Пластична операция застраши сериозно живота на Емануела

Фолк певицата Емануела имала дълъг престой в пловдивска клиника, заради влошено здравословно състояние, съобщава сайтът podtepeto.com, цитиран от bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Пластична операция застраши сериозно живота на Емануела | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей , шъ вземе да пукне за едните цици бреййййййй.Тази нали дете имаше , не я ли е грижа за него , ми се занимава с глупости.

Порноактрисата Секси Кора почина заради бюст На 10 януари 23-годишната германка Каролин Бергер, по-известна с порнопсевдонима си Секси Кора, легна на операционната маса за шеста операция за поставяне на силиконови импланти. Планът е бил да увеличи и без друго пищните си гърди с от 500 до 800 кубика всяка. Усложнения обаче доведоха до изпадане в кома, като с всеки изминал ден в клинична смърт лекарите губеха надежда за връщане към живота, за да се стигне до фаталния край. Освен с изявите си на порносцената Кора се прочу и с участието си в десетия сезон на немското издание на Big Brother.

радвам се , че е жива и здрава емануела. само едно се питам: кога ще започнат да имплантират мозак на чалгарките!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И както е казал писателят: "Много мъка има на този свят, боже..........", а аз добавям: "И много простотия."

!!!!!!!!!!!!!!!!

Много точно казано

Най-хубавото нещо на абсурдната простотия е, че сама се "наказва" и самоунищожава и поне нагледно става ясно какви са привилегиите на малко по-мислещите хора.

Много съм щастлива, че гърдите й са като на Златка. Това не е коментирано, а е покъртително, преди искахме пуловер като на Пенка, а сега-гърди като на Златка. Да живее унифицирането, това значи ли, че поради еднаквост, ще намалее притокът на тъпи новини тук?

само в Гоцеландия това е елита

Оооо,ужасс!!! Не стига, че те режат, за да ти сложат импланти и това при пълна упойка, ами и.....ТРЯБВАЛО ДА СЕ СМЕНЯТ(и това всеки път с пълна упойка, от която можеш и да не се събудиш, ако имаш лош късмет, а да не говорим за инфекции, сраствания и че наличието на импланти затруднява откриването на рак на гърдата)!!! :О...... И така тъпите момичета рискуват здравето и живота си, за да ги ч---т чичковци с шкембета и други екстри... И какво, като чичкото плаща?! Ако хвърлиш топа при такава операция, какво от това, че си имала хубава муцунка, дълги крака, слава и пари?! На нито едно от тези неща не би могла да се порадваш в задгробния живот!!!..И все пак вие, момичета, си рещавате (ако имате, разбира се, устройството в мозъчната си кутия, с което се взимат решения)!

Хернията при жените е вид пластика,но не на циците,а на влагалището.

както се казва: чалГАДжйките живеят в друго измерение.

Мисля, че трябва да я обявим за светица!!!

Светът ще се свърши, но не и глупавите и лековати хора !! тая сто процента е от тях !!

Ми снимай се гола да ги видим де.

Касатата е симетрия, Красотата е симетрия, проба проба, в Русия съм, съм .....

В Германия порноактриси мрат при пластични операции при нас чалгаджийки. За 100 кубика цици повече са готови да пукнат ... това направо е смешно.

... порноактриси и чалгаджийки- разликата е незабележима

ЕЙ НА КАКВО СЕ РАДВАТ ПЕВАЧКИТЕ.

Силикон се инплантира,ама мозък още не...

предпочитам спарена сиса ,но истинска,пред силиконова!

Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив.....някакви си 840 кубика! Представете си ако на това създание можеше да се подмени и мозъкът.... Идва време, когато тялото просто се променя/остарява/ и придобива други форми, които не са проблем за интелигентните жени. Нали знаете онази приказка за остаряването - едни като катедрали, други като галоши.

наистина медиите правят никому неизвестна с песните си певица известна.за мен иза много други е известна със скандалните си връзки които е имала ,а сега и със силикона които си е сложила кои го интересува колко кубика е?

Оооо,ужасс!!! Не стига, че те режат, за да ти сложат импланти и това при пълна упойка, ами и.....ТРЯБВАЛО ДА СЕ СМЕНЯТ(и това всеки път с пълна упойка, от която можеш и да не се събудиш, ако имаш лош късмет, а да не говорим за инфекции, сраствания и че наличието на импланти затруднява откриването на рак на гърдата)!!! :О...... И така тъпите момичета рискуват здравето и живота си, за да ги ч---т чичковци с шкембета и други екстри... И какво, като чичкото плаща?! Ако хвърлиш топа при такава операция, какво от това, че си имала хубава муцунка, дълги крака, слава и пари?! На нито едно от тези неща не би могла да се порадваш в задгробния живот!!!..И все пак вие, момичета, си рещавате (ако имате, разбира се, устройството в мозъчната си кутия, с което се взимат решения)!

Малееей, тия съвсем са изперколявили!

сложи си и 2 кила като си проста!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива като Емануела са за психоаналитик. Виновни са специалистите ( пластични хирурзи), които в името на мноого голяма лапачка. се опитват да ни убедят, че това е нормално.

...tragedia

Глупоста е безгранична.Пречи на околните,но в случая не е така.Девойката е щастлива,а на другите им е все едно.

Това момиче си има всичко, като физически дадености, само дето ум си няма и се е подложила на нещо, което никак не й е необходимо и нека сега за акъл да си ближе раните, за да знае, че с пари не се купува всичко и да не прави като жабата и вола, защото когато парите вървят пред ума не е добре работата

Да ви имам и новините...такава невероятна трагедия,направо всеки миг почвам да рева за нея

"Гъз глава затрива" е казал народът, сега просто трябва да го префасонираме в "Силикон глава затрива"

ех, "взема ми думата от устата"! така е!

Селски истории

овСа !!!

Ами като няма ум, интелигентност или друго нещо, което е стойностно, с което да се похвали, хвали се със силикон. Който с каквото има се хвали.

вземете си новината обратно !!!

Нека бъдем солидарни с личната драма на тази родна звезда и тази вечер в 20,00ч да загасим осветлението си в домовете и да запалим по една свек на всеки прозорец .... А в понеделник да организираме благотворителен концерт по bTVза да съберем средства и да изпратим този млад роден талант да по добро лечение в клиника в Швейцария ......примерно !

якооооооо !!! подкрепям с 2 ръце и 2 крака:)нямам повече, иначе и тях щях да включа в подкрепата :))) хахахахаааа ;)))

ма ти сериозно ли?!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Възможно е също така да се проведе контролиран митинг-шествие в село Бърложница, Сливнишко. Примерно 150 доброволци скандират "ДА! НА СИЛИКОНА", шествайки от площада с паметника, до казана за ракия на бай Дончо Тенекето - има няма петстотин метра. Така в рамките на селото ще се провери и в последствие анализира общественият отзвук с емануелината трагедия.

Според мен тя се е похвалила във фейсбука и от компютри са станали компоти ....

Бравос ! 840 гр. ! Да бяха и сложили и към 200 гр. акъл ... Ама то това не се търси напоследък май ...

Защото искали да и налеят мозък в кухата лейка и организма и веднага то е отхвърлил.

Ех, ако можеха да имплантират акъл...що народ щеще да легне под ножа:))

Как така ,нали беше при най добрия пластичен доктор!!! Тоя дето стои по билбордовете ли по магистралите?

Как може да има хора,които с риск на живота си умират да са непрекъснато по страниците на различни медии!Може би на пластика на гърдите или не знам какво там,ами ако може да им се сипе по още мозък,та да престанат да ни занимават със себе си!свършете нещо полезно и умно!

те нямат мозак тез чалгаджиики,ще пукнат ама се радват на големи цицки,кухи леики

щеше да е голяма загуба за изкуството

Чакаме с нетърпение новината коя първа -Златка или Емануела- ще си сложи по 850 кубика силикон!Няма да мигна дотогава!

Понякога наистина не може да се различи простотията от психическото заболяване. Аз предлагам, пластичните операции да се извършват само след служебна бележка, издадена от психиатър, че лицето е психически здраво и не страда от някакво личностно разстройство. Не че при шофьорските книжки помага, но все е нещо...

Колко са прости,като овцете ,когато видят от едната да не останат по-назад и те правят същото.Тая чалга простотия заля цялата ни държава

Ами как няма да получи херния като носи толкова тежко...

Хахахаха, съвсем вярно:)))

разсмя ме искрено - поздравления!