Вижте как Тил от Рамщайн се забавлява с Преслава

Вокалистът на Рамщайн Тил Линдеман изгледа участието на Преслава в "Sin City".

Обратно в новината

Коментари - Вижте как Тил от Рамщайн се забавлява с Преслава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тил и компания не търсиха евтини к*ви, а просто да им покажем как е нощния живот в София. Като чужденци, които не са на ясно с конфликта между феновете на чалгата, хауса и метала те бяха наистина впечатлени от уникалната (за тях) смесица от ориенталски ритми, и поп музика. Аз също не съм фен на поп-фолка, но реално погледнато това е единственото нещо, с което бихме могли да ги впечатлим.

Ас винаки съм знаяла че рамштаин обичат преслава заштото преслава е по хубава и по извесна и те може да и завишдат. да се пукат фсички хора които слушат рамштаин. да живе преслава и чалгата.

Не ги харесвам, но явно са си търсили евтини курви, готови да се гаврят с тях по всевъзможен начин!

Не ги е страх да навлязат в тила на врага и да застанат зад него ;-D

Естествено че ще отиде в чалгата. Къде другаде. С дебелите и грозни металки ли да разпуска, дето са с кубинки и приличат на мъже и пият бира повече от дебелите и грозни Метали, с огромни кореми и изкривени уста. Докато в чалгата мимичетата са само за разпускане - как няма да подгрява Преслава.

Многу харесвам Прислава, многу и ас искам да стана ЗВИЗДА вечи съм гутова акъла ми е умекнал от чалга.Многу харесвам Преситу!!!!!!

А защо Тил е само на 2 снимки с едно и също девойче, а на останалите, на които са се снимали някакви пошли животни пише, че Тил се бил забавлявал с Преслава... аз не ги видях на нито една снимка... няма нищо общо с него, БГ медиите пак изкривиха историята! А Рамщайн са известни с това, че обичат да правят песни на различни езици, често вкарвайки нещо традиционно от държавата. тук са ги излъгали, че в чалготеките ще видят традиционно и после ги изтипосват. Ма май не им е харесало, щото не изпяха Ангел :)

АБЕ ТОЗИ ДЪРТ КОЗЕЛ Е НАПРАВО СТРАШЕН.УЖАС.РАЗТУПТЯ МИ СЕ СЪРЦЕТО.

гнъсна работа от всякаде защо ги публикувате не знам

Ами да :) То само в България има такива курви.... само как са се разчиклезили :)))) Разбирам ги Рамщайн защо ходят

Кой каквото иска да слуша, но е факт, че чалга-обществото е гнусно.

Е, заглавието е целенасочено подвеждащо :) Колегата просто отиде на по-евтин стриптийз бар с безплатна консумация :)))

Ами след концерта са решили да отидат да се позабавляват в някой местен бардак...а кой е най класния бардак в столицата...Sin Sity разбира се....

Абе вие сте много зле, какво го коментирате човека. Дреме му на него. Вие не разбрхте ли, че целта на това нещо е провокация и нищо повече.

В цяла Европа, когато искат да гледат безплатно порно, пускат българските чалга-програми. БЕЗ ЗВУК!!!

ами пак да кажа - да не е отишъл пък заради музиката там .....много добре знаете всички за какво е отишъл там-някой го е завел или пратил там , защото има лесни жени. много добре знаете всички, че рок или метъл(или както там им казват) момчетата обичат мацки. та кой ли мъж не обича. аз не съм почитателка на поп-фолка, но ако трябваше да закарам някой рокаджия, където има лесни мацки, щях да го закарам точно в такъв клуб. така че,не се правете на ударени някои хора

Той дали ше отиде в публичния дом или при чалгаджийките е все тая! Така че защо да няма и някаква музика в плюс?

Нищо чудно, те са от един дол дренки!

абе аз съм за всеки да слуша такава музика, каквато иска. ама иначе, аман от курви! егати пошлите и вулгарни девоики!

големи сладури сте коментиращите до тук! Тил ще ходи кадето си иска, и ще слуша каквото си иска! кфи сте вие палячовци, да му давате наклон на х...я??? и аз не слушам чалга, ама изобщо, но как хората се забавляват, си е тяхна работа! верно че момичетата от снимките са доста пошли, но това е БГ! примерете се!!!

Кой пък е набедил Рамщайн за метал група? Германски чалгари.

Вижте сега, той ако иска може и в някой публичен дом да отиде, негова работа си е как ще разпуска! Вече ако реши да работи в "Пайнер" тогава ще е учудващо. Така че, чалгаджиите да не си приписват излишни заслуги защото е смешно.

нашата става само за забавления, да

Prespala s Til, goliamo chudo, nali tova i e profesiata.

Паднаха ми вочите тези от Рамщайн!Ако бях техен фен бих умрял от срам....какво падение,а уж звезди....

Само той да е...

Хахахах..тръшкайте се метали.Каквото ще да става накрая приключва с чалгичка.

На третата снимка мъжът в ляво не е ли на Киро Киров лигавия син - ИВан Киров? Има и други снимки в нет от това "събитие" и там се вижда по-добре. Няма случайни неща

Тил от Рамщайн на сутринта: коя беше тая Преслава?

Колко ти платиха фолк гилдията за тази глупост бе капут немски??? п.с. "капут" на немски значи край.

извинявай майн хер, но чалгата не е нито музика, нито пък култура! нашана истинска народна музика няма нищо общо с чалгата. и въобще епълна свинщина и гавра да се сравняват!

да не се е забавлявал точно с Преслава!!! Вярно е, че тя за друго не става, но аман от евтин чалгаджийски пи ар! Подобни изцепки не правят добра услуга на България- да се гледа на нея като държава на евтини и разюздани момичета с твърде оскъден морал ..

:)))

Дали заради музиката е бил на този концерт

Това доказва две неща: 1. Българите сме снобари и чуждопоклонници, отричащи нашата музика и култура; 2. Чалгаджийките са по-готнини от металките, в което едва ли някой се е съмнявал.

Може би по-скоро са доста по-дашни :) Евтини, простовати девойчета, лесно достъпни, това са си стърсели хората, това са намерили!

Каква българска музика бре, нали чалгаджиите ни пеят крадени песни от чужбина!!!

Не ме разбирайте погрешно - нито съм чалгар, нито имам нещо против рока. Чалгата ни краде, естрадата ни краде, рокът ни краде. Защо чалгата да е по-различна и да я отричаме? И защо да противопоставяме различните стилове. Ето Тил е оценил балканската култура и манталитет. Ние сме балканци и българи - това е положението.

Това вече мисля че е изтъркано. Какво от това като са били в чалга дискотека, музиката се дели на хубава и не толкова хубава, всеки слуша това което му харесва а и за да стане този стил така разпространен значи се слуша от аудиторията. Аз слушам такава музика или по точно слушам всичко, мисля че трябва да престанем да се правим на такива каквито не сме и да бъдем вечно комплексирани. Аз мисля че от по-горе показанато по скоро пошлото е момичетата от снимката, абсолютно евтини са, но това не се дължи на музиката която слушат това не е определя тяхното мислене и поведение. Мисля че тази тема се изчерпа вече!

Съжалявам, но няма да се съглася с вас, защото иде логичния въпрос: защо ли 99% от момичетата, които слушат тази музика изглеждат евтино и пошло?

Със сигурност не им е виновна музиката, която човърка на най-плитко ниво в мозъците на феновете й и предизвква единствено приматни и първосигнални пози. Айде нема нужда от такъв толеранс......