Двойката от няколко дни се е захванала с 10-дневно предизвикателство, по време на което няма да консумира захар и въглехидрати.

Вижте снимки на Лопес и Родригес >>

Алекс Родригес първи сподели за идеята преди два дни: "Присъединете се към нас с Дженифър за 10-дневно предизвикателство. Никакви въглехидрати, никаква захар. Кой ще се включи?", написа той и добави: "Някой да скрие тестото за сладки!"

На следващия ден Алекс Родригес публикува своя снимка с огромен стек.

"Никакви въглехидрати + никаква захар = много месо", написа той.

Явно режимът им се е сторил по-тежък от очакваното още през втория ден. Според историите на Джей Ло в Инстаграм първите 24 часа от диетата са я навели на мисълта какво причинява захарта на тялото.

Само няколко часа по-късно, тя отново се включи:

"Започва се, когато нямаш никаква захар и въглехидрати, през цялото време се чувстваш наистина гладен", каза тя в друга история в Инстаграм.

"Опитваме се да се справим с много добри закуски", добавя тя и показа краставица, червени и жълти чушки, риба тон, зелен боб, консервирана риба тон с горчица, лук и целина и желе без захар.

Алекс също не пропусна да отбележи трудностите, които среща: "Аз съм на втория ден от 10-дневното предизвикателство, изглеждаше ми чудесна идея, когато предизвиках всички вас. Днес ядох яйца и авокадо. Умирам."

Алекс Родригес сподели снимка на обяда им с Джей Ло през третия ден - огромна салата с варени яйца, краставица, чушки, гъби, лук, пуешко и брюкселско зеле.