Коментари - 10-дневното предизвикателство на Джей Ло и Алекс Родригес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая диета в дългосрочен план води до високи нива на пикочна киселина в кръвта, а в последствие и до подагра. Помислете бабите и дядовците ви в какви количества и кога са консумирали месо и следвайте този принцип, защото той е запечатан в нашето ДНК. И да, за захарта съм съгласна, че не бива да се консумира в количествата, в които се консумира в последните деситилетия. Да не говорим за изкушенията в това отношение сред подрастващото поколение.

Да не говорим, че бъбреците могат да откажат много преди да се стигне до подагра... Подаграта е след 40 г. възраст. Бъбреците могат да се скапят за 1 година.

С толкова месо ще останат без бъбреци

На първата снимка Дж.Ло много наподобява Бионсе :)

!

Parisien, и аз това казвам, но веганите ми пишат минуси. А и за захарта си супер прав/а. Захар само съвсем малко в кафето от време на време. Солта ми е по-голям проблем, както и виното - слабост са ми. На теглото не ми се отразяват, но не е добре

То във виното има доста въглехидрати. Аз не консумирам никаква захар, просто не обичам сладко още от дете. Някое парче торта на рожден ден, два три пъти в годината. Солта не я ръся с шепи, хич не обичам и солено. Ама щом ти се пийва винце, чаша, две не е огромен проблем, особено ако е истинско, в смисъл направено от някой дядо

несъвместимо е "истинско" и "направено от някой дядо." Ясно е, че не сте ценители на хубавите вина..

Риба,яйца и зеленчуци,повече протеини зо релеф и загуба на мазнини.Диетата работи безотказно,а след спирането и на захарта лицето се подмладява и освежава.

на много години съм и в 90% от случаите ако непознат трябва да определи възрастта ми ,ми дава 10-тина години по малко. Като чуе набора ми не вярва докато не му покажа лична карта . Ям сладко в огромни количестава..Чакай да се подмладиш като спреш сладкото ,но няма да го дочакаш този момент.

И моя глумпер е на такава диета от няколко дена месценцето ми само го смуче... Вече съм му изцедила 6 кг. за една седмица! Абе какви глупости четем? Джей Ло си е трътка с дебели бедра като на спартански пехотинец. Все едно китайците да станат шведи. Тези, дето го имат, да го преместят...

Ако не ядеш месо не е лесно. А и нищо не може да замести месото като хранителни вещества, в месото има аминокиселини, които ги няма в никоя друга храна. А и човешкият организъм не е устроен като на тревопасните, не бива да караш на треви. Добре е да ядеш месо от време на време поне. И на мен напоследък не ми се яде много месо, но гледам да ям, иначе все съм гладна.

благодаря за отговора,но това да си вегетариянец е избор..трябва да го усещаш така.

Стига с тези измислени диети. Избягвайте захарта и солта, както и много хляб, картофи и ориз все пак, защото са с висок гликемичен индекс. Повече зеленчуци, яйца, месо, пресни сирена, ядки, животинска мазнина и никаква растителна освен зехтин. Поне аз така се храня и нямам проблеми с теглото.

аз не ям месо? какво да ям?

Яйца и авокадо

Ядки, зелен фасул

Каква важна новина! Добре че я прочетох инак щях да остана неосведомен за световните и локални събития...

За да в свали тая лой 10 дни няма да стигнат.

Виктор Калев в образ ли е?

ахаха, след огормен стек няма как да си гладен. Лично аз с тази диета нямах проблем и си свалих 10 килограма за около 4 месеца. Вече година съм с новото по-ниско тегло и всичко е ок. :-) е вярно е, че винаги съм избягвал сладкото, но яко муах картофи, ориз и хляб. Сега просто съм ги ограничил, без да ги спирам напълно.

не е добре толкова много месо..