Антония, Кремена и Радост издадоха фешън увлеченията си

Мис България 2009 Антония Петрова, ТВ водещата Радост Драганова и стилистката Кремена Халваджиян издадоха кои са предпочитаните им дестинации за шопинг и откъде черпят вдъхновение за визията си.

Обратно в новината

Коментари - Антония, Кремена и Радост издадоха фешън увлеченията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пускайте смс-и да им съберем пари на тия да си купят огледало, че явно нямат. Особено Кремена!

Пак ли кифли? Пак са прокиснали

Кремена е артист, но другите са сиви женици.

Израз на изключителна селяния е да изтъкваш публично откъде и колко чифта обувки имаш и то с такъв патос, сякаш става дума за Нобелова награда. Скъпите обувки се познават и без обяснения.

кремена уж е страх от самолети и никъде не ходи, а сега се оказва,че е пътувала... съгласна съм с мнението,че парадирането по този начин не е уместно, имайки предвид,че има много бедни хора и такива ,които нямат пари за лекарства и хляб. :((( антония, ако щеш си сложи златна рокля и най-скъпите бижута в света, пак ще изглеждаш грозна и отблъскваща.хората не те обичат, не го ли разбра, стига си си показвала тъпата муцуна..

На кой му пука къде и какво пазаруват тези трите ....., хората нямат пари за лекарства и храна!!!

Егати стилистката Кремена, в квартала имаме една луда, която се облича по същия начин.

Снимката на Кремена с шапката е направо убийствена!Прилича на дърта пияндура!

браво, момичета! но темата "обувки" вече е изчерпана - заплашва да се превърне в клише, а вие в стоножки! все пак имаме само 2 крака!!! насочете вниманието си сега към други артикули. нямате ли фантазия или чакате някои да ви даде идея?!?