Княгиня Калина сред най-неуспешно оперирани в света

Княгиня Калина е сред най-несполучливо оперираните знаменитости от пластични хирурзи.

Обратно в новината

Коментари - Княгиня Калина сред най-неуспешно оперирани в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛЕЛЕ, КАКВО Е ТОВА ПЛАШИЛО?! АМИ УСТАТА И? ЩО ДА ЦВЯТ Е ПОДБРАЛА - ДА НЕ Е МОНРО? АМА НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ПОСЪВЕТВА ТАЯ! УЖАСС!

Най- близко до истината е коментара на Урко. Поредната жертва на суетата, нищо че е княгиня. Да се "разкрасиш" така не иска много акъл, а пари

калина е била болна, глупаци! някаква инфекция, която и е разяждала костта, затова се е наложила операцията.

уф... горката ...

И това доживяхме - "Симеон Хасан"! Тя сигурно дори не знае кой е бил Симеон I та да добавили и Хасан отзад ...

балгаря отдавна е република и не ни занимаваиете повече с една натресена насила в нея и много вредна за развитието и крадлива фамиля. маи по-скоро някои балгари са слуги по рождение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не бъдете толкова злобни. Представете си тя как се чувства след неуспешната операция. Аз също съм с операция, и ако беше несполучлива щях да се депресирам дълбоко. Дано доктора , който е сътворил носа и , да не оперира повече.

Ако завали дъжд, тая си е направо удавник с тия ноздри!!!

тази не беше ли изгората на учиндолския селски бек ............... двамата са си лика-прилика ;)

незмнам какво да кажа грозничка си е дори хората които се опитват да я направят по хубава не успяват

екстра си е за главна роля в новия филм планетата на маймуните

Интересно как ли ще изглежда детето им като порасне - с такава комбинация между калининия и китиния нос.

Кво пък толкова,готино си е гаджето, и тате и е готин, и дедо и е готин,а пък най-пич е мореплавателя Кутос Муньос, или как там му беше името.

Та като ми е дъщеря, та да не трябва аз да и плащам за прищевките? Като няма пари да отиде до България и сама да си пооткрадне! Няма само аз да върша черната работа в това семейство, я!

Преди си беше що годе убуу, ама с'я 'ептен си е*а мамата. Като ги видя двамката с мъжа й, и одма си поплювам у кисийката. То убуу че не въляло на свадбата ин'че я зел та съ удавил кочът с обратната захапка. Напра'о 'се едно от отвъдното дошли тез ей, ужас!

брао, пич! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бомба е! прилича на герои от мултфилм! представете си да се прибереш в лошо настроение. няма как да не се засмееш като я видиш. все е полза.

На Марая килца ли са и присаждали, щот носът и си е нормален сякаш? А другите - малиии, страх! Тоя маймуньос от Китен - ма. голям смелчак, бре!

На мен Калина ми е симпатична. Тя ми изглежда много мила и възпитана. Желая и много щастие и успех в живота!

Катастрофи, носове, потрошаване, оплешивяване, летални случки - това е само част от възмездието, че посягаш в джоба на бедния народ и му крадеш залъка, природата, парите, горите и каквото докопаш....Ше има и още, ако фамилията не се оттегли и освести и озапти лакомията си!

При Калина е имало сериозен здравословен проблем.Това е причината да изглежда така. Богатите и известните също плачат.....

Аз мисля, че не е етично да публикувате такива неща. Калина е просто жена, при която пластичната операция не е била особено успешна. Радва ли ви да коментирате това? Прави ли ви щастливи?

на мен ми прилича на пиги

Това е типичен пример за кръвосмешение. Точно както е при богатите испанци, само и само парата да остане във фамилията. Братчеди, първи втори. Никъв проблем и едно бързо между брат и сестра. Не очаквам някой да повярва де. Трябва да си поживял там и да видиш примерите. А и освен това, точно по тия етажи на разните му крале, царе и царици там направо си е таковало мамата. Буквално. Неслучайно всички кралски родове в Европа имат общи думички в имената. Да не си мислите, че е заради друго. Точно заради браковете между братовчеди и тем подобни. Вярно е сега, че има примерно някои представители които се женят и омъжват за някой от простолюдието. Ама навремето какво е било.

Прилича на прасе :)

Леле тая верно много грозна. То и мореплавателя Китин не е красавец ама поне на човек мяса. Горкичкия мореплавател за пари се е оженил завалията и сега трябва да се скита немил-недраг по моретата само и само да не се събужда до това страшилище.

Славито нали искаше да се жени за нея . Да я взема :)

Тъкмо да бъде на нивото на съпруга си. Дано детето им не прилича на тях - горкото.

Страшна е за гледане, нежели и да е княгиня.

Калина МайМуньос !!! Леле мале, по-грозно от това нема !!!

ДО ДА-ДА:ОТ КАКВОТО Е НАПРАВЕНА КАЛИНА ОТ ТАКОВА СИ НАПРАВЕН И ТИ И АЗ.ТАКА ЧЕ ИЗБИИТЕ СИ ОТ ГЛАВАТА ЧЕ ТЕЗИ БИЛИ СЪС СИНЯ КРЪВ.КРЪВТА Е ЧЕРВЕНА.А ЩО СЕ КАСАЕ ЗА КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД ВИДЯХМЕ КОЛКО Е ЧЕСТЕН.

кръвта е синя само в рекламите за дамски превръзки. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква княгиня по рождение е - ние сме република , природно недоразумение по рождение е. Иначе не би и се налагало да подкъсява клюна продукт на вековно кръвосмешение.

Брей, истинско чудовище е! Ама и останалите си ги бива! Сякаш гледам персонажи от филма "Бразилия". Там бяха предадени много точно!

хахаха,той пък баща и нали е голЕм Убавец,таааа защо ли и тя красавица неземна ... Да не дава Господ да я срещне човек по тъмно :)))