Иван и Андрей с ново предаване

Иван и Андрей готвят от есента ново предаване.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей с ново предаване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано разберат тия нагли тъпанари колко хората ги "обичат" и да вземат да се скрият някъде да не дразнят с простотия.

Противни са вече . Васа ги кръсти за винаги - хлебарки ! Това им е името вече .

бог да я прости васа ганчева но маи беше права че са като хлебарки....наистина мязат на хлебарки къса порода пфууу ужассс

Бяха наистина много интересни в "Сблъсък"но вече НЕ

няма ли да забранят на тези двамата да се доблияват до талевизия опорочиха с този учиндолец всичко човешко гнусни и недостоини хора аиде нисичкия няма деца но другия не се ли страхува че господ враща там кадето боли наи много

не стига че са малоумни лайнета, а на това отгоре са злобни и отмъстителни убийци, никога няма да гледам нищо свързано с тях!

Повече, ако може да не се показват, направо нова да си помисли за рейтинга.

дано не си показват мутрите повече...

На всички са омръзнали тези лигльовци.Щом ги видя на екрана и веднага превключвам канала,защото получавам алергия от тях.

Ето затова децата ни избягаха в чужбина-да се спасят от цялата тая помиярщина, която ни залива от всякъде.Тежко и горко на всички ни останали като Васа- СВЕТЛА Й ПАМЕТ!

Двамата сигурно ще си направят откровенно чалга студио, без да разберат че това вече не върви.

Dano da gi ostavqt,az gi haresvam.

Иван и Андрей са супер готини и забвавни.Сигурна съм,че новото им предаване ще е много хубаво.Пожелавам им много успехи.

Koe im e gotinoto- prostotiyata ili gadnite im fizionomii

е ще повърна вече от тези човечета... Нова ТВ как пък не разбрахте ,че ви смъкват рейтинга ллл

Първоначално си мислех, че тези двамата само се правят на глупаци, ама съм се лъгала, просто са си групави по природа. И понеже все още са продуценти на Станция Нова: "Иване, кажи на жена си да си затваря устата, когато някои от гостите или другите вадещи говори, защото сега от цялото предаване не може да се разбере нищо освен някакво кудкудякане!"

Напълно съм съгласна-от Вихра гостите не могат да вземат думата , прекъсва ги и става един кокошкарник и нищо не се разбира от разговора като говорат 4 човека едновременно и много лошо реже Мая , която единствено има по-обрано държание пред камера.

в цялата вселена няма по просто сащество от тая вихра,и по отвратителни сащества от иван и андреи.заради тях не гледам нова тв

Изненадвам се ,че изобщо го гледате това предаване?!Тая Вихра ми е неприятна от самото начало, а пък от както дойде и Мая вече всичко стана много аматьорско.Харесва ми единствено "последно 10", но като цяло като ми се разкрякат кокошките и просто сменям канала!

За умрелите се говорят или само хубави приказки или нищо! Аз за тях добра дума не мога да кажа! Мълча!

не...те са като сапунката "Докато свят светува" :)

Тези двамата имат в изобилие единствено самочувствие, разбира се, без покритие, и си въобразяват, че могат да се гаврят с всеки и с всичко. Уж като самоирония изтъкват за себе си, че са простаци, но това си е точно така и само в нашата опростачена държава на подобни отрепки може да им се осигури такова огромно медийно присъствие. Да не говорим за жената на Иван, милата, толкова е превзета и изкуствена, че чак ми е ставало жал за нея в редките случаи, когато съм попадала на тяхното измислено предаване.

ЗНАЧИ НА ЕСЕН ПАК НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕ ОТ СУТРЕШНИЯ БЛОК ДА ВЗЕМАТ ДА СЛОЖАТ НА ЕВГЕНИ НА МЯСТОТО ПО МАЛКО НЕРВЕН НЯМА ДА Е ЗЛЕ ТОВА МОМЧЕ НЕДАВА НЯКОЙ ДА МУ КАЖЕ НЕЩО ЯВНО НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ ВОДЕЩ КАТО ЛОРА -ХРИСТО Е МНОГО ДОБЪР САМО ТРЯБВА МАЛКО ПО СЕРИОЗНО ДА СЕ ДЪРЖИ

Савова, нещо да си чувала за запетайки, точки ?Много неграмотно...много..

Няма по-голяма простащина българските телевизии, НЯМА... Да му мислят така наречените зрители, аз тв не потребям от години... Еднакво гнусни са и тия двамата и Слави Трифонов и Ана Цолова и онзи хънкащия с нея, чието име така и не запомних...

Стига с тия малоумници, аз не гледам нова заради тях и заради станция нова - по точно заради Вихра и оная Мая, дето я набутапа заради още по-малоумния й съпруг!!Стига тази шуробаджанащина и семейственост в нова!!

Иван и андрей са отвратителни и жлъчни същества, а от вихра направо ми се повръща милата селянка как само се превзема и превъзнася и чак сама си е повярвала.ЦЪрвулана долна, а за мая се отнася същото като за вихра.Повръща ми се от цялото им котило.

евала,подкрепям те изцяло

Може би е добре редакторите на НТВ да се замислят дали искат да продължат с Иван и Андрей предвид мнението на хората прочели статията. Една консултация за това какво зрителите искат и очакват би била много по-ползотворна отколкото да вкарат предаване, което никой няма да гледа и ще падне от ефир толкова бързо, колкото е влязло. Екранът има нужда от свежи фигури, които съм сигурна че има в България. Но това не са Иван и Андрей, нито техните съпруги...

ujas gadni chovecheta

Я чакайте да видим предаването пък тогава плюйте.На мен тези двамата пък ми харесват.Забавни са ми,умеят да се самоиронизират.Е някой път малко прекаляват, но това го правят почти всички водещи.

Ето това е един обективен и добронамерен коментар! :)

Забавни бяха преди години, вече отдавна се изчерпаха и изродиха.

Чушкопека ми е по - интересен, а тия - двамата няма как да измислят нещо по - забавно от това. Ти си чакай и ше видиш.

Ужас! След като те сами не могат да се спрат, някой да им помогне. Аман от пародии!

Ооо, я стига! Като могат да се показат що да не го правят! И стига с тези квалификации - хлебарки, убийци! Не ги харесвам, но по-малко злоба е здравословна!

Ужас! Дано да не е истина...лека й пръст на Васа...

Е, няма отърване от тези двамата! Сменете вече тези физиономии, писнаха ни да им гледаме лигавщините!

Има нещо много противно и в двамата-изкуствено , нагласено , абсолютно никакво излъчване за водещи!! Зад кадър може и да стават, но като водещи отблъскват!!

На фона на тия гноми дори Шоуто на Слави, което от години не гледам, ми се струва като еманация на българската култура и интелигентност.

Тия двамата да вземат да си направят една цяла телевизия "Дебил ТВ" и там да си пускат простотиите. Който иска да я пуска, може да служи и за забавление на пациентите в психиатриите също. Само да престанат да ги бутат в най-популарните медии, защото простотията им няма край

Предлагам да откриете нова рубрика, наречена ПРОСТОТИИ и там да пишете за напъните на Иван, Анрей, за Вихра, за Ернестина и мъжа и, за живота на Баневи и Петя Славова и др. подобни. А за рубриката Лайф да намерите някой, който може да отсява лайфа в истинския смисъл от простотиите на наши нахални простаци.

Моля, кажете къде е новината в този текст? Едни хора ще правят едно предаване, неизвестно за какво, неизвестно с кого, но, все пак, през есента. Явно идеята е, да се напишат имената на Иван и Андрей отделно от името Васа. Халал да им е.

Ох, моля Ви НТ измислете нещо различно стига с тия олигофрени да ме прости Господ, особено Андрей, та да се научи да се смее малко по прилично. Да не говорим за горката Вихра, от нея нищо умно не съм чула, освен "Драги зрители". За съжаление не всеки има здрави гащи да води предаване!!!

Е до кога ще са тия на екран получавам алергия като ги гледам, сваляйте ги !!!!

Внимание,плъзнали са едни хлебарки.Грабвайте дистанционното и превключвайте.Спасение друго няма!

Безкрайно жалки са тези двамата, за съжаление с мания за величие.

ДОКОГА! СПРЕТЕ ГИ, И ТЯХ И "ОТЧАЯНИТЕ...", АКО ИСКАТЕ ХОРАТА ДА ГЛЕДАТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ!

отврати

супер противни !!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аман!няма отърване!

Аман от тия двамата!Консерва не смея да отворя........

на тоалетна хартия може да ги сложат......

До кога ще гледаме все едни и същи лигльовци и семействата им !Нова телевизия ,благодарение на тях западна ужасно!Тях трябва да ги махнат от всички медийни изяви, повръща ни се като ги гледаме!ДО КОГА? Управата на Нова трябва да се замисли сериозно!Тези недоносчета оплюха и Васа Ганчева в момент на тежко здравословно състояние!Мръсни лигави джуджета!

Пак ли тия простаци - убийци!

Едва ли има по-блудкаво предаване...пардон забравих за"Отчаяните" им съпруги.

Тези са толкова противни, че задминаха по скука и тъпотия Шоуто на Слави отдавна, такова малоумие и простотия не е лъхало никога от екрана! И наистина спрете да давате екран на разни тъпи чалгари, проститутки и селтаци, дайте да видим малка част от интелигенцията останала в тази държава!

Лошото е,че ако решат да дават представители на интелигенцията пак ще пуснат някакви банализирани и нарочени за интелигенти ДС кадри. Трябва да дадат изява на неопетнени нови лица.

тази телевизия няма ли медиен съвет,който да заличи имената на тези кретени и жените им?За тези по една лопата и някъде,където свет не минава.Заради тях вече не гледам Нова.Толкова ниско вече падна нивото ви?