Таня Илиева стана атракция в центъра на Париж

Една от най-любимите марки бельо на французите Princesse Tam Tаm избра за рекламно лице на новата си кампания модела на МА “Визаж” Таня Илиева.

Обратно в новината

Коментари - Таня Илиева стана атракция в центъра на Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещала съм Таня десетки пъти в конната база в Овча купел. Дори не знаех, че е манекенка. Грижеше се за конете, яздеше страхотно и нямаше и следа от надутост и превзетост. Много земна, красива и естествена. Искрено се радвам за успехите и!

Хубаво и изискано момиче, а не торба, пълна със силикон. Браво, Таня, покажи на самозваните родни "моделки", че тази професия не се припокрива с проституцията!

Казала съм, селяните които не разбират от мода, да не влизат и коментират. Браво на Таня. Страхотна е. Има класа и стил.

Много красива и фотогенична жена, с право са я избрали, французите имат вкус ;)

Браво! Прекланям се пред красотата,макар че това не е достатъчно-трябва и ум !Дано да го имаш !

Красива е и прилича на французойка. Няма поп-фолк излъчване, затова са я харесали.

тази е от скъпите

Лекинко ме съмнява това, като земем напредвид бедната ни татковина която се конкурира с Румъния и Украйна за износ на запад на АТРАКЦИИ....

Защо, ти да не би да си я купувал, та знаеш? Аман от злобни инсинуации и от завистливи неудачници от мъжки и от женски пол! Момичето е невероятно красиво и си изкарва хляба наистина като модел, за разлика от родните проститутки, които се самообявяват за "топмодели", за да се разграничат от колежките си на "Лъвов мост" и да се продават по по-висока тарифа.

Да е жива и здрава сънародничката ни ! (... и по-полека с това коя марка бельо френците ... )

Прилича на Карла Бруни - визуално!

това да не те среща нощем. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма, няма, успокой се... и спри да мечтаеш!!!

браво! тя наистина е прекрасна и е личност! и толкова различна от безумния чалга модел за "красота" , които се тачи само в нашата обуркана страна... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ОТ МЕН - МНОГО КЪСМЕТ !

eeee айде стига с това "станала център" точно пък в париж има хиляди манекенки точно наша таня, маня станала "центъра"

Ти явно не си ходил в Париж. Там можеш да видиш такава красота веднъж на милион.

Е-е-х! Завист, завист... Може в Париж да има не хиляди, а милиони като нея, че и по-красиви, ама въпросната марка бельо си е избрала точно нея за рекламната си кампания. Може хората освен красота да са търсили и други неща - финес, излъчване, изисканост - а Таня ги има в изобилие.

ЕЕЕ,много е красива и фотогенична !

Браво Таня! Много успехи и в бъдеще ти пожелавам!

Браво на Таня и успех!

Чудесна е