Супермодел представи визията за жената на 2011-та

Българският топ модел Силвия Димитрова и Astella Atelier заснеха фотосесия на световно ниво.

Обратно в новината

Коментари - Супермодел представи визията за жената на 2011-та | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много нагласено е всичко.В живота е доста по-различно.Не става обаче една посредствена шивачка да ми диктува стил.С пари не се купува стил,няма го финеса,всичко е много еснафско. Модели са крадени 100%.

какво лошо има в това да мечтаех. това е мода, харесва ми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

I am loving it

силвя е наистина успешен модел зад граница, за разлика от небедените златки, бориси и николети. още си пазя америцанското цсмплитан от преди няколко години, кадет имаше цели 8 страници с нея! няма какво пвече да кажа, освен, брав силве! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вървейки по улиците на София не виждам такива "съвременни динамични дами" дори по Витошка. Да не говорим за жените извън София и големите градове. Всички тези писания носят снобизма на съвсем ограничен кръг от хора, в т.ч. ограничени в светогледа си за обкръжаващата нормална човешка среда и заблуждаващи се, че са носители на някакво новаторство. Все пак каква част от жените се ползват от описаните в материала предложения?

да,прав си. не виждам как една жена може да баде динамична на 10-12 сантиметра ток и то в софия. с тези тоалети бих отишла в казиното в барселона за 3 часа, да сложа крак враз крак, после да се метна в едно такси и да се прибера.или да отида на някои следобеден коктеил да чупя стоики за 2 часа и веднага да се прибера ,за да не ми се образуват разширени вени .да, тоалетите за динамичната жена на 2011 трябва да са адекватни сас ситуацята,да не я изморяват, а да я карат да се чувства толкова комфортно,че да не мисли за ваншния си вид.така може да използва мозака си палноценно.

Точно и ясно коментирано.

Напълно съгласна.Да покаже Аля как се тичка динамично за автобус между две спирки накипрена в подобен тоалет.