Камелия със свеж летен стайлинг на парти

ТВ 7 отпразнува с изискан коктейл в лятната градина на "Буда бар Приве" старта на своята напълно обновена програмна схема.

Обратно в новината

Коментари - Камелия със свеж летен стайлинг на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо свежо в евтина рокля, демоде зимни ботуши посред лято, и две плитки на 40 годишна жена.

Възрастта на никой не прощава. За съжаление Камелия не е от жените, които стават по-красиви с времето. Вече е меко казано противна. Не знам защо продължават да ни я натрапват!

Камелия се е облекла меко казано безинтересно , всеки може да се облече с подобен стайлинг :)

АРЕСТУВАНА!!!!!

Само българки и сръбкини друсат вимета напред - назад. Просташко и вулгарно.

Както каза някой по-преди, само да не събува ботушите, че язък за свежестта на лятото.

няма ли хора естети? Покажете ми нещо красиво и стойностно,по което да се равняваме и с което да си сверяваме часовника. Спрете с тази чалга простащина да ни я натрапвате! Имаме толкова красиви,изискани и интелигентни жени,които са и много секси. Направете ги точно тях известни-ще има защо,а и ще сте по-свежи. Тези никопга не са ни били интересни.

НЕЗНАМ КОЛКО Е СВЕЖА,НО СЕ ЧУДЯ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ НЯМАШЕ ЛИ НАЧИН ЗА ИЗБЕРЕ ДРУГА ВОДИЩА ,ЗА ДА ЗАПАЗИ ИМИДЖА СИ НА СЕРИОЗНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

много сие готина

Ний такос нещо като стайлинг намяме.По наше село му викаме фаца.Тъс другарка, като я гледам и тя от селата и фацата и май малко префърцунена и прочия.Пак по-добре, че за нея сте писали не за някой Газис, примерно, щото той ни стайлинг ни фаца, само лоши работи, такова.

Стил,изисканост,класа,семплота...за к'во си говориме изобщо...пффф...За това хората които не знаят да се обли4ат се документират...да не говорим 4е летните и ботуши са от каменната ера... но според мен каквото и да си обле4е тя изразява вулгарност и безвкусицапростоташки ки4!

Бахти вувузелата.

А, бе, смеете се на Камелия, ама някои жени на нейната възраст вече приличат на тьотки

да й имам стайлинга.все едно е ровила в кофата и е намерила някви дрипи.че то тоя потник изглежда по-раздърпан и от парцала ми за пода.няма ли си огледало да се види?! дайте да й купим

все по-грозна става

" Стайлингът" (мале мила, как изглежда написано на кирилица!) т.е. THE STYLING въобще не е свеж и въобще не е пролетен. За обекта на СТАЙЛИНГ да не говорим. Всяка капка свежест отдавна е пресъхнала. Тъжно, но факт. Всъщност, защо да е тъжно?

отвратителна и противна

С пластмасовите цици - пълен напред!!!

Грозно е според мен и не е оригинално дори, но щом и харесва.

Не виждам нищо свежо в тая конска мутра! А и нищо лятно не виждам в тези чизми! Може би не разбирам от "стайлинг"! А кво е всъщност "стайлинг", нямаме ли си българска думичка? Или може би защото всички поп-фолк цоцли я употребяват тая, като си мислят, че са мноо ор-гинални, та дай сега и ние!

Свеж летен стайлинг с ботуши?! Само да не ги събува, че отиде свежестта на кино...

Неграмотни драскачи, не можете ли да намерите в бедния си речник на неграмотници, някоя българска дума вместо "стайлинг" Или както е казал отец Паисий:'О, неразуми и юроде..."

Абе, не е казал точно това, ама нейсе, то си ти личи...

Летен сезон-зимен фасон. С тези ботуши си е жертва на модата, милата.

ужас!

каквото и да избере все е зле!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.