Дует Expose зашеметяват с нов клип в рок стилистика

След успеха на парчето „Днес не е преди” с версия на английски и два ремикса към тях, Цвети и Светльо от Expose представят новия си проект, който е издържан изцяло в рок звучене и стилистика.

Обратно в новината

Коментари - Дует Expose зашеметяват с нов клип в рок стилистика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната боза...русата отново прилича на вампир..колкото и да се мъчат нещо да направят...ццццц

И аз като прочетох думата рок си помислих че е нещо хубаво. Но е някаква нова разновидност на чалгата. Има пътник за всеки влак така че нищо чудно че има хора които харесват парчето но определено е слабо. Не можаха ли да разберат някои '' музиканти'' че синтезатора не може да звучи сериозно и добре.

парчето е уникалноооооо,силно е!а техта е един пут...евала на бандата!слушала сам ги и на живо по клубовете,жестоки саааааааа!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ейййй! Веднага плюете без грам да разбирате от музика и изкуство?!! Ми нека да е чалга или квото и да е поне е стойностно...чуйте за какъв текст става въпрос...после говорете глупостите си! аман от завистници като вас! че вие си стойте само у вас и се чудите кой с какво да обидите...а хората навън живеят и правят стахотни неща като този проект! АХХХХХХХ ......... БРАВО НА ГРупатаааа:)

Верно са те "ЗАШЕМЕТИЛИ". С диск на Веско Маринов?

Ни най-малко не се чудим с какво да обидим хората. Много бих се радвала, ако някой в БГ прави хубава музика. Като хора сигурно са много готини, но просто песента е вяла, скучна и звучи като чалга. Не успях да я изслушам докрай дори. Това е.

Дори, повярвай ми, невинаги става дума за завист, когато се оплюе някой пореден боклук, претендиращ да бъде изкуство. Мисля, че точно по-посредствената публика с всеяден вкус към музиката, би харесал това парче. А тези, които разбират, по-скоро биха се издрайфали. Нищо лошо не казвам за тези двамата, да са живи и здрави, обаче това парче не струва.

vsichko onovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnogo mi haresaaaaa lele mn sa gotini na snimkiteeeee cveti e bahti krasavicataa svetlio e mn sexy taka iskam klipa koga izlizaaa?

мога да каJA , че песента ми хареса още преди време като я чух за 1 пAт, но вече не спирам да си я вAртя,..супер различна стига с тези кючеци, малко стил поднесен от EXPOSE GRUP! обичам ги

малеееееееее!!!!!! разбиха ме за пореден паттттт.. страсни музиканти са ... и дано клипа им е на ниво като песента!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

песен чудо.....примесена с пунк, рок и чалга, като е поокраднато отук оттам....припева е на песен на дует ритон....абе мих от всичко и нищо авторско и булгарско...мешана салата, като всичко в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно точно определение ... даже и готик рок има тук там... да не вземат да засенчат Nightwish... :) Боза.

Те тея са продуцирани от пайнер, какво се чудите))

и двамата са много готини като хора и големи таланти Пожелавам им много успех!!

Чалга...

????????

направих грешката да изслушам песента след като се наобядвах и обядът ми отиде зян в кенефа :-( Някакъв бозав опит за рок, смесен с чалга припевче и за капак цигулка с ориенталско звучене. Яко много зле. П.С. за да довърша с мазохистичната сесия и издевателството над себе си изгледах и снимките под статията. Не знам дали се дължеше на сълзите в очите ми, причинени от напъните преди това в кенефа, ама този Светльо много нещо ми прилича на Светла

Ама това звучи като чалга!!

защото Е чалга.