В интервю за Harper's Bazaar Антония признава, че е успяла да обиколи почти целия свят - тя е посещавала Индия, Шри Ланка, Тайланд, Венецуела, Южна Африка, Кения, Танзания, Занзибар, Кабо Верде... Бившата миска е впечатлена от екзотиката на тези места и те често й служат за вдъхновение при избора на дрехи и аксесоари. "Дестинациите ми за шопинг на дрехи и аксесоари са Париж и Дубай" - споделя Антония.

Кремена Халваджиян е била в повече от тринадесет страни по света, но смята, че Малдивите са раят на земята. Убедена е, че във въздуха на това място витае хармония, която й помага да се завърне напълно пречистена. Любимата й дестинация за шопинг е Италия, откъдето попълва еклектичния си гардероб. Когато пътува, носи със себе си книги, музика и... "обувки, много обувки". Стилистката има над 2000 чифта в гардероба си.

Повече за страстта й към обувките можете да видите тук >>


Където и да ходи Радост Драганова, се връща с по няколко чифта обувки. Като всеки представител на зодия "Близнаци" ТВ водещата обожава да пътува. Тя не подбира дестинацията с оглед на шопинга, който може да направи, но той като пътува с малко багаж, почти винаги й се налага да си купи някоя дреха в движение.

Вижте какъв е стилът на Антония, Кремена и Радост >>