Венета Райкова: Тихомир е по-добър баща, отколкото съпруг

ТВ водещата позира в стилна и свежа фотосесия за сп. „Максимум” и разкри горещи подробности за личния й живот от последната година.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Тихомир е по-добър баща, отколкото съпруг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мила ми Венето,кой ти показа пътя към София...

Ако си е взел надувна кукла от някой секс шоп, сигурно е така.

Харесвах Венета преди години, всъщност преди Вип Брадърс, там тя много се изложи. Показа се като една провинциалистка, всички я мразеха. Сега с течение на времето виждам, че се е променила в по добро. Беше преди красива, сега вече има тежест на жена. Малко поовехна, но все още си е красива.

ДА, БЕ ДА МЕТОДА СИЛВА -АЗ НА ТЕБЕ , ТИ НА МЕНЕ

ами с такава жена как да си добър съпруг . хахах ! я да не се опхлаква а да се позамисли !

Щеше да е много хубава, ако не беше толкова злобна!

ХА, ХА, Дължи 75-те хиляди на метода "СИЛВА ЗУРЛЕВА"! То позитивното мислене е препоръчително, но при нея липсва и позитивно, и мислене.

Венета е повече селянка отколкото тъпа. Ама е спорно. Може и да е обратното.

Прилича на лелка от списание Лада.....ако се сещате-онива от времето на развития социализъм.

През развития социализъм, тъпо седерастче, жените бяха по-хубави, да ме прощаваш. Та вземи една морска картичка от ония години и виж на плажа - преброй дебеланите и грозотиите...

Не става вече за такива фото сесии, колкото и да я тушират, заглаждат и т.н. Загрубяла е и вече трябва да спре да се показва, че е смешна. Такива лелки ги има и под път и над път.

Венета е такава благодарение или за съжаление заради грима и фотошопа. В действителност - видях я скоро в парка - е доста по-красива и с по-младежка визия. Чак не я познах. Иначе си е тъпичка и комплексирана - по спомени от ВИП-а :-))

разплакала се е като вдовица за .... . А, че на нея ли да обръща внимание? Момчето иска да възпита детето си и правилно обръща повече внимание на него.

75-те хиляди, спечелени от предаването Сделка или не, тя дължи на метода Силва, на който разчита за важните събития в живота си от последните 15 години. Методът учи как човек може да използва ума си така, че да влияе позитивно на неговото здраве, тонус и късмет, Та, скъпа ми Венетке, за кой ум, който трябва да използваш става дума? Имаш ли го?

абе ть изглежда като соц-лелка

Бати, тая е толкова куха, една от причините да спра да гледам Нова телевизия!

Изказването й в заглавието означава ли тънък намек за недоволството й, че не я . . . . повече? Но за сметка на това си има гостилница "Тадж Махал" и сигурно често трябва да ходи отзад в кухнята да инспектира, как, какво и откъде готви и вади готначът им...........

И ОТНОВО - ДА ЖИВЕЕ ФОТОШОП-А!!!!!!!!!!!!!!!

тая Поповска кратуна плаща ли си, че все за нея да се пише? Много е проста

Напълно нормално. Явно детенцето е много по-свястно от майка си и затова Тишо му обръща внимание.

Че на кой му пука????? Видяхме я и Венетка колко пари НЕ струва!!!