Ози Озборн иска Коледа да се забрани

Бившият фронтмен на групата "Блек Сабат" Ози Озборн смята, че хората вместо на Коледа да празнуват раждането на Христос, те се напиват.

Обратно в новината

Коментари - Ози Озборн иска Коледа да се забрани | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

допадат ми разсажденията на оззи...ненужна еуфория витае по празниците като цяло...яяяяяпо кротко?! необходимо е... да проявиш само любовта си кам всичко,което те радва! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В момента съм чужбина, изкарах коледните дни сама, без трапези, без тичане напред назад по магазините, без безкрайно готвене, после преяждане и после пак готвене......и оживях:)))) Гледам хората след Коледа омърлушени, едвам си държат главите изправени, а аз се чувствам идеално - починах си, разхождах се, ходих на няколко литургии в различни катедрали и църкви. Според мен тези софри и безсмислено пазаруване наистина изкривяват истинската същност на Коледа.

Дядо Ози това предложение го направи и миналата година.:)))

Защото Софиянци си одат по родните места затова е това преселение! А че Ози не се е излекувал нова си е ясно от самото начало. И затвори очите ми завинаги!!!

тия с овалните като яйца лица все едно са хранени като бройлери - никаква мъжка черта в лицето . ето какво е да се ядеш макдоналд и кока кола през целия си живот. е, и канабис редовно .

Направи поне една хилядна от това, което е направил за музиката този "хранен с Макдоналдс" и тогава говори... Защо мислиш че дюнерите или пиците са нещо по-добро?

кви спомени може да има тоя алкохолик и наркоман като още не знае на кой свет е

Всеки работил в кланица трябва да бъде следен от психиатри до края на живота му.

Неостаряващия Оззи е прав, но нищо не може да се направи. Машината за пари е в действие. Все пак празниците са и повод точно за празнуване и почивка, кой как си почива си е негова работа. Иначе наистина хората изтрещяват покрай коледа... то не са опашки и бутане по магазините, то не е висене по задръствания... Реално на никой не му пука кой се е родил на тоя празник или пък който и да било друг обявен за неработен ден.

Ами прав е човекът що се отнася до комерсиалните псевдотрадиции. Има най-малко 10 000 тъпи филма за бившия дядо Мраз, в които той или се е обидил нещо на хората, или е изгубил подаръците и хоп, цялата Коледа е пред провал. На такъв фон почти нищо свързано с Рождество Христово не остава.

Не е проблемът в Коледа, Ози...

ТОЗИ ОЗИ , ИЗРОВЕН ОТ НАФТАЛИНА , ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДА СПОКОЙНО СТАРИНИТЕ, АМИ СЕ ОБАЖДА! НАЛИВАЛ СЕ КАТО СВИНЯ ДОСКОРО , СЕГА НЕМОЖЕ И ХАЙДЕ ДА Я ЗАБРАНИМ КОЛЕДАТА . АЙДЕ МЪНА ....АРХАИЧНО-ПРИМИТИВЕН МУЗИКАНТ.

Сигурно е чел новините от дир-а след Коледа!

Да бе, защото има група пияндурници и шопинг-маниаци ще лишават много повечe хора от Коледа. Той, Оззи, се чуди как да излезне пак в новините. Ами да не празнува, да си свирка какъв е праведен и да остави хората да си празнуват.

Нека не се сърдим на Принца на мрака за неговите налудничави идеи- той си е такъв!

"...в спомените си, който в момента пише." Пише се - коИто.

Прав е! Дядо Коледа е обсолютно комерсиален герой. Не мога да разбера на какъв коледен дух е символ както проповядват десетките холивудски филми!

Че то и Исус е абсоютно комерсиален герой, никаква разлика от Дядо Коледа. И е така от 325 година насам.

И аз казвам същото! Коледното истерясване е безсмислена суета, а като се видят "коледните" новини от България, вече мисля, че никакви празници не трябва да са разрешени! Труд, труд и приземяване - само така маймуните ще се превърнат в човеци!

Дрогата не прощава.

John Michael Osbourne- на 62 години може и да е помъдрял за себе си ,но да се забрани Коледата е като да стреля в тъмното -Shot in the Darkness- просто няма да улучи!