Коментари - 10 навика на кралица Елизабет II, които ѝ помогнаха да доживее до 96 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 11 навик - да се кралица на Англия! Май то е напълно достатъчно да доживееш до толкова години!

нищоправенето

Без тези навици сигурно щеше да доживее поне до ... 96 додини.

А спрете се вече с тоя рептил! Никаква работа не е подхващала, цял живот е била търтей, плащала е за скъпи медицински услуги - това е тайната й.

1. Да не прияждащ и да не пушиш. 1-2 чаши червено вино на ден. 2/ Да нямаш шеф над себе си, а ти да си този, от който зависят останалите.

Най-важното е,че НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛА И ДАЖЕ ЧАША НЕ Е ИЗМИЛА,А ВИНАГИ СА Я ОБСЛУЖВАЛИ¡

за мен по- важно е навиците и режима на живот на 99 годишния Филип.

lu4ka

Да. То само миенето на чаши е работа.

Номер 11- има достъп до най-добрите лекари, не чака с месеци за тях, също и достъп до най-скъпата и съвременна медицина в света

разбрахме че здрава си е умряла!

А на мен та 105 годишната и майка

Собствена ферма с био храна, най-добрите възможни медицински грижи, никаква физическа работа.

Навик 13 сте и спестили. Нищо не работя и не ми пука за другите

Бех се записал за прегред у Англия малко преди Брекзит. Чеках 2 години и като вече се бех изнесъл ми дойде реда. Тая сигурно не е чакала така.

Точка 13 Никаква работа Точка 14 Най доброто медицинско обслужване.

Всички отлитаме .... Има Рай , но има Ад . Хора покайте се . Господ Исус Христос е Спасителя на света ! Амин !

Може ли някой да ми обясни защо ьденето на хляб с масло и конфитюр не и здравословно?

Нали сега Чарлс 3 освободи част от прислугата да видим кой ще мие чиниите

Била е в армията и е карала военен камион, по времето, когато не си е и предсавяла че ще бъде накога кралоица.

Бачкай шишо бакшишо Че то и твоето каква работа е да въртиш воланът и да си чоплиш в носът ?

Помисли бе - хляб и конфитюр - захар. Масло - мазнини. Като ти се вдигне захарта и тялото пусне панически инсулин какво става - ако има достатъчно мазнини 3 молекули мазнина фиксират една молекула захар в мастните клетки и така премахват отровата от кръвта. В ной-добрия случай дебелееш и като стогнеш до затлъстяване - проблеми. В лошия случай няма достатъчно мазнини и захарта отравя органи. Или пък панкреаса не смогва да прави инсулин или клетките на тялото са добили резистентност. Все лоши работи.

Когато имаме толкова ''експерти'', самозванци, във всяка една област, които, в своята глупост, ни обясняват неща, които нямат нищо общо с действителността, с таква завидна увереност, че наивните им вярват... Но, лъжица домашно приготвено сладко, върху филийка хляб с масълце е храна за богове! И хората нямат нужда от експерти, за да им кажат това, ...

Няма нито Господ, нито Йешуа. Нищо не съществува след смъртта - просто те няма.

1. Не вършиш нищо, дори леглото не си оправяш. Предполагам, че вече няма длъжност - бърсач на кралския задник, но Луи XIV, например е имал 2. Хапваш най- качествена храна, дори другите да са на купони - ВСВ и няколко години след д това 3. Имаш огромни имения и се шляеш редовно из тях 4. Не се тормозиш как ше си платиш сметките 5. Думата ти е закон за семейството и кралския антираж- доста хора са

Да нямаш часовник на ръката и началник над главата.Към това като прибавим и цяла гвардия от готвачи,градинари,шофьори и всякакъв медицински и друг обслужващ персонал,просто няма начин да не стане всеки дълголетник.

По коментарите доста си личи, че в България живеят само нискоинтелигентни хора…..

А кога ходеше на работа? Гонила е автобус по спирките, особено зимно време и по жегите? Теглила ли е кредити, вземала ли е на заем и мислила е за жилище? Така и баба знае! Монархиите са една отживелица! Колко лакеи и персонал са обслужвали кралицата и търтеите около нея?

Като почнете с тези статии за дълголетие едни и същи всеки път, без да се замислете, че ставате смешни, с тия препоръки. Всеки от нас а абсолютно уникален в своята ДНК и живот, така че не ми препоръчвайте да закусвам в 8:30, като в до тогава трябва да съм изработила половината си наденица. Не ми препоръчвайте голямо семейство и социални контакти, защото живея в чужбина, без корени и роднини. И не ми давайте за пример живота на кралицата, заобиколена от слуги и топ медицина, включително и теории, че дължи дълголетието си на биотехнологии, за които ние дори не предполагаме, че съществуват...

Прав си. Най -високоинтелигентния сам нарече себе си и гласуващите за него прости! Какво повече може да се добави?

Ами, первият навик е да си кралица.

Стига бе

Гениалните решения за икономии на ток,газ, отопление, ще се отразят още по-благотворно на ЕС. Крал Луи XIV, като се е изкъпал два пъти в живота си, да не се е разболял ... Я по- икономично, Урсула ви наблюдава

Затова беше Кралица!

Какво още ни занимавате с тази кралица тия и още няколко държави живеят в приказките защото хората им го позволяват а не че имат традиции само смучат кръвта от народите които са им поданици живеят ядат и се грижат за тях като богове как няма да доживяват до 95-96 г.

Лапай патката на Дюк Елингтън,чекийо

Защо подценявате липсата на физически труд и неплащането на данъци като фактори за дълголетието ?

майка ѝ почина на 101 години, а дядо Добри на 103 без да има нейните навици

А милиардите откраднати от колониите не са от никакво значение

Така е, ние сме една много здрава нация. Домашно приготвена захар с още захар под формата на хляб. И сме стройни, и сме здрави.

Прави разлика между физически труд и тежък физически труд. Без да шаваш много,си умираш млад и зелен.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Няма да ви каже ,че им вливат кръв от 18годишни ами със бисквити,зрънчо и чайчета ни гъбаткат.

Щом не е яла от домашната лютеница не ми хвали.

Един сто и кусур-годишен го попитали как е постигнал това дълголетие, а той отвърнал: Когато отидох да си купя билет за "Титаник", билетите бяха свършили !