Ищар пристигна в София, би пяла на български

„Бих изпяла песен на български език”, заяви израелската звезда Ищар, която кацна снощи на летище София. Тя е в България заедно със съпруга си по повод предстоящите у нас концерти през юни.

Обратно в новината

Коментари - Ищар пристигна в София, би пяла на български | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концертът в НДК беше страхотен! Ищар Алабина също! - само един недостатък от към българска страна:Охраната нямаше нужда да блъска публиката,която бе излязла до сцената по покана на самата Ищар-тъй като това е концерт,хората се забавляват и е нормално да са на крака! За в бъдеще господа организатори МОЛЯ нека подобен концерт бъде на стадион! Mash`allah

Нямам търпение вече за концерта :))) Страхотна е :)

Хубав терминал имаме.

Не ми допада такава музика, но Боже, ах, Бо-оже, каква жена! Не се срещат често такива красавици на едно място, каквито са тя и сънародничката й - моделът Бар Рафаели. И си мисля за бедните деца от разни конкурси за миски....Изглеждат като бедни слугинчета пред царицата си. Добре ни дошла, скъпа, доведи още като теб, че да се вразуми и този народ!

Една изключителна жена: красива, женствена, ужасно талантлива, неустоимо харизматична.Истинска жена от класа.Това е идеала ми за жена.Прекрасна дама.