The Sun: Майкъл Джексън инсценирал смъртта си

Кралят на попмузиката Майкъл Джексън не е умрял, а е инсценирал смъртта си, за да се спаси от дълговете на стойност над 300 милиона долара. Тази информация разпространи британският таблоид The Sun.

Обратно в новината

Коментари - The Sun: Майкъл Джексън инсценирал смъртта си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви кая ,много често санувам мартавци....преди 3 дена санувах и него.каза ми само едно изреение което ме потресе......там кадето сам няма сланце....не зная какво да мисля,но по скоро е мартав. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен погледнато отстрани е доста възможно.Имайки предвид много факти и клипчета.Особено това ,че на пресконференцията за концертите беше 100% двойник.А има много гнило в цялата история и доктора.Но на репетициите 100% не беше двойник!

Да ви кажа и аз се съмнявам че е починал ! Дано да е жив ще се радвам това може да е голям късмет ! Тогава може да направи по - добро завръщане на музикалната сцена след като са платили всички данъци на длъжниците !

значи, Хитлер, Елвис и Майкъл пият биричка в бар в Аржентина. Жалко, че не взеха и Тодор Живков със себе си.

МАЙКЪЛЧО Е ЖИВ И ЗДРАВ И ЖИВЕЕ СЕГА В ТАТАРЛИ МЪХАЛА !

Поредната глупост , същото се пишеше някога и за Елвис Пресли.Колкото и Джони Деп е в България, толкоз и Джексън е жив.

Вестник ШОК ряпа да яде-оставете Майкъл на мира -той заслужава много повече от уважение.Това което остави на човечеството никой друг не е успял остави.Дълбок поклон пред неговата памет.Има хора който наистина го обичат и аз съм от тях и не се срамувам от това.Вечна му памет.

ти пак кво го хвалиш този развратник, добра музика ама беше егати и болня мозак

И по какво точно го разбра това?

Абе хора!Нали не мислехте,че Майкъл го няма...Това не може да стане.Продължавайте с плоските си шеги,докато Кралят прави Историята...Long Live the KING!

Хубава работа, ама циганска (негърска) !??!

ти понеже си великия бял човек...

моля,,сланцето,, да провери за рони джеимс дио- никак не ми се иска да е там, кадето е

Ох, така ми се ще да е истина....

Това ми прилича на кьор фишека, че Брад Пит бил в България.

Майкъл Джесън заема поста президент на САЩ под името Барак Обама. ЦРУ много добре си свършиха работата! Браво момчета!

За съжаление той почина. Цялата тази простотия с изсценировките тръгна още на 27 Юни 2009 - RTL направиха един клип на който уж се вижда че излизал от буса на изследователя на смъртни случаи. http://www.youtube.com/watch?v-nK9w5wOUCU На другия ден RTL се извиниха за безмислената подигравка и даже пуснаха "Making The Video" Имаше и други подобни глупости - там с дядото и русата жена на церемонията за които се оказа че са са абсолютна глупости. Аз лично съм прекарал седмици в гледане на филмчета за това и четене на глупости като - http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/ За съжаление не са верни, колкото и да е мъчно на феновете. За хората които имат време да се занимават с конспирации бих препоръчал по-скоро да изследват защо много поп изпълнители като MJ и Aaliyah все така умират мистериозно на дата 25. Това e доста по-интересно от колкото версията че е жив.

То и Хитлер цял свят го е познавал, ама какво се оказва - че не се е самоубил, а е избягал със семеството си в Аржентина и това е било организирано много преди края на войната. И най-вероятно е починал 1971 година. Така че...........говорете си.........

И как се оказа?Това че някои твърдят нещо си, не е никакво доказателство.

На това нали знаеш, че само отчаяните неофашистчета и кръчмарските философи вярват. Ти от кои си?

Еми

сега покраи театъра колко албума са продадени сигурно сега се въргаля кат прасенце в хиледарките. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато много обичаш един човек неможеш да повярваш че вече не е сред живите. Вестинците просто нямат какво да пишат. За Елвис Пресли също имаше предположения че е жив, но нищо не се потвърди.

Сега да не се покаже от терасата на някой от черноморските ни хотели...

Така е, инсценирах е и се крия в село Злокучене, Варнеско.Съседи са ми Елвис и Джон.

ей, време беше, чаках такава новина. Нали за това са вестниците, такива новини да ни измислят.

"... и един мармот завива шоколад в станиол.."

Знаех си :)))))

Той и Елвис Пресли още не е умрял! Сигурно и Адам и Ева още са живи,а?И змията с ябълката?

Елвис е мъртъв, но внукът му Бен му е одрал кожата.

Леле тия са 100 пъти по-добри от ШОК :).

Според мен пък си умря съвсем реално и акурантно.

Аз даже знам страната. Вчера го видях на Женския пазар. Кихна и носа му падна.

Много ли си забавен.Айде се върни в училище и учи по биология за човешкотот тяло.Тогава ела и ми обясни как е възможно физически на човек да му падне носа.И преди да цитираш гнусни таблоидид потърси снимков материал....

Това са празни приказки от жълт вестик! Също толкова празни приказки са, че дължи 300 милиона! Това даже ме разсмя - вие имате ли си идея, че Джексън е продал 750 милиона албума, ако е взимал по 2 долара от диск(а той всъщност е взимал повече от 2 долара) това са 1,4 милиарда, мислите ли, че този човек може да има финансови проблеми?!?! Тук не споменах пари от реклами и от концерти....... Да почива в мир този велик човек и да го оставят намира вече тия злобни скапаняци!.........

Съгласна съм. R.I.P. Всички рано или късно умират. Но за някои хора просто не искаме да повярваме че е така.... :(

пред нашите. Това е отдавнашна "практика", а тук все пак става дума за над 300 млн. ! Нито е първият, нито ще е последен. Само един Кр. Стефанов да пратят, и за нула време ще разплете кълбото и ще го извади "на светло".

Щеше да е хубаво ако е истина.

хаха тия луди ли са.... не мисля че той би причинил това на роднините си.. още повече да ги кара да играят театър.

То и Елвис е жив...

Абе инсценирал,глупости.Тва да не е Минчо от с.Куртово Конаре,дето никой не го познава.Майкъл Джексън е известен в целия свят и не може така лесно да се скрие,че да не го разпознае никой.

не че злобея, ама Джаксън на нищо не прилича от години, ако няма тонове грим лесно ще се скрие

Е,колкото и да няма грим това е Майкъл Джексън.Трудно е да го сбъркаш с друг човек.

Джаксън на нищо не прилича от години Хехе.Гледал/а ли си This is it(2009)?но както и да е ти си по-красив... :D

Има едно нещо, викат му пластична хирургия. Всеки хирург би се съгласил с оглед, че няма нужда да работи повече през целия си живот.