Брад и Анджелина харчат 10 млн. годишно за децата си

Брад Пит и Анджелина Джоли харчат невероятната сума от 10 милиона долара само за шестте си деца, като в сумата са включени всевъзможните детски продукти, сметките за пътувания и храна.

Обратно в новината

Коментари - Брад и Анджелина харчат 10 млн. годишно за децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vsi4ki nemojem da badem ednakvi.

аЗ ДОВОЛЕН!

Да им имам проблемите.И тази Джоли е станала много кльощава.Все едно,че е манекенка от Бухенвалд.. Била е хубава,но явно ЕГН-то напредва..

Дай Боже всеки му!

Тя е топ жената на нашето време, а той е пич. Да са живи, здрави и щастливи и те и децата им, за да могат да си харчат с кеф милионите. А гнусното племе населяващо днешна България да гние в мизерия, защото това заслужава. Да живее Холивуд!

пич,ти ъ ред ли си ваа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

S T U P I D!

Имат- харчат ... какво друго да се пише?!

браво на тях, всички знаем че са осиновили бедни деца.Знаем че не са повърхностни, не си дават парите за разни глезотии и парцалаци, или за ракия и цигари както повечето бедни българи чиито деца няма какво да ядат

човек знае 2 и 200, на кой както е писано...пък и колелото на живта се върти -днес си на въпха -утре си във беда

Е, имали бол пари - харчат, да не би да са в период на демократични промени от близо 20 г., че да нямат пари и за бръснар....

Оставете вие заплатите и колко харчат за тях..те са си изкарали парите и могат да правят каквото си искат с тях...а и все пак имат 6 деца.. но за бавачките -"да говори поне два езика, както и родния език на детето, за което ще се грижи." не се ли предполага, че тия деца трябва вече да говорят английски?! не е ли малко прекалено да търсят бавачка, която да говори английски, френски(най-вероятно, щом прекарват времето си във Франция) и камбоджански (или както там се казва) и там другите, от където и да са! не вярвам осиновените да могат да ги говорят, все пак са били осиновени когато са били на няколко месеца, когато все още не са знаели къде се намират, пък да не говорим да са говорили!Също така не вярвам, че и Анджелина и Брад могат да ги говорят...

Все пак е редно децата да знаят на добро ниво и родния си език - поздравления за инициативата им. Ако децата им не станат изключително разглезени са бъдещите лидери в страните, от които са осиновени.

хаиде, стига сте злобеели, хората са си изкарали парите, да не са им ги подарили случино. плус това, и двамата дават огромни суми за благотворителност, колко ще си харчат за бавачките и за децата си е лично т9хна работа. плус това и двамата са много красиви талантливи и им пожелавам да им се случват само наи- хубавите неща в живота.

Как не ги е срам! Децата са безценни, бе, Ангелинке и Борко.

Koito moje da gi izkara gi harchi koito, ne moje gleda!!!!!!!!!!!!

Докато има толкова богати, ще има и много бедни по света! Тези се мислят за свръх-хора, но от високо се пада много лошо...

Ти какво искаш, всички по равно ли да имаме? Хората са различни и затова имат различни неща. Такъв е живота.

Който ги вади с кадърност и талант нека има много и е вечно жив и здрав. Тия наистина са божествени, да не го забравяме. Гадни са тия, които са ограбили бедните.

Охооо, то ако за всяко дете се харчеха по 1.5 годишно, света нямаше да е 6 милиарда никога. Пък и какво толкова им купуват? Това прави по 4000 долара на ден, аз толкова да се насера не мога да изям или да изконсумирам за каквито и да било глупости.

Как така по 900 хиляди за всяка от бавачките, а сега изведнъж търсят нова за 90 хил. Нещо пак са сбъркали броя на нулите, особено като се окаже, че и тези 10 милиона са реално 1 милион.

Много просто, заплатите се изчисляват годишно.Ей, като бавноразвиващи сте...

Именно, че винаги при тях се говори са годишни. Затова откъде реши пък ти, че 90 хиляди е месечна заплата. Поне да ти излизаше сметката 90 хиляди по 12 месеца да е равно на 900 000, ама не.

Годишна заплата 90 хиляди значи. За какво говорим?

Бавачка за всяко то децата. Вероятно и допълнителни. Излиза, че 10 бавачки по 90 000 правят 900 000. Пропуснат 3-ти клас...

"по 900 хиляди долара за бавачка на всяко от децата" как ти звучи? Звучи като 900 хиляди умножено по шест. Чети и тогава опонирай.

Имат си ги - харчат си ги.