Децата на Анджи са по-близки с бавачките, отколкото с нея

Анджелина Джоли не е толкова близка с децата си, според източник на американско издание.

Обратно в новината

Коментари - Децата на Анджи са по-близки с бавачките, отколкото с нея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да си супер известна актриса и перфектна майка на 6-7 деца. Очевидно е.

ТОВА Е БЯЛ КАХЪР!

А нали някой трябва да изкарва и пари - и за децата, и за бавачките. Шапка и свалям за осиновяването. Но и тя е работеща майка. Децата не са гладни, нито са оставени на произвола, щом ги гледат бавачки.

ДА УВОЛНИ БАВАЧКИТЕ ... МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ

емиии... така е, сигурно гувернантките ги кармят... (коментарат ми е иронична забежка от коментарите кам статята на жизел бундхен и законат за карменето и идиотат които правеше евала на анджито, че била кармила и видите, ли които не карми не е добра маика!)ах... богатите сащо плачат горкото анджи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нека не ж мислим неж.даи боже на всеки това. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

злоба булгарска.няма нищо верно в тази клукарска новина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нещо не ми се вярва тая работа...

на нея най-вероятно и се иска да не е така, но за да останеш на върха в нейната професия и не само там се изискват жертви и то какви.лошото и че и децата са сред тях, но няма как. или да си го кажем на нашенски " слава нема и пари нема" , а тогава потаваш в небитието с шесте си /например/деца , и кво от тва ще кажат други, е да ама край с Анджелина джоли такава каквато я познава публиката и тогава. А не трябва да забряваме , че тя точно това работи-Анджелина джоли.

пални глупости. и аз имам бавачка, която живее у нас и спи в стаята на сина ми, но дори и с дни да не ме вижда пак ме обича много повече от една слугиня. това са палнииииииииииииииии глупости. децата наи много обичат маика си баща си и знаят да ги различат прекрасно от гледачките. 10000000000000000 % сам сигурна, така, че не се тревожете за анджи. :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

така си мислиш петя. децата се приварзват кам този, които ги гледа и обича и прекарва време с тях. не биологичнят родител. вярваи ми, истината боли, знам, затова говориш така, но вземи си преразгледаи приоритетите и ако имаш вазможност, замени гледачката сас себе си, ко рабтиш- и ако можеш- работи по по-малко часове и си гледаи децата. не разчитаи, че децата знаят и рзбират докато е малко, можеш да го подкупваш с играчки и глупости, но ще доиде време, когато детето хсте има нужда от някои които е до него, да го разбира и подкрепя, когато го е страх или има проблем. и кгоато не те вижда с дни, ням да си човека с които ще сподели. и хаиде не обиждаи на слугиня. слугинята обикновено не е бавачка. с такова отношение кам бавачката, мога да си представя тя пук каква работа варши. особено зад гарба ти. и какво лошо има да си лсугиня или гледачка? ако си толквоа отоврена за колкото твардиш, няма да си наемеш слугиня-бавачка. бавачката ти триабва да има отделна стая. и хиляди квалификации и изскваня, като образование, чужди езици и сертификати за какво ли не. тя "слугини" струват доста скапо в цивилизованите страни , една от които живея. успех все пак... но ... имаш време, деистваи. и горещо ти препорачвам дневниците на една детелгедачка сас сцарлетт жохансон. може да се познаеш в ролята на маиката.

хаха! кукуууу, вярваи си. ако детегледачката си гледа добре работата, детето ти би трябвало да я обожава!!!!! глвдачките, за разлика от родителите не са строги. щом синат ти не я обича, има нещо- наи- вероятно не си варши работата. хахха. ама споко, всеки се разполага спред кесята. ти явно имаш пари за чистачка, която да ти гледа и сина ама нали знаеш- получваш за това което плащаш. ходи се хвали, че имаш слугиня. комплексарка жалка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е няма такава комплексарка,като теб!да обиждаш на слугиня?ти каква си?гранд дама в България с царско потекло 8 поколения назад ли?да пази Господ държавата ни от такива прости,забогатяли,тип лейди-буржоа.как няма отърване от такава елементарна сган,като теб,със раздуто самочувствие?

много красива,като визия,ужасно студена,като излъчване.явно вътрешното при нея надделява и по отношение за времето с децата.

Българският скептицизъм е нещото, което най- много дразни... По-важно е, че са взели тези деца и им осигуряват добър живот и бъдеще. Кой от вас не е живял при баба на село? Какво? Нима не е същото?! Нима едно време някои деца не наричаха "мами" бабите си?! Чиста завист си е вашето. Хубава жена, мъж за поревка и децата обичани, какво като родителите им са заети?!

Напомня ми за израза: Не съм толко богат, че да купувам евтини неща. Така може да обясним поведението на децата- с простодушни и ниско образовани гледачки. Гувернантки от английски тип може да не прегръщат и целуват, но дават добро възпитание.

в.в. всеки пат четеики ти коментарите, не спираш да ме удиввяваш с огромната си простотiя. от каде знаеш какви са и гледачките? до колкото медиите трабят тук, анджи наема наи-добото за много пари- всичките и детегледачки им е роден език френски, което означава, че не са америцанки, имат безупречни препораки, висчки са били бивши учителки в разни квалитетни училища с куп цетрифицати и квалификации. стига си се излагала по форумите а вземи провери кои се грижи за децата на аndji predi da se izkazhesh. вярваи ми, тiя "тапи гледачки" както се изказвате с петя двете, струват яки пари. мадона сащо си наема подобен тип гледачки, някои от които са лицензирани медицински сестри, освен висцгхко друго. еи ама тя тапотята не ходи по гората а по форума. спри се бе момиче, колко души трябва да ти кажат, че си толкова тапа, чак не е истина. стига си расила глпости, затвори я тази муцуна.

Жената поне се е притеснила, че дакато изкарва милионите , които нейните и "чуждите" деца ще наследят , те са се отчуждили от нея. Чудя се как можете да я съдите , след като в БГ се смята за нормално жената да роди едно дете и да го хвърли на безплатно отглеждане при бабата, за да си пази "кариерата" и заплатата от 200 лева. Половината бг семейства имат имат стройна научна теория, защо не могат да отгледат повече от едно дете, да не говорим да осиновят чуждо.

Искам и мен да ме осинови Анджелина, пък нека после да ме остави на гувернантките си да ме ледат.

Егати и приятелят на Бранджелина.

Тази новина едва ли е вярна, но затова пък забелязвам, че всички патки, които нямат кариера, ами се опитват като майки да изкарат по някой лев от таткото, направо получиха оргазъм.

съгласна!

А дали всичко написано в тази статия е вярно.Пишете злобни коментари,но на базата на каква информация, достоверна?Близък приятел на семейството, дори не се знае казал ли го е някой или е поредния опит на вестниците да разпространят фалшиви новини с цел продажба.За това не мислете ,че всичко което четете е вярно дори на 50 % ...

Брад Пит също!

Така е Анджи така е мила-като се осиновяват деца се полагат грижи за тях а не само се тръби колко си милосърдна и си ги захвърлила на бавачки-майка лесно се не става

Защо ли не ме учудва тази новина? Нищо ново.

да си играеш на "мама" и "тате" за пред камерите? Търси се медиен шум и се поддържа огънят на интереса, което явно носи още роли и пари. Но-о, безплатни обеди няма и единственото безплатно сиренце е в капана за мишки, така че всеки плаща цената - и колкото е по-известен, толкова е по-тежка. Но да си гледаме нашата черга - ето, четох наскоро, че петокласничка е световна шампионка по шахмат за момичета. Нима е малко?

Абе,с такава майка ,баща не ми трябва

Нормално е при такава ангажираност децата да се повече с бавачките си. И в нашите семейства се случва често, важно е да има кой да се грижи с любов за децата. Защо обаче чета между редовете такава нашенска злоба...

яжте и тортичката на Анджито. Хем хубава , хем богата, хем мъж и е хубав, хем сама си го е направила всичкото това....

Напълно подкрепям мнението ти!

Ми то и без това не са нейни децата.

Пълни глупости.

С бавачки и баба знае!

Толко зор да осиновява..

Не може и вълкът сит и агнето цяло, т.е и парички и детската любов.