Албена и Тома: Влюбихме се, макар да имахме гаджета

За първи път пред списание "Story" актрисата Албена Михова и рокаджията Тома признават, че любовта помежду им е пламнала, докато все още са били обвързани с предишните си гаджета.

Обратно в новината

Коментари - Албена и Тома: Влюбихме се, макар да имахме гаджета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли нещо не им вярвам на тези двамата?Много шум, много хвалене,много реклама.А каква ли е истината?

Прави са хората да се влюбят на най- неочакваното място, време и човек. Така е по- сладко. Като всички известни у нас личности ще им се лепнат използвачи и ще продължат напред. За Тома е регрес тази връзка, но трупа опит. Успех!

Много са сладки и двамата. Дано си останат заедно напук на хорската злоба. :)

бравос,замени кокошка за кон.....култ.

Хей момичета и момчета първо се научете да пишете грамотно, после коментирайте. Употребата на "ъ" и "й" много ви куца. Не се излагайте така.

не се потрисай, много хора пишат от чужбина и нямат кирилица. на мен ми отне доста време да произведа "ъ" и "й" и все още не мога да произвеждам главни букви. то когато някой е неграмотен си личи. ами тези,които употребяват "й" в случаи на "и"?

Тоя Тома ми е адски гнусен, спластена кичара, брада до колене .. косми, косми ... и усмивка от старите ленти ... направо си бонбон, селски :)

Преди известно време си мислих, че категорията "хора" -"селски метъли" е напълно изчезнала, но този индивид ме изненада приятно. Селският метъл оцелява при всякъкви условия, като най-големият му враг е подържането на лична хигиена

Пак ли тия гъби

Не бъдете толкова негативни. Щом се обичат , какво лошо има. нека да има повече любов по света.

много си права и аз съм на твоето мнение! Стига с тази злоба, като не ги харесвате не ги гледайте, какво са ви направили че да са заслужили тези коментари!

пълна излагация, този Тома забрави от къде е тръгнал, вместо с някой на неговата възраст, се хвана с някой да го дондурка......всъщност това е присъщо на мъжете, като малки да си хващат каки, а като остареят - деца...да им е честито, като мислях с оная си работа

Прекрасна двойка! Важното е да са щастливи.Могат да направят рок дует на сцената.

Странна двойка са ми ,но щом се чувстват добре заедно-нека са щастливи!!!В крайна сметка живота си е техен...

...просто се изложи.

тоя тома е много гаден

Дори да не е завинаги'нека изживеят този миг ' сладки са и двамата

Много, ама много ме вълнуваше дали и как са станали гаджета! Ей сега ще го преместя в другия крачол.

Ахам.....Аз вече го преместих. Абе, ти в кой го местиш - у левийо или деснийо? Дай инфо....

Нека си гукат влюбените гълъбчета.Макар,че Тома ни ми се вижда много свестен.

При тях няма любов, само интереси. Томата явно се надява каката да го лансира някъде из арт средите, че нещо го е закъсал с пеенето, което в неговият случай си е чисто ръмжене, сякаш има тежък запек! А, Албена каква полза има от тоя нехранимайко, само тя си знае...

младо кюрпе...за гадже!!

гроздето кисело защото не можеш да го стигнеш.защо тази злоба в жените не престане.млада жена може с по голям маж,а млад маж с по голяма жена неможе.и защо да е така.?опитаите такава вразка пак пксле ще си говорим.тя е по чиста от колкото обратната.жените са пявици и те са с този маж да се облагодетелстват

тези нещо не ми се врузват като двоика ама хаиде..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубава двойка са .Тома и Албена . Страхотно.