Поли Генова с отлична първа репетиция в Дюселдорф

Поли Генова и останалите участници във втория полуфинал на песенния конкурс "Евровизия" вчера направиха първите си репетиции на сцената в Дюселдорф.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова с отлична първа репетиция в Дюселдорф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че не се е класирала, не е трагедия. песента не беше толкова впечатляваща. Важното е, че момичето има артистична дарба, бе давана по немските телевизии как импровизира, получила е покани. Конкурсът е грандиозен и самото явяване там има значение, певците придобиват опит, пеят пред огромна публика, която тук няма къде да съберат. Точно тук могат да те забележат. Това е преживяване за цял живот.

хубаво, че си е взела сако на Сара Бъртън, но на репетицията не го видях...за съжаление. Дано поне на финала изглежда по-различно, защото, уви, това има значение

Направете си труда да видите записи от репетицията й, пък после говорете дали не пее добре на живо. Успех, Поли!Надявам се да се окажеш скритата лимонка във втори полуфинал и на инат да се понесеш към финала на 14-ти!!!

нека ние да си я харесваме и подкрепяме голяма работа, че нямало да се класира там по няякви си статистики. и без това конкурса е доста нагласен, вече се знае кож шял да спечели. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Егати и хората дето сме.Само ние си плюем песента и певицата,представящи ни на Евровизия.Никоя друга страна не плюе така като нас.Дори и да не им харесва песента или изпълнителя те казват супер е,ние ще спечелим или поне са много положително настроени към него.А ние знаем само да плюем.Хората казват,че се е справила отлично,ама ние не та не. Дрехите и били грозни,прическата и била зле.Хора осъзнайте се!Момичето каза,че всичко тя сама си е купила и направила,че никой не е дал и един лев,за да и помогне.А това по принцип не е нейно задължение и не е длъжна да го прави.За какво тогава говорим.И въпреки всичко се е справила супер.Не мисля,че Поли и бенда й отстъпват по нещо на останалите.Аз ги харесвам супер много и песента и нея!Пожелавам им успех и им стискам палци,защото вярвам,че тя ще ни класира на едно достойно място.Защото за разлика от нас-българите,чужденците харесват страшно много нашата песен!

А знаете ли кой е дизайнера на този парцал както казвате. На същата дизайнерка която облече Кейт за сватбата с Уилям. Песента е добре приета, евро спецовете и дават големи шансове за класиране на финала.

Отлична певица, с отличен музикален саунд и секси визия!!! За пръв път в нашият музикален бардак нещо истинско - ДА Я ПОДКПИМ!!! ПОЛИ, с теб сме - ТИ СИ!!!

Секси визия? С тоя задник? А стига, бе!

всичко ,както винаги е предварително решено .русия -бивши руски републики,сърбия-бивши срубски републики ,скандинавски държави. не мога да разбера защо се бутаме там ,само пари да се харчат?!

Чудесна новина. Ние българите, сме първа сила в репетициите. На репетиции никой не може да ни бие. Най-добре е веднага да се прибере, за да запази впечатлението от страхотното си представяне.

Офффф , не знам , но мен много ме дразни гласа и - песента на Рут Колева беше мнооого по-хубава за Евровизия - пак ще има излагация!!

Колко "плака" миналата година, че ни можа да отиде. Най-после се вреди и тя.

Успех! Дано не си останем само с ГОЛЕМИТЕ приказки и самочувствие колко сме добри!!!

Важното е че все пак участваме!На мен всяка година повечето песни ми харесват-различни са по своему и това е чаровното.Сцените са екзотични и чудновати,с много специални ефекти!Радвайте се на събитието и шоуто и не злобейте!Успех Поли!

добре, бе, отиде в голям град, да си вземе нещо свястно за обличане ПОНЕ...какви бяха тия бели чаршафи, какви са тия "рокерски" неща, на нея въобще не й прилича, личи си, че се пъне да се прави на такава....cut the bulshit

Когато някой се опитва да пише на чужд език не е зле да се стреми да пише правилно....като не го разбираш "инглиша", не го използвай....

Rather cut your ignorant spelling. Я, по-добре пиши на български!

лол поздрав с Editors - When Anger Shows и с 1 л разбрахте какво имам предвид, нали :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поли не пее добре на живо. Няма класа и опит за такава сцена. Не очакщвам добро класиране, още повече и песента не е впечатляваща

тази Поли Генова има ужасно излъчване на проклет и злобен човек и затова няма да спечели ничии симпатии.

луд умора няма! по-лъчезарно момиче едва ли има ,тя грее във всяко свое интервю , а на сцената гори......проклета и злобна е душата ти, но има господ

Песента ни сигурно ще се изпълни много професионално. Но самата песен е безлична, незапеваема и с нищо незапомняща се. А се раждат толкова хубави български песни. Аз желая успех на Поли и ще й стискам палци, но съм песиместично настроена. Това е мое мнение и никой не ангажирам с нег.

и все пак сме българи....късмет и успех на Поли

Хайде да не плюем!!!! Поне веднъж да бъдем единни! Успех Поли !!! Всички българи по света сме с теб! Представи достойно България!!!!!1

гъз път да види поне хахаха

кой идиот й каза да се остриже като остригана коза . а и роклята й е като съдрана . не знам какви са тия идиоти , които я съветват. дано вече като са я окепазили така , публиката да я оцени само по гласа й , ама нада ли .

Аз платих 100 лв. за да видя на живо "една остригана коза", но ти сигурно в твоето село не си чувал/а за Roxette........

Тя може да се направи и пълно копие на Мари от Роксет,само няма как да запее като нея,нито да има поведението и,нито песните на Роксет,които вече са класика в жанра.Едно е да те знае света, друго -форума на Дир БГ.А пък най-добре е да коментираме след конкурса...

УСПЕХ

ХАРЕСВА МИ. ПОЖЕЛАВАМ И МАКСИМАЛНО УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ.

УСПЕХ!

Всяка година ги слушаме тези приказки преди участието нашите представители и накрая виджаме какви "овации" обираме...

А ти какво искаш? Още отсега ли да ни увиснат носовете? Нека да я насърчим! Нека ние я харесваме...

Е, да я харесваме, да я харесваме, ама като не ни харесва ...