Първи ранени в Big Brother Family

Най-агресивният съквартирант Стоян Шопов разкървави устата на Цветелин Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Първи ранени в Big Brother Family | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко трябва да си тъп за да гледаш това реалити.

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА С ЦВЕТАНОВ!! ДА ЗАБРАНИ И ЧАЛГАТА И ПРОСТОТИЯТА И КУЛТА КЪМ ТИНЯТА, БОЖЕ ДАИ МУ СИЛИ!

Продуцентите,дето се "заиграват с нисшите човешки страсти",търсейки и предизвиквайки по изкуствен начин сензации всичко заради пари отиват доста далеч.Който си играе с човешките съдби си играе и със собствената...

като свински галош тъп си , йода казал на джедая СЕМков

Абе какво се възмущавате толкова от предаването? Ами като ви е гадно, просто не го гледайте. Има толкова много други програми. Все се възмущавате и уж не го гледате, а пък воайорски надничате в него. А децата ви в този част би трябвало да са в леглата си, а не пред телевизора. Или и на вас не ви се изпуска сеира, та и те до вас. Ей, в който и форум да влезеш, все критикари. Айде баста.

"Big Brother реши да не гони Стоян заради нападението му над Цветелин. Водещият на живото предаване Ники Кънчев обясни, че зрителите ще имат възможността сами да решат дали той да напусне Къщата като гласуват срещу него." АМА РАЗБИРА СЕ КАК ЩЕ ГИ ГОНИТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ МОГАТ И ДА СЕ ОПЪНАТ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ГЕЙ СЕКС ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТНО ИНАЧЕ ТЕЗИ КАНАЛИ СА ПЛАТЕНИ, А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОСВЕН ЧЕ СМЕ ПРОСТИ СМЕ И БЕДНИ.УРААААА

До СЕМ, Господа моля Ви,спрете това предаване.Този път бяха прехвърлени всички морални норми.На такива отношения и обноски ли да се учат децата ни?Може и да има много недоволни от турските сериали,но в тях няма подобна гавра между съпрузи,тормоз над деца и какво ли още ...?Ако си гледате работата,спете предаването,или даго излъчват след 22.30ч.

Шоуто е с възпитателен ефект. Трябва да го гледаме, да се възмущаваме и отвращаваме, за да не бъдем такива. Защото, за съжаление, 80% от населението е с такъв манталитет.

Просттията в това предавене е безкрайна, а постъпката на Стоян говори за дълбохо психично разстройство! Пратете този човек на лечение, той е болен!!!!

По- тъпо предаване с такива простаци не е имало.

трябва да изгоним Цветан и Стоян незаслужават да бъдат в къщата -големи простаци и боклуци са ,а боклуците се изхвърлят в контейнери на бонищата. СРАМ ЗА НОВА ТВ

трябва да изгоним Цветан и Стоян незаслужават да бъдат в къщата -големи простаци и боклуци са ,а боклуците се изхвърлят в контейнери на бонищата. СРАМ ЗА НОВА ТВ

Не гласувайте!!! Оставете ги да фалират. Омерзена съм!

Абе те и двамата са комплексари особено жената на стоян, толкова заблудена тъпанарка не съм гледала,мисли се за голяма красавица а е такъв урунгел,сега понеже всички гледат Ели че е по готина и има самочувствие и не и пука и откача,направо ще са пръсне, а този Стоян е пълен говнар мисли се за баро ама е пълен селянин що не стана да бие два шамара на Ели докато Ники беше там.СМЕШНИк

Цветелин не ми е никак приятен, но стоянчо е една комплексирана женичка, която се прави на мъж. Има доста женско както в чертите си, така и в поведението си. Истеричен е като женичка. Също така е любопитен като женичка и клюкарства като женичка. Ако не се беше постригал късо, кичурите щяха да дооформят още повече женското му лице. Много женски хормони в Стоянка. Нуждае се от мъж.

наи-откаченото нещо което сам гледал по тв. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

срам за българия !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДО СЕМ- МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ТОВА ПРЕДАНАНЕ

Не одобрявах инвазията на турските сериали, но на фона на БИГ БРАДЪР, просто няма какво лошо да кажа срещу тях... 100% предпочитам като седнем вечер със семейството ми, което НЕ Е като тея изроди, да гледаме Листопад...

Не гледам тая помия,но сутринта случайно попаднах на "На кафе" и видях за какво става дума.А и чета форума.Ами то е ясно-явно Нова си плащат редовно на "умниците" от СЕМ-друго обяснение не виждам.

Просто в това "предаване" са целили да вкарат най-големите идиоти и олигофрени дето са се явили на кастинг. И наистина на тез умници дето пращат есемеси няма да е зле Дянков да им сложи акциз "простотия".

Много отдавна Нова телевизия,обслужва своите корпоративни интереси,коита са в противоречие с тези на българското общество.Турски сериали,тъпи чалгаджийници,и тези Биг брадъри,ясно показват,че целта на тази телевизия е да унищожи и малкото етични качества,останали в оределите и зрители.Отдавна не гледам Нова,защото още от сутринта ме уморяват мънкащата Лора,последвана от напористата Галка и т.н.

Според мен СТоян е най-големия простак, който съм виждала и ми е малко чудно как въобще е намерил жета, която да го вземе. С него не може да се води нормален разговор, след първото изречение и веднага намира повод за скарване. имам чувството, че е някакъв недорасъл пубертет. А пък за снощната сцена да не говорим. Пълна пед...стия! Аз ако бях на мястото на Цвета веднага щях да му бия един. Ама явно и на него му хареса това....

Не го гледам това предаване само това което видя и чуя по рекламите и от време на време при Гала . Но ми се струва че Нова телевизия се изложиха тотално с това предаване . А иначе я уважавам тази телевизия!

Здравейте болни мозъци, успех в живота ви пожелавам

ялко че има подобно предане, а не виждам нищо смислено в него!? също и не мисля, че всички бг семеиства са такива!!!! не чух някои да работи нещо свясно, както и да е завършил нещо ...... ялко ако се и гледа от деца! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да изгоним сем.Каменарови ! Те нито псуват, нито се напиват, Чавдар не плюе по жена си, не налита на бой, не правят секс пред камерите...да ги изгоним час по скоро...

Докога?! Протестирам срещу свободата на медиите в България безотговорно да пропагандират насилие, цинизъм и беззаконие. Биг брадър се постави над закона като призова българсикте граждани да си купят правото да бъдад съдий на очевадно престъпление. Повече от това - внушава не се че закона не съществува и ние сами трабва да вземем отношение!! Иначе казано да се саморазправим чрез СМСи. Това го гледад децата НИ. Нека да не се заблуждаваме, че като спрем собственото си дете да гледа предаването то не се информира в училище, интернет и т. н. Г-да Продуценти, презирам ви заради избора ви да екслпоатирате ниската култура на населението, преминавайки всякакви граници. Морал, етика търпимост за вас явно са излишни категорий. Изживявате се като успели, но реално сте безсилни да създадете нещо стойностно което да ви донесе подобна печалба. СЕМ трябва да се намеси! Прокуратурата трабва да се намеси! Трабва наредба за "риалити предавания" и по-добра цензура.

изроди!

нека младите да гледат - да знаят, че е възможен и такъв реален сериал в живота с подобни реални герои - да си отварят очите, да питат и разпитват с кого се събират и дружат. Доживях да видя да оплюват интелигенцията. Но така е навсякъде в момента.

Срамувам се, че също съм българин. Единствената ми утеха е, че излъчващата "предаването" телевизия не е българска.

Наглостта на нтв и продуцентите край няма! Всичкият този цирк е за пари, дай на хората зрелища, вдигай си рейтинга с цената на всичко и лапай парички. Кастинга е бил чудесен идеални уроди са избрали - не случайно. И да се изтрепят няма да ги изгонят, вие ще ги изгоните с смс-и и ще им платите. Това предаване в този си вид трябва да се ЗАБРАНИ!!!

"Нова телевизия" е обществена тоалетна .

ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТ "БАЙ БРАДЪР"...... И ПРАЩАЙТЕ МНОГО АМА МНОГО ЕСЕМЕСИ. ГЛАСУВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Напълно подкрепям ! Предлагам да направим група във фейсбук против биг брадър и да критикуваме там СЕМ . Там никой не може да ни цензурира и можем да пишем без да има кой да преценява , да публикува ли мисълта ми или не !

До Киро Хей Киро,защо използваш "селяни" като сравнение за простаци. Ние си гледаме нивите, а вие от градо гледате простотийте на Нова телевизия.

извратени састества а канчев е боклук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТИЯ ОБРАЗИ ВЕЛИКИ ОТКЪДЕ ГИ ИЗКОПАХТЕ БЕ?

Много ме е срам че съм русенец , този Цветелин е голям селяк. Още като му видиш физиономията може да ти стане ясно защо е комплексиран , защото не е надрастнал факта че външния вид не е най важното , важното е да си човек , тогава те харесват всички ... Носът му ми прилича на такъв , какъвто бих искал да го направя ако изглеждаше нормално .

боклузи боклузи боклузи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не мога да повярвам!такава простотия!!!как е възможно това предаване да съществува, и да се гледа!!!това са изроди, извратени "мъже"!

"Първи ранени в Big Brother Family" Баси каква невероятна новина, доказваща, че човешката простота е безгранична :)

Гледах две-три предавания в началото и това беше. Шок и ужас! Събрани се хора с конкурс кой е най-голям изрод. Първо се срамувах, а вече се ядосвам много, че е възможно да има толкова огромни простаци - жалки същества от моя град. Извинявам се от името на нормалните граждани. Вие от Нова телевизия, минавате всякакви градици заради парите!

Хора,не гледайте това предаване.Спрете да пълните джобовете на алчни продуценти и водещи!

СЕМ спи, защото го оглави Гого Лозанов - братчето на Олга Лозанова която разказа играта заедно с приближения й Нико Тупарев на една доскоро гледана телевизя.