17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един сто и кусур-годишен го попитали как е постигнал това дълголетие, а той отвърнал: Когато отидох да си купя билет за "Титаник", билетите бяха свършили !

Щом не е яла от домашната лютеница не ми хвали.

Няма да ви каже ,че им вливат кръв от 18годишни ами със бисквити,зрънчо и чайчета ни гъбаткат.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

А милиардите откраднати от колониите не са от никакво значение

майка ѝ почина на 101 години, а дядо Добри на 103 без да има нейните навици

Защо подценявате липсата на физически труд и неплащането на данъци като фактори за дълголетието ?

Прави разлика между физически труд и тежък физически труд. Без да шаваш много,си умираш млад и зелен.

Какво още ни занимавате с тази кралица тия и още няколко държави живеят в приказките защото хората им го позволяват а не че имат традиции само смучат кръвта от народите които са им поданици живеят ядат и се грижат за тях като богове как няма да доживяват до 95-96 г.

Лапай патката на Дюк Елингтън,чекийо

Гениалните решения за икономии на ток,газ, отопление, ще се отразят още по-благотворно на ЕС. Крал Луи XIV, като се е изкъпал два пъти в живота си, да не се е разболял ... Я по- икономично, Урсула ви наблюдава

Стига бе

Ами, первият навик е да си кралица.

Като почнете с тези статии за дълголетие едни и същи всеки път, без да се замислете, че ставате смешни, с тия препоръки. Всеки от нас а абсолютно уникален в своята ДНК и живот, така че не ми препоръчвайте да закусвам в 8:30, като в до тогава трябва да съм изработила половината си наденица. Не ми препоръчвайте голямо семейство и социални контакти, защото живея в чужбина, без корени и роднини. И не ми давайте за пример живота на кралицата, заобиколена от слуги и топ медицина, включително и теории, че дължи дълголетието си на биотехнологии, за които ние дори не предполагаме, че съществуват...

А кога ходеше на работа? Гонила е автобус по спирките, особено зимно време и по жегите? Теглила ли е кредити, вземала ли е на заем и мислила е за жилище? Така и баба знае! Монархиите са една отживелица! Колко лакеи и персонал са обслужвали кралицата и търтеите около нея?

Прав си. Най -високоинтелигентния сам нарече себе си и гласуващите за него прости! Какво повече може да се добави?

Затова беше Кралица!

По коментарите доста си личи, че в България живеят само нискоинтелигентни хора…..

Да нямаш часовник на ръката и началник над главата.Към това като прибавим и цяла гвардия от готвачи,градинари,шофьори и всякакъв медицински и друг обслужващ персонал,просто няма начин да не стане всеки дълголетник.

1. Не вършиш нищо, дори леглото не си оправяш. Предполагам, че вече няма длъжност - бърсач на кралския задник, но Луи XIV, например е имал 2. Хапваш най- качествена храна, дори другите да са на купони - ВСВ и няколко години след д това 3. Имаш огромни имения и се шляеш редовно из тях 4. Не се тормозиш как ше си платиш сметките 5. Думата ти е закон за семейството и кралския антираж- доста хора са

Нали сега Чарлс 3 освободи част от прислугата да видим кой ще мие чиниите

Може ли някой да ми обясни защо ьденето на хляб с масло и конфитюр не и здравословно?

Помисли бе - хляб и конфитюр - захар. Масло - мазнини. Като ти се вдигне захарта и тялото пусне панически инсулин какво става - ако има достатъчно мазнини 3 молекули мазнина фиксират една молекула захар в мастните клетки и така премахват отровата от кръвта. В ной-добрия случай дебелееш и като стогнеш до затлъстяване - проблеми. В лошия случай няма достатъчно мазнини и захарта отравя органи. Или пък панкреаса не смогва да прави инсулин или клетките на тялото са добили резистентност. Все лоши работи.

Когато имаме толкова ''експерти'', самозванци, във всяка една област, които, в своята глупост, ни обясняват неща, които нямат нищо общо с действителността, с таква завидна увереност, че наивните им вярват... Но, лъжица домашно приготвено сладко, върху филийка хляб с масълце е храна за богове! И хората нямат нужда от експерти, за да им кажат това, ...

Така е, ние сме една много здрава нация. Домашно приготвена захар с още захар под формата на хляб. И сме стройни, и сме здрави.

Всички отлитаме .... Има Рай , но има Ад . Хора покайте се . Господ Исус Христос е Спасителя на света ! Амин !

Няма нито Господ, нито Йешуа. Нищо не съществува след смъртта - просто те няма.

Точка 13 Никаква работа Точка 14 Най доброто медицинско обслужване.

Бех се записал за прегред у Англия малко преди Брекзит. Чеках 2 години и като вече се бех изнесъл ми дойде реда. Тая сигурно не е чакала така.

Навик 13 сте и спестили. Нищо не работя и не ми пука за другите

Собствена ферма с био храна, най-добрите възможни медицински грижи, никаква физическа работа.

разбрахме че здрава си е умряла!

Номер 11- има достъп до най-добрите лекари, не чака с месеци за тях, също и достъп до най-скъпата и съвременна медицина в света

за мен по- важно е навиците и режима на живот на 99 годишния Филип.

А на мен та 105 годишната и майка

Най-важното е,че НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛА И ДАЖЕ ЧАША НЕ Е ИЗМИЛА,А ВИНАГИ СА Я ОБСЛУЖВАЛИ¡

lu4ka

Да. То само миенето на чаши е работа.

Била е в армията и е карала военен камион, по времето, когато не си е и предсавяла че ще бъде накога кралоица.

1. Да не прияждащ и да не пушиш. 1-2 чаши червено вино на ден. 2/ Да нямаш шеф над себе си, а ти да си този, от който зависят останалите.

А спрете се вече с тоя рептил! Никаква работа не е подхващала, цял живот е била търтей, плащала е за скъпи медицински услуги - това е тайната й.

Бачкай шишо бакшишо Че то и твоето каква работа е да въртиш воланът и да си чоплиш в носът ?

Без тези навици сигурно щеше да доживее поне до ... 96 додини.

нищоправенето

И 11 навик - да се кралица на Англия! Май то е напълно достатъчно да доживееш до толкова години!