Диляна Попова е щастлива сама

Манекенката в момента няма нужда от приятел.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова е щастлива сама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замислям се над въпроса: Кое е по- добре 1 самотна жена да е хубава или е хубаво 1 истинска жена да не е сама? Явно тази е избрала първото. Щом се е изплашила от 1 изоставяне, по- добре е че няма деца, съпруг и внуци. Грижите са големи по тях, а виждаме че не може да се грижи за самата себе си. Ето защо я обявявам за най- смотана жена в България. У- у- ужас !!!

Ох, представям си какъв прост тюфлек стои до тебе, та не си самотна.Не се кахъри за жена като Диляна, тя може да избира и да си позволи да има високи изисквания.Може да е предпочела да е по-добре сама, отколкото зле придружена, за разлика от теб, която си наляга парцалите до някое подобие на мъж...ама тук все пак е БГ.

За мен тя е сред най-красивите жени в света! Много, много е красива! Пожелавам й здраве и щастие!

офффффффффффффффффффффффф

Това е една обикновена мутреса....

Куха лейка! Селянка от Гулянци, виждам я с анцунга по улиците...

И какво от това, многознайко?Завиждаш за анцунга и ли?

Аз също я харесвам като визия, макар с годините да губи детската,невинна красота, която именно я отличава.. но за съжаление, фактът че е била любовница на виден мафиот, който на всичкото отгоре е и женен, а го признава и най-спокойно публично...я приравнява с всички останали кухи лейки от нейния бранш. Жалко.

Тя е най-красивата жена в БГ, по-красива е и от Анджи Джоли.Всяка родна простакеса, на нейно място щеше да е "голямата работа".А Диляна е изключително добро момиче, усмихната и позитивна.Винаги ме кара да се усмихна като я видя, зарежда ме с положителна енергия, а за очите на всеки естет е като изящно бижу, което грее.Желая и най-вълнуващата, приказна и романтична любов на света, която да я направи истински щастлива.Дано скоро срещне своя принц.

Един захласнат Крокодил: Диляна, искаш ли да бъдеш с мен ?! .... само кажи !

Много готина мацка, жена съм и искам на нея да приличам.

Да е щастлива, колко да е щастлива като е сама?

Като останалите са грозотии и неумни, тя ли е виновна? Хайде сега и вие. Едно си имаме - за едно ще си пишем. А защо не изпратят снимките й като специално портфолио на Анджелина Джоли, та да види как трябваше да изглежда....Наистина е уникална, спор няма.

Да не се притеснява аз ще я взема. :))

Много красива и нежна!

омразна ни постоянно да ни набутвате това селско невзрашно девоъче,да си ходи в село гулянци,даъте нещо свежо,зашеметяващо

Боже, Селенджър, нищо не ти се разбира.Село/град, да беше посещавал училище!Аман от неграмотни гражданя...в село раждани.

Момичето е хубаво, но не Ви ли омръзна само за нея да пишете?

i az tova se pitam... mai mnogo q lansirat v dir.bg

Диляна е прекрасна! Хубостта й е универсална, не просто българска. Момичето е естет. Желая й успех!

Дали ще се замисли ако и предложа да е с мен! ;)

Със сигурност да, ако ме види :) Абе, да е жива и здрава :)