivee pornoto. Inache njamam nishto protiv da produljavat da pejat.

Защо ни занимават с толкова умни жени. Като прочетох казаното от Емилия се изумих то бива бива самочувствие ама бива ли човек толкова да се забрави и да говори за себе си такива небивалици. Тези селиконки явно не са прочели 1 книга поне не са ли чували нещо от рода скромността краси човека

i trite sa supa top4eta...

Emilia mislila,che bila edna ot nai-krasivite jeni v Balgaria-edna patka ot mislene umrila.....

ujaaaaaaaaaaas

Емилия е още едно доказателство, че с високо самочувствие парадират комплексираните жени. А тя определено е комплексирана от факта, че нейният така наречен мъж /съмнява ме да имат брак/ никога няма да е само неин...дори може би сред време дори няма да е с нея...Няма ли огледало - Една от най-красивите... била - ужас...Тя е обикновена симпатична жена, която без статута и може и да не загледаш на улицита на фона на толкова хубави момичета в България....Това и изказване показва, че е и доста простичка....добре, че пее, че иначе незнам как щеше да се реализира....

Скъпа Еми,през декември гледах фолклорната програма на твоята муз. компания и там бяха пуснали еди много стар твой клип на песента Майчина обич,там все още беше без пл.операции и изглеждаше меко казоно зле, освен,че имаше поразителна разлика в чертите на лицето ти отпреди и сега,другото,което ми направи впечатление е,че гледаше все надолу,очевидно и на теб ти беше ясно колко струваш,така,че скъпа по-кротко с изказванията,не предизвиквай съдбата.... все пак беше най-грозната певица в твоята муз. компания и мн.хора знаят това!

EMITO PAK SE IZLOJI-HA HA HA Ima tolkova sastaren vid a e samo na 27

СКРОМНОСТ,КРАСОТА,УМ И ИНТЕЛЕКТ,ВСЕ КАЧЕСТВА,КОИТО НИКОЯ ОТ БЕЗДАРНИТЕ ПОРНО- ПСЕВДО ПОДОБИЕ НА ПЕВИЦА ОТ ПАЙНЕРА НЕ ПРИТЕЖАВАТ

Добре, че има професионални фризьори. Емилия забрави как беше с коса до раменете и с розови кичури. Още тогава ми беше смешна. Може медицината да й е поуправила лицето, но стойката й си остана ужасна. А Андреа.... добре, че беше баща й да я направи фолк певица.

emilia e mnogo naduta puika y andrea e ku4ka

по добре Андрея да не се показва по телевизията за да не плаши хората!Емилия що годе я бива!

В Рим след 22:00 часа в някой кафенета се пуска Пайнера без звук или със звук и червена точка в десния ъгъл. Който не вярва нека да види. Всички пътища на света водят до Рим. Отия чалгари як срам да изпиташ.

Само фотошоп! Не можеш да ги разпознаеш ако не прочетеш заглавието!

Интересно ми е как би изглеждала Емилия без грим , на НЕпрофесионална снимка,с обикновени дрехи,без присадена коса.Няма да я обиждам,но...всяка втора българка би изглеждала ефектно ,ако имаше възможностите на Емилия.А и ...май е забравила ,че скромността краси човека.

Единственото, с което привличат разни тъпи мутри и биячи, е онова без нищо отдолу... Но нали си го има половината от човечеството?!...

Харестам Преслава-земна и мила ,но Емилия -без грим е ужас. Всяко българско момиче като сложи силикон става като нея/Емилия/

Абсолютно прав/а сте. Да не забравим не само селското излъчване в началото на кариерата и, но и потресаващата липса на вкус по отношение на вид, маниери и облекло. Няма да забравя прическата и тип проскубана метла и жълтеникавото русо.....беше кошмарно. А дрехите и бяха стил проститутка от Околовръстното. Сега поне дрехите и са маркови. Но тъпотията и остава в начален стадий. Прав е шефа им да им забранява да дават интервюта. Две думи да кажат и те ще са пълна простотия.

Бре!! Докъде я докараха !! Кухи, ама много кухи откъдето й да ги погледне човек !! Защо ни занимавате и навирате такива ! Мфудгейе кеъф ийфькфийкфя

Емилио, изобщо не можеш да ме накараш да се влюбя в теб. За да се влюбя в една жена, тя трябва да има интелигентно излъчване, да има душевност, не само визия. Добрата визия, разбира се, привлича. Но тя може да ме привлече за една нощ и в никакъв случай за трайна връзка. А при теб нито тоалетите, нито декоративната козметика, нито намесите на пластичните хирурзи не могат да скрият, че интелектуалното ти ниво е повече от скромно (меко казано).

Ама тая Емилия наистина си е повярвала, че е много хубава. И въпреки пластичните операции, ако и се свали силния грим, ще блесне истината, я тя е, че не представлява нищо особено.

Пластичните хирурзи трябва още да се потрудят над физиономията на Емилия, за да заличат удивителната й прилика с едно влечуго - гущер. Колкото по-прост и грозен си, толкова си по-нагъл и с огромно самочувствие!

Боже, боже, колко глупост има по тоя свят, божееее!

тези сериозно ли говорят? Емилия си е направо грозна с този голям нос, а от Андреа по-глупава няма!!!

Мисля, че съм една от най-хубавите жени в България, споделя Емилия и добавя - С тази визия, която съм постигнала, послението към всеки мъж е 'Ще се влюбиш'. Да, а Коко Динев е един от най-хубавите мъже в България.Направо се влюбих и в двама ви.ОТВРАТ и гнус!!!!

СЕЛЯНИ

Не корете никоя жена в тази държава, защото каквито мъжете, такива и жените. Докато зяпате само външността им, ще наблягат на нея. А и за каква външност иде дума, на всеки е ясно. Колкото до ума- на един глупак и кокошка умна му се вижда...

КАТО ПРЕД ТЯХ СТОИ ПИЯН СЕЛЯК С ПАЧКА

Вижте сега, да помислим...има логика!Андреа заслепява с акъл една горила, дето я бухат редовно по главата. Факт. Преслава има магнетизъм пред пияните дрогирани мутри в кръчмата- само да подруса цици и всички са залепени за нея. Факт. Емилия е най-красивата: ами я застанете вие до мазна лоена топка със селски акцент- и вие ще се станете дна Анджелина. Факт. Мда. Когато фактите говорят, да се посмеем от сърце!

preslava pone ne sa izlaga kato gornite dve kifli

Emiliq 6te bade edna ot vsi4kite maiki na decata na Koko,Andrea da si oble4e ne6to po intresno za da e po interesna, Preslava da spre da se napiva i da ska4a na vseki k... s pove4e pari ha ha ha ina4e to e qsno s izlu4enie na Andrea drugite dve gi biva imat talant v peeneto..:)))

ФОЛК-ПОМИИ

az sublazniavam kato si liagam na purva sreshta s nikoi ot bara. niama po iako chuvstvo!

tez kato se sabudqt ako ne gi pise v nqkoi vesnik polu4avat nervna kriza..

Малиииии,Тези са осраха кораво.

какво пък... дамите имат нови думи в речника и трябва да ги използват... това че не са много на място няма значение, важното е да се ползват.....!

Комай Преслава е най-истинска от тези кукли.

Едната била най-хубавата жена в БГ, а пък другата много разсъждавала....за жартиерите и за прашките си. Изобщо човек да се захласне пред таланта и красотата на нашите чалгаджийки.... такъв талант никъде няма... надути до безбожие и неприличащи на хора..

Някой преди време беше казал, че като гледаш видеоклип на фолкпевачка, ако спреш звука все едно гледаш порнофилм. Същото е и с визията, ако им махнеш хирургичните подобрения и евтините парцалки, все едно гледаш доста употребявана и позахабена магистралка. Оставете момичетата да си вярват, та нали две от тях са минали през леглото на така харесвания Коко Динев. Та това е барометъра на това колко са красиви, а както знаем....... той не подбира.

vseki se misli za hubav. nai hubavite nikoga nqma da si kajat v prav tekst

Ориентирали са се момичетата... та нали все някой трябва да забележи инвестицията в силикона...по един или друг начин...;) кой с демо на самочувствие, кой с проба за размишлемия , кой с грим за магнетичен поглед...да са живи и здрави,както е казал народа:и за кьорави коне има купувачи . ;)

Едната била магнетична - може би, но преди да започне да се прави на фатална... Другата била от най-красивите в България - интересно в коя класация... Третата имала разсъждения - чак не се сещам с какво ли разсъждава... Изо и трите са на толкова анти- от дефинициите си, че ако не беше трагично щеше да е комично.

е па кво им е убавото?Изкуствени челюсти,залепени коси ,мацани с бои,грим три кила,егати красотата

malee,golemi hubavici,prili4at na pla6ila bez grim i silikon!A i tolkoz tapi,tapi......trage kakvo samo4ustvie imat tezi zabludeni bostanski pla6ila....